Gość: Imagine IP: *.unl.edu 17.09.03, 16:34 - zaczal watek Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:36 Jestem oslomule specjalnie dla ciebie.Jestes wspanialy.Miales polucje? Ojejciu,jakis szczesliwiec! Odpowiedz Link Zgłoś
walentyna Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:39 nie da się nie zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:42 czekaliscie na mnie?ojejciu,powiedzcie ze tak!Tak was slicznie prosze.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.09.03, 16:53 że też adresat "cholera, już wrócił" wiedział, że to właśnie o nim mowa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 16:56 bo imaginek kocha tylko mnie.Ja go tez.ojejciu,naprawde.Prawda imaginku,moj milutki.Oj ty psotnkiu! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:58 "Uuuuaaaa! - ziewnęła na to alfika. - "Ale kto, Imagine? I po co? Może chce coś sensownego powiedzieć?" Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:01 a ty alfio wyseksowalas sie z manekinem ostatnio?Faceta puscilas,teraz termofor i manekin.A kalafior rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:08 "No, Imagine chyba poszedł. A wydawało mi się, że ktoś coś próbował powiedzieć, dziwne" - mruknęła alfika. Bo jak Imagine chciał coś powiedzieć, to przecież mówił, a nie...ndfiughdovdfo. - "Hmmm, może ktoś inny wie, kto wrócił?" Co robicie ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:12 kurwiszonie kopniety miedzy rogi.pierdolisz niczym alfons,pojebko. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:30 "O! Znowu coś zapiszczało! Słyszeliście???" - zmartwiła się alfika, bo nijak nie mogła dojść pochodzenia dziwacznych dźwięków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj komandos Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: 80.240.166.* 17.09.03, 17:32 Ty kurwiszonie jebniety w pysk zwacy sie alfia.Piszczy ci kurwo? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:37 "O, znowu! Co to za dźwięk? Jakby znajomy, przyprawiający ni to o śmiech, ni to o gęsią skórkę... Ciekawe, co słychać u gęsi! a ten dźwięk - coś jak tarcie styropianem o szybę. No, piszczy!" - ucieszyła się alfika, ze wpadła na pomysł, skąd ten dźwięk pochodzi. "Imagine, czy Ty wiesz, co tak trze tym styropianem?" Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:41 znow ci zapiszczy.i tobie pojebko i imaginkowi.No,napisz mi ze ci piszczy.Ty czytasz kurwiszonie.Ale "symuluj"a jak nie czytasz to ci cos napisze.jestes jebnieta do kwadratu.Wypiardku mamuci.Ty nie czytasz.Teraz tylko ci zapiszczy.Twoja pizdziocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:45 "spoko" - upraszal Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:52 "O, jesteś! nareszcie ktoś się pokazał :)" - zawołała radośnie alfika, choć radosnie wołać nie zwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:56 "O, jesteś! nareszcie ktoś się pokazał :)" - zawołała radośnie alfika "Ano" - odcial sie Imagine Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:58 "Widziałeś tu osiołka? Coś wydawało takie radosne kwiki. Bo to chyba nie była świnka?" - ciagnęła całkiem niewzruszona odcinaniem alfika. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:50 "Alf też mówi, że jakies nieprzyjemne dźwięki tu się rozchodzą. Może napisać do serwisu GW, żeby nie używali komórek, jak forumowicze na linii?" - pomyślała alfika. - "Bo to wcale nie musi być to, co myślę - w końcu kto byłby tak pocieszny, żeby tyle czasu piłować styropianem po szkle..." "Jeszcze tak nie było, zebym sobie sama na forum siedziała, z kubkiem kawki, piosenkami Czerwonych Gitar i złotymi promieniami jesiennego słońca za oknem! Pięknie jest... Mam nadzieję, że też macie takie cudnie jesienne popołudnie..." Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:55 hihihihihihih,oooooooooooooooooooooooooo,hihihihihihihihihihihihi,oooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo,hihihihihihihihihjihihihihihihihihi,oooooooooooooooo oooooooooooooooooooo,hihihihi,tak sie ucieszylem,hihihihihooooooooooohihihihihi.imaginek i alfika.ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:57 "Chyba nas kocha alfiko ten czerwony berecik" - zasugerowal Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:59 alfika ma czerwonego berecika miedzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:02 "I to ten osiołek tak piszczy?" - może mu siana dać, głodny czy co?" - zatroskała się alfika. - "ale ja zupełnie nie znam mowy osiołka - i zupełnie nie rozumiem dźwięków, jakie słychać..." Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:00 "O, własnie - osiołek, który ma czerwony berecik! Ale ale... do tej pory jedyny znakomitszy osiołek miał przyczepiony pineską ogonek. I balonik, ktory prosiaczek rozpękł." - zastanowiła się alfika. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:05 hiuhihihihihihiuhih,kobylo,jestes pieprznieta.hihihiuhiuhiuiyhhiuhiuhiuhiu Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:08 "Wiesz, Imagine, tam nie ma osiołka :))) To jest pusty czerwony berecik, wiatrem jesiennym miotany :)))" - rzekła alfika, widząc, ze Imagine gniewnie milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:11 pisalem ci kurwiszonie ze masz czerwonego bereta w cipsku. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:13 "Ciekawe, kto zgubił takiego berecika. I czy zdoła sie podnieść, czy trzeba będzie mu pomóc" - pisała z braku lepszego zajęcia alfika do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:15 szkapo,jestes cudowna.gluptasie,ojejciu,czerwony berecik zwacy sie kalafiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:17 "Imagine, czy ty w ogóle masz zamiar powiedzieć, KTO wrócił?! - zniecierpliwia sie alfika, która widziała na horyzoncie tylko błakający się bez celu czerwony berecik... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:20 piszesz do siebie pojebko.wiec piszmy.uwielbiam takie pojebki jak ty.hihihiuhiuhyiuhiuhiuhiu Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:24 "Pisanie do siebie jest i tak ciekawsze niż gapienie się w tv o tej porze. A poza tym - poza tym ja zawsze lubiłam ludzi rozmawiajacych ze sobą." - rozmyślała spokojnie alfika popijając kawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 18:21 "Imagine, czy ty w ogóle masz zamiar powiedzieć, KTO wrócił?! - zniecierpliwia > sie alfika, która widziała na horyzoncie tylko błakający się bez celu czerwony > berecik... " mam zamiar, ale ... nie wiem kim jest ten KTOS" - z desperacja podrzucil Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:26 Gość portalu: Imagine napisał(a): > " mam zamiar, ale ... nie wiem kim jest ten KTOS" - z desperacja podrzucil > Imagine. "jak dla mnie, on bardzo wyraźnie czegoś chce. Gdybyż jeszcze napisał, o co mu chodzi..." - -zadumała sie alfika nad swoim kubkiem. "Chcecie kawy - o wy, których dręczy pragnienie :)? Dużo zaparzyłam." Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 22:03 Zadumała sie Alfika nad swoim kubkiem. Zasię okazała jak złote ma serce: "Chcecie kawy - o wy,których dręczy pragnienie :)? Dużo zaparzyłam." "Tak, oj, tak!" - Zawołał donośnym barytonem malone. - "Tylko b.proszę ze śmietanką. Ona mi tak dobrze na struny działa." "Bis dat, que cito dat." - szepnął na stronie by go Alfika nie usłyszała. - "Może uda się wysępić ze dwie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:07 Alfika, nieświadoma oczywiście obecności sępności, nalała dwie kawy z idealną ilością śmietanki, a potem jeszcze jedną, i jeszcze jedną... Gdzie Cię nie było, jak nie było Cię i na forum?! Taaakie rzeczy się działy, nieciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 22:32 Gość portalu: alfika napisał(a): > Alfika, nieświadoma