alfika 24.09.03, 18:37 Dlaczego wątki i posty otwierają się od paru godzin u mnie po kliknięciu akurat na trzecią lub czwartą literkę? Głupie to, ale tak mam. Ja jedna czy też tak macie? Bo trochę mnie to WKURZA - jeszcze zniesę, ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend ja też mam wesoło :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 19:27 mianowicie widzę (po czasie i po liczbie) że jest nowy post w wątku - zaglądam...a tam nie ma :) potem zaglądam znów i jednak jest - z taką godziną, jak być miało to od tego zawracania czasu wczoraj... a Twoje to nie wiem, chyba za niewinność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ja też mam wesoło :) IP: *.unl.edu 24.09.03, 20:21 dziewczyny, juz czas przestac pic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja też mam wesoło :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 20:35 > dziewczyny, juz czas przestac pic. powiedz to adminom, hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 21:18 heh :) podoba mi sie jak niektore babki opisuja problemy z kompem "cos nacisnelam ale nie wiem co cos wyskoczylo nie do konca wiem co mialo znaczyc i teraz nie dziala! co robic? :)" bez obrazy ;) to slodkie ;) a co do pytania nie, ja tak nie mam pozdrawiam cossa alfika napisała: > Dlaczego wątki i posty otwierają się od paru godzin u mnie po kliknięciu > akurat na trzecią lub czwartą literkę? > Głupie to, ale tak mam. > > Ja jedna czy też tak macie? > > Bo trochę mnie to WKURZA - jeszcze zniesę, ale... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: Mam pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 21:45 A Ty Cossa znasz takie stare przysłowie pszczół: nie śmiej się dziadku...? ;))))))))) Ja konkretnie wiem, co się dzieje: nie jak coś to coś, ale jak "następny wątek" to muszę wcelować między "t" i "ę". PS. Czyżby kwieto był adminem - jednak??? He he - zarechtała panna Billewiczówna, krygując się przed pułkownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 21:49 alez ja sie nie smieje ;) (tylko czemu to zazwyczaj babkom sie zdarza:) a ja z tej samej bajki z siebie, z bab sie smieje ;) pozdrawiam cossa "szczerze rozbawil mnie post Alfiki" usmiechnela sie od ucha do ucha cossa ; po czym zebrala sie i wyszla z "Mam pytanie..." na poszukiwanie kolejnych powodow do radosci dzisiejszego wieczoru ;) Gość portalu: alfika napisał(a): > A Ty Cossa znasz takie stare przysłowie pszczół: nie śmiej się > dziadku...? ;))))))))) > > Ja konkretnie wiem, co się dzieje: nie jak coś to coś, ale jak "następny wątek" > > to muszę wcelować między "t" i "ę". > > PS. > Czyżby kwieto był adminem - jednak??? > He he - zarechtała panna Billewiczówna, krygując się przed pułkownikiem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Mam pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 21:50 > alez ja sie nie smieje ;) > (tylko czemu to zazwyczaj babkom sie zdarza:) zdarza się i niebabkom, tylko niebabki się nie przyznają :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 21:54 znow odbiegajac od tematu mezczyzni po prostu nie maja daru dak slodko i bezbronnie i tak hmm.. mozliwie niekonkretnie ;) ale nie mowie juz o biednej Alfice, ktora napic sie dzis nie moze, bo jak sie napije to nie trafi miedzy literki i bedzie klops 50 postow zamiast 150 ;) Alfika! zartuje:)))))) szczerze wspolczuje ;) pozdrawiam cossa Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > alez ja sie nie smieje ;) > > (tylko czemu to zazwyczaj babkom sie zdarza:) > > zdarza się i niebabkom, tylko niebabki się nie przyznają :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:02 Strasznie śmieszne, normalnie ;PPPP A swoją drogą jak już przy niebabkach: nie dalej jak wczoraj jedna taka niebabka chciała wykalibrować takie coś, co miało w przewód wmontowaną szklaną rureczkę - przepływomierz po prostu, delikatna rzecz. Chciał to odkręcić - i przy uśmiechu nr 6 trochę się do tego przyłozył, coś chrupnęło, a on udał, że stracił zainteresowanie odkręcaniem - a ja udałam, że nie słyszę. Nie moje małpy, nie moj cyrk :) Mają przepływomierz do wymiany :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:07 heh ;) sama baba jestem: kiedys zapedzilam sie na maszynach (na studiach) i cos bylo chyba o tloku i o tym czyms w czym tlok sie umieszcza i do teraz nie pamietam jak sie to nazywa ale wtedy palnelam "ubranko na tlok" poczerwienial ocene nawet pozytywna dal ale zabronil na egaminie ubierac tloki ;) pozdrawiam cossa pees. a moze to nie byl tlok? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 21:56 A zdarza się, zdarza. Ja też nie rozumiem, dlaczego nie myśli logicznie: najpierw kopiuj, potem kliknąć co. Nie. On potrzebuje inaczej: najpierw mu pokazać, a potem powiedzieć, co ma z tym zrobić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:20 on to znaczy kto?:) alfika napisała: > A zdarza się, zdarza. > > Ja też nie rozumiem, dlaczego nie myśli logicznie: najpierw kopiuj, potem > kliknąć co. > Nie. > On potrzebuje inaczej: najpierw mu pokazać, a potem powiedzieć, co ma z tym > zrobić :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:27 Komputer :) Zredukowałam swoją wypowiedź i o! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:57 cossa napisała: > alez ja sie nie smieje ;) > (tylko czemu to zazwyczaj babkom sie zdarza:) > > a ja z tej samej bajki > z siebie, z bab sie smieje ;) > > pozdrawiam > cossa > > "szczerze rozbawil mnie post Alfiki" usmiechnela sie od > ucha do ucha cossa ; po czym zebrala sie i wyszla z "Mam > pytanie..." na poszukiwanie kolejnych powodow do radosci > dzisiejszego wieczoru ;) Nie "zebrała się", tylko "rozebrała się". Cossa!! Czemu sie tak zasłaniasztymi stringami!!?? POważnie Dziadom też się zdarzają; poczta at gazeta: namęczę się, napocę, nakombinuję, oczy łzawią, skończyłem list, klikam wyslij i sru... rympałek. List gdzieś biega po malinach a ja sie zostaję z czy w ręku?? i pisz tu od nowa, i żeby było tak jak trzeba i z enterem etceterm..a skleroza? > DziadMM Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:20 m.malone napisał: > Nie "zebrała się", tylko "rozebrała się". Cossa!! Czemu sie tak zasłaniasztymi > stringami!!?? heheh jak mezczyzni wiedza lepiej ;) niech Ci bedzie ;) a co do poczty - nie poc sie, nie mecz ;) domyslam sie, ze ze strony gazety wysylas albo wczesniej pisz w pliku tekstowym i ctrl+c oraz ctrl+v i od razu wysylasz ;) ale tez mozille zalece ;) ma przyjemnego, prostego darmowego klienta poczty pozdrawiam najsympatyczniejszego sklerotyka jakiego znam ;) cossa > > POważnie Dziadom też się zdarzają; poczta at gazeta: namęczę się, napocę, > nakombinuję, oczy łzawią, skończyłem list, klikam wyslij i sru... rympałek. > List gdzieś biega po malinach a ja sie zostaję z czy w ręku?? i pisz tu od > nowa, i żeby było tak jak trzeba i z enterem etceterm..a skleroza? > > > DziadMM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:31 Dzięki opiękne Cosso:) To teraz kiedy do Ciebie napiszę to tak po prostu: Copiuj/Wclej?? No, no. Klej OK!! Z mozillą spróbuję choć strasznie brzmi - jak Godzilla jaka albo Belfegor Ale...MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 21:58 a na powaznie jesli uzywasz Internet Explorer to moze to byc problem slyszlalam, ze ostatniomi czasy odkrywa sie coraz wiecej dziur w IE i update nie nadaza a aktualizacja jaka wiec przegladarka? ;) cossa alfika napisała: > Dlaczego wątki i posty otwierają się od paru godzin u mnie po kliknięciu > akurat na trzecią lub czwartą literkę? > Głupie to, ale tak mam. > > Ja jedna czy też tak macie? > > Bo trochę mnie to WKURZA - jeszcze zniesę, ale... > Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:04 Stary IE. Coś koło 5.0. Może. Wiem, wiem - są nowsze. Ale nie mogę się zebrać do ściągnięcia i instalowania. Myszka chyba bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:09 a jest podkreslenie pod linkiem calym? ;) czy tylko pod litrkami? nie sciagaj nowego sciagnij: www.mozilla.org satysfakcja gwarantowana ;) i wiesz co? mozilla wyswietla cale linki! :))) (ciagle zartuje - prosze sie nie obrazac!:)) pozdrawiam cossa alfika napisała: > Stary IE. Coś koło 5.0. Może. > Wiem, wiem - są nowsze. > Ale nie mogę się zebrać do ściągnięcia i instalowania. > Myszka chyba bardziej. > Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:16 Cossa, jak mi ta mozilla szkód narobi i na forum nie wpuści, to z pracy napiszę, ze mnie ograniczasz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:22 sprobuj :) do odwzaznych swiat nalezy ;) a mozilla ma ta przewage, ze: - mozna otwierac taby (w jednym oknie przegladarki cale mnostwo otwartych stron) - jesli sie dobrze zainstaluje nie wiesza sie jak IE - gdy sie wysypie nie trzeba restartu - ma bardzo mily wyglad - mozna ja miec obok IE w razie czego z IE korzystac ;) - i wszystko jest w niej fajne ;) - aaa.. i nie jest microsoftu same plusy ;) minusy? - nowa, nieznana - wezsze okna do odpowiedzi na posty na forum, ale ujdzie:) jak sobie jeszcze cos przypomne to dam znac ;) pozdrawiam cossa alfika napisała: > Cossa, jak mi ta mozilla szkód narobi i na forum nie wpuści, to z pracy > napiszę, ze mnie ograniczasz :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: i jeszcze plusy ;) 24.09.03, 22:29 nie imaja sie wirusy jak IE i ma swojego klienta poczty wiec Outlook'a tez mozna na smieci ;) bo jesli go masz to tez jest niezla bramka dla wirusow ;) a mozilla bezpieczna cicha i spokojna ;) ale juz milkne ;) czekam na opinie ;) pozdrawiam cossa alfika napisała: > I dzięki serdeczne!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: i jeszcze plusy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:41 > wiec Outlook'a tez mozna na smieci ;) > bo jesli go masz > to tez jest niezla bramka dla wirusow ;) a mi zamontowali coś co nazwali "ściana ogniowa" i twierdzą że mam ufać :) Cossa, co to jest że to, o czym pisałam wyżej, o tym spóźnianiu się, dotyczy głównie Twoich postów? Z innego wymiaru egzystencji piszesz? Serio Twoich. mam wrazenie jakby to była cenzura prewencyjna, haha :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: i jeszcze plusy ;) 24.09.03, 23:13 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Cossa, co to jest że to, o czym pisałam wyżej, o tym spóźnianiu się, dotyczy > głównie Twoich postów? szczerze? nie wiem ;( > Z innego wymiaru egzystencji piszesz? > Serio Twoich. wymiar ten sam egzystencja pewnie rozna i spiecia jakies sa ;) od dawna tak? bo ja tak nie mam pozdrawiam ocenzurowana cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend wczoraj zauważyłam n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: i jeszcze plusy ;) 25.09.03, 10:27 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > a mi zamontowali coś co nazwali "ściana ogniowa" i twierdzą że mam ufać :) > Girl:)) Czy to na opewno "ściana" a nie "brain tyre fire":;hihi) > > mam wrazenie jakby to była cenzura prewencyjna, haha :)))) To proste - Cosse trzeba prewencyjnie:DDD Zaspany (troszkę) MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Mam pytanie... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.09.03, 22:11 Myszke trzeba od czasu do czasu wyczyscic... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 22:20 Wczoraj mama coś z nią robiła. Też jej powiedziałam, że trzeba wyczyścić, jak na gierce podczas skoku się zacina. "Przekręc na plecy i otwórz na brzuszku!!!" - to alfika z kuchni. Po chwili usłyszałam: "ta się nie otwiera!!!" "Musi się otwierać!!!" ... "no, otwiera się!!!" Mniemam, że była czyszczona... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:10 Ile razy mówiłem, że masz Bardzo Fajną Mamę? (ciekawe czy Jej to pokaże - mruknął do siebie MM i pyknął) __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:03 alfika napisała: > Stary IE. Coś koło 5.0. Może. > Wiem, wiem - są nowsze. > Ale nie mogę się zebrać do ściągnięcia i instalowania. > Myszka chyba bardziej. > EeeeAlfika, to i z myszka u Ciebie cos nie tak???phphph;) M M Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Mam pytanie... 24.09.03, 23:31 O mamie mówiłeś 3 razy :) A co u mnie nie tak poza myszką, ie, czasem na ściąganie jakegoś mozarelli do komutra...? Hę? I nie pykaj, bo to trucizna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: MM :))))))) 24.09.03, 22:38 Witam Cię o świcie na forum ciastkiem z kremem - jak ktoś ma chęć, to zapraszam, ciastek kilka w lodówce - i herbatka :) Tamten piernik - oj, dobry był... Rozmarzyło mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alfika :))))))) 24.09.03, 23:38 I ja też jestem, dzięki. A o Mamie to mogę bez końca. POważne i żartobliwe ukłony kłaniam, MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Alfika :))))))) 24.09.03, 23:51 A dlaczego o mamie możesz bez końca? Ciekawa jestem ogromnie! A? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alfika :))))))) 25.09.03, 00:09 alfika napisała: > A dlaczego o mamie możesz bez końca? > Ciekawa jestem ogromnie! A? > B,proste. BJBF, I żebyś mnie nie pytała, albo wierszy skrótowcami nie pisała:D (pamiętasz?) wyjaśniam Bo Jest Bardzo Fajna. Sama zresztą to mówisz. Jasne? A! KremociastkowyMM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alfika :))))))) 25.09.03, 00:12 W zasadzie miałem odpowiedzieć pod warunkiem, że Jej to pokażesz. Ale zapomnałem. Sklerooooza ssstraszna:( MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Alfika :))))))) 25.09.03, 00:24 Ona widziała jedną z takich rozmów - o niej :) Czy dzieje się coś, co czuję podskórnie, a nie wiem? MM, kiedyś niemal wzięłam Cię za kogoś z rodziny, na pewno pamiętasz rozmowę o łące. Podejrzenia padły :) Ale nie lubię się głupio i źle domyślać, pomocy :) Spać idę :) Dobranoc moi mili. MM, na forum tylko my opychamy się ciastkami i opijamy kawą - bo Vicca i Arek przepadli w małżeństwo :) Czyżby reszta się odchudzała?... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Alfika :))))))) 25.09.03, 00:29 Pamiętam. Słodkich snów Ci życzę:) Wszyscy jesteśmy (no,może nie wszyscy) rodziną. V+A też się pewnie odchudzają. Zwłaszcza A.Ćśśśiii... Dobranoc MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Alfika :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:40 ja Ci wyjadam ciastka z talerza i wypijam kawę z Twojej filiżanki przez słomkę, żeby było śmieszniej ;) dobranoc Alfika :) Odpowiedz Link Zgłoś