qw5 15.08.03, 21:04 Przyznajcie, kto z Was posunął się aż do takiego kroku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: Blackout :)) IP: *.net.pl / 192.168.1.* 15.08.03, 21:08 qw5 napisała: > Przyznajcie, kto z Was posunął się aż do takiego kroku ? Np. Ty. Mogłabyś napisać o co chodzi w moim ojczystym języku (polskim). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Blackout :)) 15.08.03, 21:16 Gość portalu: tak napisał(a): > qw5 napisała: > > > Przyznajcie, kto z Was posunął się aż do takiego kroku ? > > Np. Ty. > Mogłabyś napisać o co chodzi w moim ojczystym języku (polskim). > > Pozdrawiam Słusznie , przepraszam :( Chodzi o to zaciemnienie w Kanadzie ( m.in. w Toronto ) i USA. Uprzedzam, że mieszkam w Polsce, oprócz tego mam alibi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Blackout :)) IP: *.net.pl / 192.168.1.* 15.08.03, 21:21 qw5 napisała: > Chodzi o to zaciemnienie w Kanadzie ( m.in. w Toronto ) i USA. Dalej nie wiem o co chodzi. Cóż to jest TO zaciemnienie? Coś związane z terroryzmem? Wyjaśnij w kilku słowach, albo czekaj na uświadomionych ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Blackout :)) IP: *.net.pl / 192.168.1.* 15.08.03, 21:42 Gość portalu: tak napisał(a): > qw5 napisała: > > > Chodzi o to zaciemnienie w Kanadzie ( m.in. w Toronto ) i USA. > > Dalej nie wiem o co chodzi. Cóż to jest TO zaciemnienie? Coś związane z > terroryzmem? Wyjaśnij w kilku słowach, albo czekaj na uświadomionych ;-) Już wiem. Awaria prądu w wielkim mieście. Po co przyniosłaś tu tę czarną wieść? Już było tak jasno i przytulnie. Współczuję Nowojorczykom stresu. Oczekujesz rezultatów za 9 miesięcy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Blackout :)) 15.08.03, 21:13 nigdy tego nie zrobię. uwielbiam black. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Blackout :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:34 Przyjaciel ze Stanów odpisał na mego pełnego trwogi mejla. Zwroćcie uwagę na pierwsze zdanie, ktore sprowadzilo mnie na ziemię :) cytat: "Dziekuje, ze pytasz czy przetrwalem przerwe w dostawie swiatla . Nagle mi w biurze zamilkl air conditioner i komputer cicho zdechl. Po 20 minutach zaczelo byc cieplutko w kazdym kaciku i pojechalem do domu o 17stej. Wszystkie swiatla umarly i policja byla wszedzie. Kiedy dojechalem do domu i martwilem sie jak bede w tym ciepelku spac, wrocilo swiatlo i bardzo szczesliwy usnalem o 20. Oto cala historia przerwania dostawy energi. Kazdy przyzwoity obywatel w Nowym Yorku siedzial w swoim biznesie z dwururka i negry bogobojnie przestrzegaly prawa, pewnie zlym okiem lypiac na blyszczace telewizory za szybami. Tym razem obeszlo sie jednak bez telewizorow i nerwowego biegu do domu. Amerykanie generalnie bardzo zle jezdza samochodami i kiedy znikaja swialta poprostu wjezdzaja na siebie. Widzilem wiec kilka takich wjazdow po drodze i szkoda mi bylo tych ludzi." *** 1. kolega mieszka tam juz ze 2 dekady, stąd troche nalecialosci z angielskiego. 2. Mam tylko nadzieję, że to rzeczywiscie tylko awaria, nic innego... choc z drugiej strony, pokazuje to jak slabe są Stany :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Blackout :)) IP: *.d1.club-internet.fr 15.08.03, 22:41 uff swiat cywilizowany zostal uratowany dzieki posiadaczom pifpafow ktorzy obronili symbol wolnosci przed tymi strasznymi czarnuchami (ktorych w dodatku w nocy nie widac ! az sie czlowiek zapytuje ....