oczywiście obecności sępności, nalała dwie kawy z idealną > ilością śmietanki, a potem jeszcze jedną, i jeszcze jedną... > > Gdzie Cię nie było, jak nie było Cię i na forum?! > Taaakie rzeczy się działy, nieciekawe... Och Alfiko, cuda, niewidy wszelakie widziałem, "Krótko pożyjesz" rzekłem jakieś panience, co to pod mój zderzak chciała się rzucić, choć żadnegom powodu jej nie dał, deszczyk mnie wykompoł, hej! wykołysał wiater. No, jeśli mówisz, że nieciekawe, to może się pobudzą. - A ja - znów lewopluszowo zagadał.Jeszcze bym łyczek tej kawy...". - Pragnąc by nie poznała, że jest takim nachałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:38 Rany, co za kawopij, o tej porze - do grudnia nie uśnie... Kawy ci na forum dostatek, parzę duuuużo :) Idę jeszcze robic tosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:44 A herbatka to miś :)))))))))) Jest tesz. Dórzo, bardzo. I tościk cieplutki z masełkiem, jak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:48 > A herbatka to miś :)))))))))) > Jest tesz. Dórzo, bardzo. > I tościk cieplutki z masełkiem, jak lubisz. si, si, i jeszcze raz si :)))))))) jak wrócę :) (czarno, ale może mnie nie ubiją ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:55 Joggikuj ze szczelbą :) i jak trza, to szczelaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a herbatka to pies ;) ? n/t 18.09.03, 00:02 Gość portalu: alfika napisał(a): > Joggikuj ze szczelbą :) i jak trza, to szczelaj :))) Leciała jak szczała:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Girl, czego ty od piesków chcesz? 17.09.03, 22:47 Stworzenia dobre są, koty też... No? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Girl, czego ty od piesków chcesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:52 no nie cafki, nie cafki :) a dobre, zwłaszcza przydrożne :) MM, spadam pobiegać , na razie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:10 m.malone napisał: > "Bis dat, que cito dat." - szepnął na stronie by go Alfika nie usłyszała. - > "Może uda się wysępić ze dwie..." > > "Dwie kawy" zadumał się malone i wypił obie dwoma chaustami. "Tylko dlaczego teraz tak mi serce wali" jesteś już w moich szponach, haha- wykezyknęła Jej Wysokość Kofeina Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:15 "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie mlotkiem w czolo i zemdlal Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:55 sdfsfdsf napisał: > "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad > swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie > mlotkiem w czolo i zemdlal bo zapomniał był kask swój ochronny na głowę naciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:22 sdfsfdsf napisał: "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie mlotkiem w czolo i zemdlal to sdefie jesteś zemdlony razem z rybem. Jak Wam się razem zemdlewa? Inne rzeczy też robicie razem? ;? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:24 a mnie ten mloteczek zainteresowal.. a raczej jego skutecznosc jak sie ockniesz - pozyczysz?:) pozdraiwam cossa sdfsfdsf napisał: > "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad > swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie > mlotkiem w czolo i zemdlal Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:58 cossa napisała: > a mnie ten mloteczek zainteresowal.. > a raczej jego skutecznosc > jak sie ockniesz - pozyczysz?:) > > pozdraiwam > cossa > Witaj Cosso:) wracasz nareszcie. Póki Ryb jeszcze śnięty swoje 3 grosze wtrącę: po co i na co damie młotek? Bo chyba nie na kogo? Młotkiem listów nie piszą. Młotkiem bandzior jeden znany dawno się posługiwał. Mówiono, że to radziecki (za sowiecki krzywili się wtedy) wkład w w kulturę światową to nóż Kolesowa i młotek Paramonowa. A Alosza Awdiejew dodał jeszcze trzeci wkład: matrioszku. A tam niżej nie patrz bo straszne świństwa wypisują (i wyczytują), chyba że chcesz się zarumienić. Pozdrawia Cię M[alleus] M[aleficarum] ("Młotek na czasownice" - gdyby ktoś zapomniał) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: 'Cholera, juz wrocil !' 