synvilla 30.11.07, 21:32 Jestem przeziębiona. Smarkam, kaszlę i gorączkuje poza tym czuję się super.))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: A teraz powiem prawdę 30.11.07, 21:40 no własnie ja tez mam cały nos zapchany, ale to nic, bo jest piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: A teraz powiem prawdę 30.11.07, 21:43 Lechtaj sobie nosek koncuszkiem bibulki, a pozniej bedzie takie wyzwalajace Apppsikkkk.))) kropelki pomagaja na nos. 'Bectotide nasal'- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: A teraz powiem prawdę 01.12.07, 01:06 Niech zgadnę:) Dzięki temu nie musisz chodzić do pracy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: A teraz powiem prawdę 01.12.07, 12:02 green_land napisała: > Niech zgadnę:) Dzięki temu nie musisz chodzić do pracy? :))) ..... Nie. zawsze chodze do tej pracy ktora bardzo lubie. Nigdy nie mialm pracy, ktora by mnie nie pociagala. Po prostu, gdy jest sie chorym to.... sie odpoczywa. wiec dlatego mam lepszy humor.:=)))) Odpowiedz Link Zgłoś