kvinna 02.10.03, 10:45 kvinna: nie posiada. Bo nikt nie jest na tyle doskonały, aby. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tea_time Re: Autorytety. Posiadacie? 02.10.03, 12:06 Nie. To nie znaczy, ze nie ma osob, ktorych szanuje i z ktorymi sie licze:) Pozdrawiam:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend na szczęście nie :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Autorytety. Posiadacie? IP: 195.136.33.* 02.10.03, 13:16 mmmmmmmnnnostwo... np. mamucia.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Autorytety. Posiadacie? 02.10.03, 14:03 kvinna napisała: > kvinna: nie posiada. Bo nikt nie jest na tyle doskonały, aby. > > A Wy? nie ma doskonałych osób, są doskonałe pojedyncze blaszki z których one są zbudowane Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Autorytety. Kwintal 03.10.03, 01:32 ty jestes moim.ja cie pierdole.co ja gadam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Autorytety. Posiadacie? 03.10.03, 03:19 Kvinna:) Pytasz o autorytet, a potem mówisz o ideale. A on, łaskawa pani, sięgnął bruku. Dawno MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Autorytety. Posiadacie? 03.10.03, 03:22 To zależy ;-). Jeden od wszystkiego - nie. Ale są ludzie, specjaliści w swoich dziedzinach warci uwagi (inaczej autorytety). I tak mi sie nasunęło - czy autorytet = ideał? Chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Autorytety. Posiadacie? 03.10.03, 07:21 Sa ludzie ktorych bardzo cenie za wiedze lub wyznawane poglady. W pewien sposob sa autorytetem, choc na pewno nie odbieranym bezkrytycznie. Ale skoro zwracam uwage na to co maja do powiedzenia (albo co robia) to czy nie sa autorytetem? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Autorytety. Posiadacie? 03.10.03, 08:07 alfika napisała: > Alfika posiada. > Alfika posiada?? Tak od skoroświtu:))) Witaj przy kawie (mam nadzieję jeszcze ciepłej) "Diskuija pos'le" jak mówił Szukszyn w "Jarzębinie czerwone" Musze spadać - obowiązki:) POzdrawiam wszystkich ALFAbetycznie MM Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Autorytety. Posiadacie? 03.10.03, 12:25 Tak. I nie jest to dla mnie jakis sztywny twór. To jednostka autonomiczna, umiejąca być arbitrem, zaangażowana, współodczuwająca. Jak każdy, popełnia błędy, tyle że, znajdują one pozytywne ujście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Autorytety. Posiadacie? IP: 195.136.33.* 03.10.03, 13:03 > kvinna: nie posiada. Bo nikt nie jest na tyle doskonały, aby. jasne, ze tak, jedna osoba jest dla mnie autorytetem w tej dziedzinie, druga autorytetem w znajomosci np muzyki, trzecia autorytetem w gotowaniu, czwarta w samochodach, piata w czyms tam...jasne, ze tak, to takie male slowo a tak wiele bys chciala od niego wymagac:).... autorytet to nie ideal a jedynie ktos na kogo opini mozesz sie podeprzec:) Odpowiedz Link Zgłoś