Gość: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.09.03, 00:48 Przycmilo mnie... Dobranoc wszystkim :))) Zgechly ryb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Jak spac, to spac... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.09.03, 00:49 Gość portalu: ryb napisał(a): > Przycmilo mnie... > > > Dobranoc wszystkim :))) > > > Zgechly ryb raczej śnięty ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jak spac, to spac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.09.03, 00:52 :))) Nie, dzisiaj to zdechly, zreszta jak sie mowi o zmiji? Zdecha, chyba? :))) nie wiem :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jak spac, to spac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.09.03, 00:50 Literki juz mi sie myla... Mialo byc zdechly...ach, juz chce pisac lapa...:) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Jak spac, to spac... 14.09.03, 02:24 Drogi Rybie, jakie spanie? Trwa u Gęsi nawalanie! Hihi, Szymborską na pewno nie zostanę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac... 14.09.03, 02:45 jmx napisała: > > Drogi Rybie, jakie spanie? > Trwa u Gęsi nawalanie! > > Hihi, Szymborską na pewno nie zostanę ;-)))) > I to jakie ostre! Katiusze chyba niedługo wyciągną (Wybacz Eminencjo jam nie poeta, ani wierszokleta:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Jak spac, to spac... 14.09.03, 02:51 Tja, ino specjalista od pustych postów. Wybaczam, a co mi tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac... 14.09.03, 03:25 A poza tym ktos musiał być pierwszy. Trafiło mi się przypadkiem, bo dwa razy wyszło MM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jak spac, to spac... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.09.03, 17:01 m.malone napisał: Katiusze chyba niedługo wyciągną (Wybacz Eminencjo jam nie > poeta, ani wierszokleta:) nie do mojego postu, nie na temat ale z tą Katiuszą i eminencją zdaje mi się wchodząc chamsko w kumiakach od gnoju, że że to mi się tylko zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac...?? 14.09.03, 17:14 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > m.malone napisał: > > Katiusze chyba niedługo wyciągną (Wybacz Eminencjo jam nie > > poeta, ani wierszokleta:) > > > nie do mojego postu, nie na temat > ale z tą Katiuszą i eminencją zdaje mi się wchodząc chamsko w kumiakach od > gnoju, że > że to mi się tylko zdaje Tak, oczywiscie - wybacz, była noc strasznie ciemna i wszystko sie pomyliło Albo to była jakaś fata morgana. A ja bosą nogą. I przepraszam,jeśli Ci sie tak zdawało MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhsgfsfekcofd Re: Jak spac, to spac...?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 18:11 do czlowieczenstwa to wam jeszcze daleko, "przyjaciele" Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac...?? 18.09.03, 14:02 Z Krakowa, pół alfabetu, i takie niegrzczne? A kto ci powiedział, że my ludzie?? Przecież widzisz tylko ślady pęczków elektronów. No to jacy my ludzie? Nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Jak spac, to spac...?? 19.09.03, 11:54 Ale drań z tego trutututu! Tzn. drański pęczek :))))))) Zaczepki szuka. No to ma. O! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac...?? 19.09.03, 11:57 alfika napisała: > Ale drań z tego trutututu! > Tzn. drański pęczek :))))))) > > Zaczepki szuka. > No to ma. O! > > i o "człowieczeństwie" gada. A sio! Do pola!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Jak spac, to spac...?? 19.09.03, 12:01 Hahahahaha!!!:DDDDD A jajnik przed minutą w cyr..ops w sejmie powiedział: "...X policjantów z biurka zeszło..." Łoj ludzie ludzie cuda w tej budzie. A Ryb wciąż śnięty? MM Odpowiedz Link Zgłoś