ala.l i ty brutalu przeciwko mnie??? 24.07.08, 22:24 moze bys mnie podratowal dobrym slowem!"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: i ty brutalu przeciwko mnie??? 24.07.08, 22:30 ala.l napisała: > moze bys mnie podratowal dobrym slowem!"!!! a mnie kto pomaga ? :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: i ty brutalu przeciwko mnie??? 24.07.08, 22:33 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > moze bys mnie podratowal dobrym slowem!"!!! > > a mnie kto pomaga ? > > :"))) a chciales zeby Co pomoc.. jestes egoista.. nie spodziewalam sie..teraz mam wiekszego dola.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: i ty brutalu przeciwko mnie??? 24.07.08, 22:42 ala.l napisała: > jestes egoista.. A Ty to nie ? > nie spodziewalam sie..teraz mam wiekszego dola.. Wiekszy dol,czyli juz nie ten sam co wczesniej,zatem tamtego mniejszego przepedzilem, nie marudz wiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: i ty brutalu przeciwko mnie??? 24.07.08, 22:47 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > jestes egoista.. > > A Ty to nie ? > > > nie spodziewalam sie..teraz mam wiekszego dola.. > > Wiekszy dol,czyli juz nie ten sam co wczesniej,zatem tamtego mniejszego przeped > zilem, nie marudz wiec.. > Ty wiesz co??? Ty ładny jestes,i nie bede od Ciebie niczego madrego oczekiwala:))) Odpowiedz Link Zgłoś