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Blackout :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:59 Gość portalu: Malwina napisał(a): > uff > swiat cywilizowany zostal uratowany dzieki posiadaczom pifpafow ktorzy > obronili symbol wolnosci przed tymi strasznymi czarnuchami (ktorych w dodatku > w nocy nie widac ! az sie czlowiek zapytuje ....) *** akurat tego nie wykasowałam... tacy , niestety, jesteśmy: czy w Stanach, czy w Polsce... lepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Blackout :)) IP: *.net.pl / 192.168.1.* 15.08.03, 22:48 Gość portalu: meee:) napisał(a): > 2. Mam tylko nadzieję, że to rzeczywiscie tylko awaria, nic innego... > choc z drugiej strony, pokazuje to jak slabe są Stany :( Hmm, o przejściowych trudnościach i 20-tym stopniu zasilania nie wspomnę. Gdzie na świecie są mocarstwa, w których nie zdarzają się awarie, np. prądu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Blackout :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 23:02 Gość portalu: tak napisał(a): > Hmm, o przejściowych trudnościach i 20-tym stopniu zasilania nie wspomnę. > Gdzie na świecie są mocarstwa, w których nie zdarzają się awarie, np. prądu? *** jestem ignorantem, ale za mego świadomego życia nie zdarzyło się nic takiego (w 1977 bawiłam sie w piaskownicy). Poza tym, swiat po 11 wrzesnia odbieram trochu inaczej. Pozdrowienia back zasyłam chyba nad morze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Re: Blackout :)) 15.08.03, 23:25 Cóż różne są metody walki z niechcianymi postami z Toronto. A tak na marginecie, to koleś z CNN, pezed chwilą tłumaczył, że jeśli sieć energetyczna w USA jeszcze nie jest w pierwszej dziesiątce na liście celów u terrorystów, to chyba terroryści powinni ją tam umieścić. Swoją drogą po co amerykańcom terroryści, skoro ich sieć energetyczna jest slabsza niż nasza..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Blackout :)) IP: *.net.pl / 192.168.1.* 16.08.03, 00:03 Gość portalu: meee:) napisał(a): > *** > jestem ignorantem, ale za mego świadomego życia nie zdarzyło się nic takiego (w > > 1977 bawiłam sie w piaskownicy). Poza tym, swiat po 11 wrzesnia odbieram trochu > > inaczej. No to ja byłem już w szkole. Wszyscy inaczej odbierają świat po 11 września. Ja z uznaniem patrzę na USA, choć coraz mniejszym. Podążają za światem, o którym lepiej się nie wypowiem. > Pozdrowienia back zasyłam chyba nad morze? ;) Szpieg z krainy deszczowców? Może morze. Ale nie powiem które... ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina wyscie oszaleliscie ! IP: *.d1.club-internet.fr 16.08.03, 01:13 trzeba to bylo hameryke od prundu odcinac zeby sie tego faceta pozbyc ? i znow bedzie na ben ladena teraz wiem ze to wasza sprawka, ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Blackout :)) 17.08.03, 20:14 Malwino,odezwij sie.Mam pytanie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Blackout :)) IP: *.d1.club-internet.fr 17.08.03, 20:32 pytanie mozesz sobie zatrzymac odpowiedz brzmi : nie nie mam kalafiora (laczka , ptaszki, kwiatki, Michal Aniol, Puszkin, Monet, Bayron...przywoluje odtrutke...) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Blackout :)) 17.08.03, 20:37 Malwinko,mie tego typu pytanie.Chcialem zapytac na ktorym odcinku aytostrady pracujesz?Oczywiscie ze nie wystaje ci kalafior.Bylabys super wstreciucha,Tak tylko jestes wstretna.Wymy sztuczne szczeki.Zabki plastykowe,ma sie rozumiec! Odpowiedz Link Zgłoś