18.09.03, 00:06 oj, dawno sie nie rumienilam ;) a mlotek niezla rzecz ;) wiwijac nim nie mam zamiaru ale pod reka jakby byl - czlekowi inaczej by na duszy bylo :) ajc... przepraszam - kobiecie ;) pozdrawiam serdecznie:) cossa m.malone napisał: > Witaj Cosso:) wracasz nareszcie. > > Póki Ryb jeszcze śnięty swoje 3 grosze wtrącę: po co i na co damie młotek? > Bo chyba nie na kogo? > Młotkiem listów nie piszą. Młotkiem bandzior jeden znany dawno się posługiwał. > Mówiono, że to radziecki (za sowiecki krzywili się wtedy) wkład w w kulturę > światową to nóż Kolesowa i młotek Paramonowa. A Alosza Awdiejew dodał jeszcze > trzeci wkład: matrioszku. > A tam niżej nie patrz bo straszne świństwa wypisują (i wyczytują), chyba że > chcesz się zarumienić. > Pozdrawia Cię > M[alleus] M[aleficarum] > ("Młotek na czasownice" - gdyby ktoś zapomniał) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:22 r.richelieu napisała: > > "Dwie kawy" zadumał się malone i wypił obie dwoma chaustami. "Tylko dlaczego > teraz tak mi serce wali" "Jak temu misiowi w Boże Narodzenie:)" > jesteś już w moich szponach, haha!! wykrzyknęła Jej Wysokość Kofeina. "Hej moja siostro Nikotyno! Chodź do mnie! Z pewnoscią tobie się też spodoba!" "Tak, macie mnie obie. Ty & Ty." - Co powiedziawszy, zaciągnął się aż po kolana, popijając duszkiem niedopitą 2 kawę. - "Aaaa...Jak mi dobrze..." - I wyciągnął się na fotelu, wbijając wzrok w jakoweś dziwne stada literek na monitorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:25 Po czym wlozyl reke w spodnie...i nic nie znalazl. Jestem kobieta, powiedzial...po czym zemdlal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:28 Heeeeelp - zawył cienko mój żołądek na myśl o mieszankach substancji skracających życie... I nie pieprzą, tylko zaprawiają śmietanką albo mlekiem, jak kto woli! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:39 Gość portalu: ryb napisał(a): > Po czym wlozyl reke w spodnie...i nic nie znalazl. Jestem kobieta, > powiedzial...po czym zemdlal. > Jak ten generał, co wieść straszną chciał wieścić, a tu cus mu się w brzuchu poruszyło i krzycząc "Jestem w ciąży!" - zemdlał. Dlaczego ruskie koleje są szerokotorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:41 Zeby pociag (seksualny) mogl wiecej wypic... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:45 Dlaczego mam usiasc, skoro leze? Po co ten wysilek? ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:50 > Dlaczego mam usiasc, skoro leze? Po co ten wysilek? niech wstanie w takim razie ;)))))) od razu poczuje się lepiej, zobaczy, że tak hihi cześć ryb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:54 czesc girlfriend :) Cie chce wstac, lubie lezec, dobrze mi jest :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:56 Ciesz się, ze Cie na bieganie i szczelanie w czarno nie namawiała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:05 > Cie chce wstac, lubie lezec, dobrze mi jest :) ja juz jestem wstana i mam butki zasznurowane i - o zgrozo - dresik, hihi a Ty leż i żałuj, że nie bedziesz w mglistą czarną noc plażą biegł niewiadomo dokąd i po co :)))) na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:56 m.malone napisał: > Dlaczego ruskie koleje są szerokotorowe?] no właśnie, dlaczego? zawsze chciałam to wiedzieć ale nigdy mi nie powiedziano bo rumień zawstydzenia ( a może i nie zawstydzenia) zgasił chęci do opowiedzenia więc słucham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:00 Oficjalna wersja: Zeby przeciwnika zmylic...a nieoficjalna...ktos sie walnal o grubosc szyny... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:06 A czyj rumieniec gasił:) powiem, tylko muszę to wiedzieć. Takie polowe badania ankietowe prowadzę. Potem powiem - chyba że mi GUI (przepraszam to głupio wygląda:) zczerwienieje. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:11 m.malone napisał: > A czyj rumieniec gasił:) powiem, tylko muszę to wiedzieć. Takie polowe badania > ankietowe prowadzę. Potem powiem - chyba że mi GUI (przepraszam to głupio > wygląda:) zczerwienieje. swój, to znaczy rumieniec (lub rumień jak kto woli) opowiadacza i nie dokończacza. Myśli, że taki cwany, a potem sam musi gasić ogień w kotle bo w rurach już dzwonić zaczyna. A ja dalej stoję i czekam i zonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:12 hehehehehe, dawaj, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:26 m.malone napisał: Ryb, ty dalej leż spokojnie i ciesz się, że nie musisz w nocy po deszczu latać (widzę, że zacny człowiek jesteś). Powód... Ach! Richelieu* ... Nie wiem czy nie byłoby lepiej gdybys zamknęła oczy albo laptopa ku scianie odwróciła. Ale sama chciałaś.Proszę: Piotr I Wielki, car jak wszyscy wiedzą, wrócił z Europy i zaczął matuszkę- Rossiję ganz przemeblowywać. - Kolej mi tu żelazną zbudujcie, majstrowie moi! Ma być jak w Europie! - Tu rzucił im plany, z Unii Europejskiej zwiezione. Majstrowie plany rozwinęli przyjrzeli się im, podumali i mówią do cara. - Panie Najjaśniejszy, Wasze Wysokorodije, a jakaż ta kolej ma być? Taka jak w Europie? Czy też może trochę szerszą zrobimy? - A na ch... - Odparł car zwracając sie do fraucymeru. No i zbudowali kolej o 18 cm szerszą. Wsio. Po Waszemu pożełaniu. Ja jak ta złota rybka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:32 m.malone napisał: > m.malone napisał: > > Ryb, ty dalej leż spokojnie i ciesz się, że nie musisz w nocy po deszczu latać > (widzę, że zacny człowiek jesteś). Powód... Ach! Richelieu* ... > Nie wiem czy nie byłoby lepiej gdybys zamknęła oczy albo laptopa ku scianie > odwróciła. Ale sama chciałaś.Proszę: > > Piotr I Wielki, car jak wszyscy wiedzą, wrócił z Europy i zaczął matuszkę- > Rossiję ganz przemeblowywać. > - Kolej mi tu żelazną zbudujcie, majstrowie moi! Ma być jak w Europie! - Tu > rzucił im plany, z Unii Europejskiej zwiezione. > Majstrowie plany rozwinęli przyjrzeli się im, podumali i mówią do cara. > - Panie Najjaśniejszy, Wasze Wysokorodije, a jakaż ta kolej ma być? Taka jak w > Europie? Czy też może trochę szerszą zrobimy? > - A na ch... - Odparł car zwracając sie do fraucymeru. > > No i zbudowali kolej o 18 cm szerszą. Wsio. Po Waszemu pożełaniu. > > Ja jak ta złota rybka jestem co spełnia 3 życzenia, jeszcze 2 proszę no to teraz rozumiem to zażenowanie byłego nieopowiadacza. opowiedzieć chciał, ale, gdzieś tam mało miał rozstaw szyn mu nie pasuje nie zgadza sie z jego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:36 Przepraszam, pomylilem grubosc z dlugoscia...:))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:31 widzieliscie slawka?imagin,alfik,slawek.Tercet egzotyczny.Wieczor kawalerski w Tworkach,Ich dwoch wyjadajacych kalafiora z alficznego krocza.Czyz to nie romantyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:33 "(...) Ktoś tu sobie klaska. Z dłoni w dłoń jesień przesypuje swoje pieniądze. Sprzedane dzieci idą spać." M. Valek "Jesień" - słowacki poeta. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 19:02 pojedz kalafiora.nasycisz sie.Tylko pojedz swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 18.09.03, 00:09 Alfika, jakie to sliczne! I tak sobie smutno z boczku wisi. Masz może więcej? MM peesel. Czy to tytuł wiersza, czy może tomiku? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 moj adres 17.09.03, 19:19 wszyscy mile widziani. chujanowski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś