Dodaj do ulubionych

"Cholera, juz wrocil !"

IP: *.unl.edu 17.09.03, 16:34
- zaczal watek Imagine.
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:36
      Jestem oslomule specjalnie dla ciebie.Jestes wspanialy.Miales polucje?
      Ojejciu,jakis szczesliwiec!
    • walentyna Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:39
      nie da się nie zauważyć...
      • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:42
        czekaliscie na mnie?ojejciu,powiedzcie ze tak!Tak was slicznie prosze.Buziaczki.
    • Gość: Richelieu* Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.09.03, 16:53
      że też adresat "cholera, już wrócił" wiedział, że to właśnie o nim mowa
      • komandos57 Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 16:56
        bo imaginek kocha tylko mnie.Ja go tez.ojejciu,naprawde.Prawda imaginku,moj
        milutki.Oj ty psotnkiu!
    • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 16:58
      "Uuuuaaaa! - ziewnęła na to alfika. - "Ale kto, Imagine? I po co? Może chce coś
      sensownego powiedzieć?"
      • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:01
        a ty alfio wyseksowalas sie z manekinem ostatnio?Faceta puscilas,teraz termofor
        i manekin.A kalafior rosnie!
        • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:08
          "No, Imagine chyba poszedł. A wydawało mi się, że ktoś coś próbował powiedzieć,
          dziwne" - mruknęła alfika. Bo jak Imagine chciał coś powiedzieć, to przecież
          mówił, a nie...ndfiughdovdfo. - "Hmmm, może ktoś inny wie, kto wrócił?"
          Co robicie ciekawego?
          • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:12
            kurwiszonie kopniety miedzy rogi.pierdolisz niczym alfons,pojebko.
            • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:30
              "O! Znowu coś zapiszczało! Słyszeliście???" - zmartwiła się alfika, bo nijak
              nie mogła dojść pochodzenia dziwacznych dźwięków.
              • Gość: twoj komandos Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: 80.240.166.* 17.09.03, 17:32
                Ty kurwiszonie jebniety w pysk zwacy sie alfia.Piszczy ci kurwo?
                • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:37
                  "O, znowu! Co to za dźwięk? Jakby znajomy, przyprawiający ni to o śmiech, ni to
                  o gęsią skórkę... Ciekawe, co słychać u gęsi! a ten dźwięk - coś jak tarcie
                  styropianem o szybę. No, piszczy!" - ucieszyła się alfika, ze wpadła na pomysł,
                  skąd ten dźwięk pochodzi. "Imagine, czy Ty wiesz, co tak trze tym styropianem?"
                  • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:41
                    znow ci zapiszczy.i tobie pojebko i imaginkowi.No,napisz mi ze ci piszczy.Ty
                    czytasz kurwiszonie.Ale "symuluj"a jak nie czytasz to ci cos napisze.jestes
                    jebnieta do kwadratu.Wypiardku mamuci.Ty nie czytasz.Teraz tylko ci
                    zapiszczy.Twoja pizdziocha.
                    • Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:45
                      "spoko" - upraszal Imagine.
                      • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:52
                        "O, jesteś! nareszcie ktoś się pokazał :)" - zawołała radośnie alfika, choć
                        radosnie wołać nie zwykła.
                        • Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:56
                          "O, jesteś! nareszcie ktoś się pokazał :)" - zawołała radośnie alfika
                          "Ano" - odcial sie Imagine
                          • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:58
                            "Widziałeś tu osiołka? Coś wydawało takie radosne kwiki. Bo to chyba nie była
                            świnka?" - ciagnęła całkiem niewzruszona odcinaniem alfika.
                    • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:50
                      "Alf też mówi, że jakies nieprzyjemne dźwięki tu się rozchodzą. Może napisać do
                      serwisu GW, żeby nie używali komórek, jak forumowicze na linii?" - pomyślała
                      alfika. - "Bo to wcale nie musi być to, co myślę - w końcu kto byłby tak
                      pocieszny, żeby tyle czasu piłować styropianem po szkle..."
                      "Jeszcze tak nie było, zebym sobie sama na forum siedziała, z kubkiem kawki,
                      piosenkami Czerwonych Gitar i złotymi promieniami jesiennego słońca za oknem!
                      Pięknie jest... Mam nadzieję, że też macie takie cudnie jesienne popołudnie..."
    • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:55
      hihihihihihih,oooooooooooooooooooooooooo,hihihihihihihihihihihihi,oooooooooooooo
      ooooooooooooooooooooooooooo,hihihihihihihihihjihihihihihihihihi,oooooooooooooooo
      oooooooooooooooooooo,hihihihi,tak sie
      ucieszylem,hihihihihooooooooooohihihihihi.imaginek i
      alfika.ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohihihihihihihihi
      • Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 17:57
        "Chyba nas kocha alfiko ten czerwony berecik" - zasugerowal Imagine.
        • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 17:59
          alfika ma czerwonego berecika miedzy nogami.
          • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:02
            "I to ten osiołek tak piszczy?" - może mu siana dać, głodny czy co?" -
            zatroskała się alfika. - "ale ja zupełnie nie znam mowy osiołka - i zupełnie
            nie rozumiem dźwięków, jakie słychać..."
        • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:00
          "O, własnie - osiołek, który ma czerwony berecik! Ale ale... do tej pory jedyny
          znakomitszy osiołek miał przyczepiony pineską ogonek. I balonik, ktory
          prosiaczek rozpękł." - zastanowiła się alfika.
          • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:05
            hiuhihihihihihiuhih,kobylo,jestes pieprznieta.hihihiuhiuhiuiyhhiuhiuhiuhiu
            • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:08
              "Wiesz, Imagine, tam nie ma osiołka :))) To jest pusty czerwony berecik,
              wiatrem jesiennym miotany :)))" - rzekła alfika, widząc, ze Imagine gniewnie
              milczy.
              • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:11
                pisalem ci kurwiszonie ze masz czerwonego bereta w cipsku.
                • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:13
                  "Ciekawe, kto zgubił takiego berecika. I czy zdoła sie podnieść, czy trzeba
                  będzie mu pomóc" - pisała z braku lepszego zajęcia alfika do siebie.
                  • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:15
                    szkapo,jestes cudowna.gluptasie,ojejciu,czerwony berecik zwacy sie kalafiorem.
                    • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:17
                      "Imagine, czy ty w ogóle masz zamiar powiedzieć, KTO wrócił?! - zniecierpliwia
                      sie alfika, która widziała na horyzoncie tylko błakający się bez celu czerwony
                      berecik...
                      • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:20
                        piszesz do siebie pojebko.wiec piszmy.uwielbiam takie pojebki jak
                        ty.hihihiuhiuhyiuhiuhiuhiu
                        • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:24
                          "Pisanie do siebie jest i tak ciekawsze niż gapienie się w tv o tej porze. A
                          poza tym - poza tym ja zawsze lubiłam ludzi rozmawiajacych ze sobą." -
                          rozmyślała spokojnie alfika popijając kawkę.
                      • Gość: Imagine Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.unl.edu 17.09.03, 18:21
                        "Imagine, czy ty w ogóle masz zamiar powiedzieć, KTO wrócił?! - zniecierpliwia
                        > sie alfika, która widziała na horyzoncie tylko błakający się bez celu
                        czerwony
                        > berecik...
                        " mam zamiar, ale ... nie wiem kim jest ten KTOS" - z desperacja podrzucil
                        Imagine.
                        • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:26
                          Gość portalu: Imagine napisał(a):

> " mam zamiar, ale ... nie wiem kim jest ten KTOS" - z desperacja podrzucil
                          > Imagine.

"jak dla mnie, on bardzo wyraźnie czegoś chce. Gdybyż jeszcze napisał, o co mu
                          chodzi..." - -zadumała sie alfika nad swoim kubkiem. "Chcecie kawy - o wy,
                          których dręczy pragnienie :)? Dużo zaparzyłam."
                          • m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 22:03
                            Zadumała sie Alfika nad swoim kubkiem. Zasię okazała jak złote ma serce:
                            "Chcecie kawy - o wy,których dręczy pragnienie :)? Dużo zaparzyłam."

"Tak, oj, tak!" - Zawołał donośnym barytonem malone. - "Tylko b.proszę ze
                            śmietanką. Ona mi tak dobrze na struny działa."

"Bis dat, que cito dat." - szepnął na stronie by go Alfika nie usłyszała. -
                            "Może uda się wysępić ze dwie..."

• Gość: alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:07
                              Alfika, nieświadoma oczywiście obecności sępności, nalała dwie kawy z idealną
                              ilością śmietanki, a potem jeszcze jedną, i jeszcze jedną...

Gdzie Cię nie było, jak nie było Cię i na forum?!
                              Taaakie rzeczy się działy, nieciekawe...
                              • m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 22:32
                                Gość portalu: alfika napisał(a):

> Alfika, nieświadoma oczywiście obecności sępności, nalała dwie kawy z idealną
                                > ilością śmietanki, a potem jeszcze jedną, i jeszcze jedną...
                                >
                                > Gdzie Cię nie było, jak nie było Cię i na forum?!
                                > Taaakie rzeczy się działy, nieciekawe...

Och Alfiko, cuda, niewidy wszelakie widziałem, "Krótko pożyjesz" rzekłem jakieś
                                panience, co to pod mój zderzak chciała się rzucić, choć żadnegom powodu jej
                                nie dał, deszczyk mnie wykompoł, hej! wykołysał wiater.

No, jeśli mówisz, że nieciekawe, to może się pobudzą. - A ja - znów lewopluszowo
                                zagadał.Jeszcze bym łyczek tej kawy...". - Pragnąc by nie poznała, że jest
                                takim nachałem.
                                • Gość: alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:38
                                  Rany, co za kawopij, o tej porze - do grudnia nie uśnie...

Kawy ci na forum dostatek, parzę duuuużo :)

Idę jeszcze robic tosty.
                                • Gość: girlfriend a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:42
                                  • Gość: alfika Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:44
                                    A herbatka to miś :))))))))))
                                    Jest tesz. Dórzo, bardzo.
                                    I tościk cieplutki z masełkiem, jak lubisz.
                                    • Gość: girlfriend Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:48

> A herbatka to miś :))))))))))
                                      > Jest tesz. Dórzo, bardzo.
                                      > I tościk cieplutki z masełkiem, jak lubisz.

si, si, i jeszcze raz si :))))))))
                                      jak wrócę :)

(czarno, ale może mnie nie ubiją ? ;))
                                      • Gość: alfika Re: a herbatka to pies ;) ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:55
                                        Joggikuj ze szczelbą :) i jak trza, to szczelaj :)))
                                        • m.malone Re: a herbatka to pies ;) ? n/t 18.09.03, 00:02
                                          Gość portalu: alfika napisał(a):

> Joggikuj ze szczelbą :) i jak trza, to szczelaj :)))

Leciała jak szczała:DDDD
                                  • m.malone Girl, czego ty od piesków chcesz? 17.09.03, 22:47
                                    Stworzenia dobre są, koty też... No?
                                    • Gość: girlfriend Re: Girl, czego ty od piesków chcesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:52
                                      no nie cafki, nie cafki :)

a dobre, zwłaszcza przydrożne :)

MM, spadam pobiegać , na razie :)))))))
                            • r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:10
                              m.malone napisał:

> "Bis dat, que cito dat." - szepnął na stronie by go Alfika nie usłyszała. -
                              > "Może uda się wysępić ze dwie..."
                              >
                              >

"Dwie kawy" zadumał się malone i wypił obie dwoma chaustami. "Tylko dlaczego
                              teraz tak mi serce wali"
                              jesteś już w moich szponach, haha- wykezyknęła Jej Wysokość Kofeina
                              • sdfsfdsf Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:15
                                "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad
                                swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie
                                mlotkiem w czolo i zemdlal
                                • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:55
                                  sdfsfdsf napisał:

> "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad
                                  > swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie
                                  > mlotkiem w czolo i zemdlal bo zapomniał był kask swój ochronny na głowę
                                  naciągnąć
                                • r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:22
                                  sdfsfdsf napisał:

"znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac" zasepil sie esdeef nad
                                  swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego wieczoru uderzyl sie
                                  mlotkiem w czolo i zemdlal

to sdefie jesteś zemdlony razem z rybem. Jak Wam się razem zemdlewa? Inne
                                  rzeczy też robicie razem?
                                  ;?

• cossa Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:24
                                  a mnie ten mloteczek zainteresowal..
                                  a raczej jego skutecznosc
                                  jak sie ockniesz - pozyczysz?:)

pozdraiwam
                                  cossa

sdfsfdsf napisał:

> "znowu pieprza glupoty, i jak tu z takimi rozprawiac"
                                  zasepil sie esdeef nad
                                  > swoja zdezelowana klawiatura, po czym kolejny raz tego
                                  wieczoru uderzyl sie
                                  > mlotkiem w czolo i zemdlal
                                  • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:58
                                    cossa napisała:

> a mnie ten mloteczek zainteresowal..
                                    > a raczej jego skutecznosc
                                    > jak sie ockniesz - pozyczysz?:)
                                    >
                                    > pozdraiwam
                                    > cossa
                                    >
                                    Witaj Cosso:) wracasz nareszcie.

Póki Ryb jeszcze śnięty swoje 3 grosze wtrącę: po co i na co damie młotek?
                                    Bo chyba nie na kogo?
                                    Młotkiem listów nie piszą. Młotkiem bandzior jeden znany dawno się posługiwał.
                                    Mówiono, że to radziecki (za sowiecki krzywili się wtedy) wkład w w kulturę
                                    światową to nóż Kolesowa i młotek Paramonowa. A Alosza Awdiejew dodał jeszcze
                                    trzeci wkład: matrioszku.
                                    A tam niżej nie patrz bo straszne świństwa wypisują (i wyczytują), chyba że
                                    chcesz się zarumienić.
                                    Pozdrawia Cię
                                    M[alleus] M[aleficarum]
                                    ("Młotek na czasownice" - gdyby ktoś zapomniał)
                                    • cossa Re: 'Cholera, juz wrocil !' 18.09.03, 00:06
                                      oj, dawno sie nie rumienilam ;)

a mlotek niezla rzecz ;)

wiwijac nim nie mam zamiaru
                                      ale pod reka jakby byl - czlekowi inaczej by na duszy
                                      bylo :) ajc... przepraszam - kobiecie ;)

pozdrawiam serdecznie:)
                                      cossa

m.malone napisał:

> Witaj Cosso:) wracasz nareszcie.
                                      >
                                      > Póki Ryb jeszcze śnięty swoje 3 grosze wtrącę: po co i
                                      na co damie młotek?
                                      > Bo chyba nie na kogo?
                                      > Młotkiem listów nie piszą. Młotkiem bandzior jeden
                                      znany dawno się posługiwał.
                                      > Mówiono, że to radziecki (za sowiecki krzywili się
                                      wtedy) wkład w w kulturę
                                      > światową to nóż Kolesowa i młotek Paramonowa. A Alosza
                                      Awdiejew dodał jeszcze
                                      > trzeci wkład: matrioszku.
                                      > A tam niżej nie patrz bo straszne świństwa wypisują (i
                                      wyczytują), chyba że
                                      > chcesz się zarumienić.
                                      > Pozdrawia Cię
                                      > M[alleus] M[aleficarum]
                                      > ("Młotek na czasownice" - gdyby ktoś zapomniał)
                              • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:22
                                r.richelieu napisała:

>
                                > "Dwie kawy" zadumał się malone i wypił obie dwoma chaustami. "Tylko dlaczego
                                > teraz tak mi serce wali"
                                "Jak temu misiowi w Boże Narodzenie:)"
                                > jesteś już w moich szponach, haha!! wykrzyknęła Jej Wysokość Kofeina.
                                "Hej moja siostro Nikotyno! Chodź do mnie! Z pewnoscią tobie się też spodoba!"
                                "Tak, macie mnie obie. Ty & Ty." - Co powiedziawszy, zaciągnął się aż po
                                kolana, popijając duszkiem niedopitą 2 kawę.
                                - "Aaaa...Jak mi dobrze..." - I wyciągnął się na fotelu, wbijając wzrok w
                                jakoweś dziwne stada literek na monitorze.
                                • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:25
                                  Po czym wlozyl reke w spodnie...i nic nie znalazl. Jestem kobieta,
                                  powiedzial...po czym zemdlal.

• Gość: alfika Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:28
                                    Heeeeelp - zawył cienko mój żołądek na myśl o mieszankach substancji
                                    skracających życie...

I nie pieprzą, tylko zaprawiają śmietanką albo mlekiem, jak kto woli!

• m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:39
                                    Gość portalu: ryb napisał(a):

> Po czym wlozyl reke w spodnie...i nic nie znalazl. Jestem kobieta,
                                    > powiedzial...po czym zemdlal.
                                    >
                                    Jak ten generał, co wieść straszną chciał wieścić, a tu cus mu się w brzuchu
                                    poruszyło i krzycząc "Jestem w ciąży!" - zemdlał.

Dlaczego ruskie koleje są szerokotorowe?
                                    • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:41
                                      Zeby pociag (seksualny) mogl wiecej wypic...

ryb
                                      • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:44
                                        Ryb, dwója. Możesz usiąść.
                                        • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:45
                                          Dlaczego mam usiasc, skoro leze? Po co ten wysilek?

ryb
                                          • Gość: girlfriend Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:50
                                            > Dlaczego mam usiasc, skoro leze? Po co ten wysilek?

niech wstanie w takim razie ;))))))
                                            od razu poczuje się lepiej, zobaczy, że tak hihi

cześć ryb :)
                                            • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 22:54
                                              czesc girlfriend :)

Cie chce wstac, lubie lezec, dobrze mi jest :)

ryb
                                              • Gość: alfika Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 22:56
                                                Ciesz się, ze Cie na bieganie i szczelanie w czarno nie namawiała :)))
                                              • Gość: girlfriend Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:05
                                                > Cie chce wstac, lubie lezec, dobrze mi jest :)

ja juz jestem wstana i mam butki zasznurowane i - o zgrozo - dresik, hihi
                                                a Ty leż i żałuj, że nie bedziesz w mglistą czarną noc plażą biegł niewiadomo
                                                dokąd i po co :))))

na razie :)
                                    • r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 22:56
                                      m.malone napisał:

> Dlaczego ruskie koleje są szerokotorowe?]

no właśnie, dlaczego? zawsze chciałam to wiedzieć ale nigdy mi nie powiedziano
                                      bo rumień zawstydzenia ( a może i nie zawstydzenia) zgasił chęci do
                                      opowiedzenia
                                      więc słucham?
                                      • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:00
                                        Oficjalna wersja: Zeby przeciwnika zmylic...a nieoficjalna...ktos sie walnal o
                                        grubosc szyny...

ryb
                                      • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:06
                                        A czyj rumieniec gasił:) powiem, tylko muszę to wiedzieć. Takie polowe badania
                                        ankietowe prowadzę. Potem powiem - chyba że mi GUI (przepraszam to głupio
                                        wygląda:) zczerwienieje.
                                        • r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:11
                                          m.malone napisał:

> A czyj rumieniec gasił:) powiem, tylko muszę to wiedzieć. Takie polowe
                                          badania
                                          > ankietowe prowadzę. Potem powiem - chyba że mi GUI (przepraszam to głupio
                                          > wygląda:) zczerwienieje.

swój, to znaczy rumieniec (lub rumień jak kto woli) opowiadacza i nie
                                          dokończacza. Myśli, że taki cwany, a potem sam musi gasić ogień w kotle bo w
                                          rurach już dzwonić zaczyna. A ja dalej stoję i czekam i zonk
                                        • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:12
                                          hehehehehe, dawaj, hehehehe
                                        • m.malone Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:26
                                          m.malone napisał:

Ryb, ty dalej leż spokojnie i ciesz się, że nie musisz w nocy po deszczu latać
                                          (widzę, że zacny człowiek jesteś). Powód... Ach! Richelieu* ...
                                          Nie wiem czy nie byłoby lepiej gdybys zamknęła oczy albo laptopa ku scianie
                                          odwróciła. Ale sama chciałaś.Proszę:

Piotr I Wielki, car jak wszyscy wiedzą, wrócił z Europy i zaczął matuszkę-
                                          Rossiję ganz przemeblowywać.
                                          - Kolej mi tu żelazną zbudujcie, majstrowie moi! Ma być jak w Europie! - Tu
                                          rzucił im plany, z Unii Europejskiej zwiezione.
                                          Majstrowie plany rozwinęli przyjrzeli się im, podumali i mówią do cara.
                                          - Panie Najjaśniejszy, Wasze Wysokorodije, a jakaż ta kolej ma być? Taka jak w
                                          Europie? Czy też może trochę szerszą zrobimy?
                                          - A na ch... - Odparł car zwracając sie do fraucymeru.

No i zbudowali kolej o 18 cm szerszą. Wsio. Po Waszemu pożełaniu.

Ja jak ta złota rybka jestem
                                          • r.richelieu Re: 'Cholera, juz wrocil !' 17.09.03, 23:32
                                            m.malone napisał:

> m.malone napisał:
                                            >
                                            > Ryb, ty dalej leż spokojnie i ciesz się, że nie musisz w nocy po deszczu
                                            latać
                                            > (widzę, że zacny człowiek jesteś). Powód... Ach! Richelieu* ...
                                            > Nie wiem czy nie byłoby lepiej gdybys zamknęła oczy albo laptopa ku scianie
                                            > odwróciła. Ale sama chciałaś.Proszę:
                                            >
                                            > Piotr I Wielki, car jak wszyscy wiedzą, wrócił z Europy i zaczął matuszkę-
                                            > Rossiję ganz przemeblowywać.
                                            > - Kolej mi tu żelazną zbudujcie, majstrowie moi! Ma być jak w Europie! - Tu
                                            > rzucił im plany, z Unii Europejskiej zwiezione.
                                            > Majstrowie plany rozwinęli przyjrzeli się im, podumali i mówią do cara.
                                            > - Panie Najjaśniejszy, Wasze Wysokorodije, a jakaż ta kolej ma być? Taka jak
                                            w
                                            > Europie? Czy też może trochę szerszą zrobimy?
                                            > - A na ch... - Odparł car zwracając sie do fraucymeru.
                                            >
                                            > No i zbudowali kolej o 18 cm szerszą. Wsio. Po Waszemu pożełaniu.
                                            >
                                            > Ja jak ta złota rybka jestem

co spełnia 3 życzenia, jeszcze 2 proszę

no to teraz rozumiem to zażenowanie byłego nieopowiadacza.
                                            opowiedzieć chciał,
                                            ale, gdzieś tam mało miał
                                            rozstaw szyn mu nie pasuje
                                            nie zgadza sie z jego..
                                            • Gość: ryb Re: 'Cholera, juz wrocil !' IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.09.03, 23:36
                                              Przepraszam, pomylilem grubosc z dlugoscia...:)))

ryb
    • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:31
      widzieliscie slawka?imagin,alfik,slawek.Tercet egzotyczny.Wieczor kawalerski w
      Tworkach,Ich dwoch wyjadajacych kalafiora z alficznego krocza.Czyz to nie
      romantyczne?
      • alfika Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 18:33
        "(...) Ktoś tu sobie klaska.
        Z dłoni w dłoń
        jesień przesypuje swoje pieniądze.
        Sprzedane dzieci idą spać."

M. Valek "Jesień" - słowacki poeta. Pycha!
        • komandos57 Re: "Cholera, juz wrocil !" 17.09.03, 19:02
          pojedz kalafiora.nasycisz sie.Tylko pojedz swojego.
        • m.malone Re: "Cholera, juz wrocil !" 18.09.03, 00:09
          Alfika, jakie to sliczne! I tak sobie smutno z boczku wisi.
          Masz może więcej?
          MM
          peesel. Czy to tytuł wiersza, czy może tomiku?
    • komandos57 moj adres 17.09.03, 19:19
      wszyscy mile widziani. chujanowski@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka