Dodaj do ulubionych

dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardziej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:35
"dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardziej podniecająca niż naga"
powiedział maratończyk czym rozczulił girlfriend :)

"a ja słyszałam co innego" powiedziała girlfriend i poprosiła resztę
towarzystwa o komentarz w formie dowolnej, ze szczególnym uwzględnieniem
formy atrakcyjnej czytelniczo ;)))

to jak dzieci-śmieci?

Obserwuj wątek
    • melanie Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:37
      Maratonczyk zdecydowanie ma racje. Powinno sie zostawic troche miejsca na
      wyobraznie
      • qw5 Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:38
        ... i na atropinę :)
        • kvinna dlaczego atropinę? :) 08.10.03, 19:40
          • qw5 Re: dlaczego atropinę? :) 08.10.03, 19:43
            Oj Kwinna, nie bedę Cię teraz uczyć, jak podrywac facetów. Nie czas i nie
            miejsce.
            Ale atropinę kup i trzymaj w apteczce.
            • Gość: m.malone Re: dlaczego atropinę? :) IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 03:43
              Qw5 - doktorowa? No,no...
              • Gość: girlfriend Re: dlaczego atropinę? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:16
                Qw5 jest mądra , bo sie ode mnie nauczyła, hihi... ;))))
      • Gość: girlfriend Melanio, kręcą Cię kobiety??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:46
        jak tak, to sorry...
        jak nie, to skąd wiesz?
        • melanie Re: Melanio, kręcą Cię kobiety??? 08.10.03, 19:52
          Tematem bylo, czy maratonczyk ma racje, czy tez nie. Nie prosilas o zrodla
          wiedzy czy tez uzasadniania tezy. Wiem duzo. Nie prosilas tez o wypowiedz tylko
          panow. Zwrocilas sie do wszystkich. Jestem ciekawa, czy gdybym sie zgodzila z
          toba, czy tez bys posadzila mnie o to, ze kreca mnie kobiety?
          Zauwaz, gdy ktos ma odmienne zdanie od twojego, to zaczynasz atak z zupelnie
          innej strony. Jestem kobieta, i wiem, co sie podoba mezczyznom.
          • Gość: girlfriend Melanio, Ty masz jednak poważny problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:56
            dlaczego moje pytanie odbierasz jako atak?
            • melanie Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 08.10.03, 19:58
              Zastanow sie, moze zrozumiesz. Ale znowu nie na temat.
              • Gość: girlfriend Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:00
                zastanowiłam się: mania prześladowcza :)))
                • alfika Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 08.10.03, 21:54
                  Zatłuką mnie jak napisze melania prześladowcza...
                  • melanie Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 08.10.03, 22:05
                    Przypominasz mi tych kundelkow, o ktorych kiedys mowil Kardynal Glemp:)
                    Stac cie tylko na podgryzanie i podszczekiwanie w cieniu girl. Dla mnie
                    dyskusja z toba jest strata czasu, nic ciekawego ani konstruktywnego oprocz
                    takich wlasnie podszczekiwan na tym forum od ciebie nie przeczytalam. Dlatego
                    wlasnie (znowu wyjatkowo) odpowiadam ci. Dlatego tez dyskutuje z girl, bo ma
                    swoje (niekoniecznie z ktorym sie zgadzam) , ale dosc oryginalne zdanie, poza
                    tym ma poczucie humoru i sie dobrze bawie. Jeszcze zamalo wypilas mleka
                    • Gość: girlfriend Glemp mówił "kundelek" o Miłoszu!!!! hihihi :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:12
                      to Ci się melanio nieźle udało....
                      • melanie Re: Glemp mówił 'kundelek' o Miłoszu!!!! hihihi : 08.10.03, 22:14
                        Kotku, nie mowilam o kim mowil Glemp, cytowalam tylko
                        • alfika Re: Glemp mówił 'kundelek' o Miłoszu!!!! hihihi : 08.10.03, 22:19
                          Chodzi o sens, dziecino, ale załapałam, że chciałaś tylko dokuczyć, poszczekać
                          i podgryźć :)
                        • Gość: girlfriend Re: Glemp mówił 'kundelek' o Miłoszu!!!! hihihi : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:27
                          przyznaj się ze nie pamietałaś o kim to było...
                          albo powiedz, że chciałaś Alfę skomplementować, hihi ;)))))

p.s.ino nie "kotku" - jestem hetero ;)))
                          • alfika Re: Glemp mówił 'kundelek' o Miłoszu!!!! hihihi : 08.10.03, 22:34
                            Skomplementować!
                            A ze śladów po zębach jakie mam na pamiątkę to można całkiem dopasowaną
                            protezkę zrobić.

Eeeetam.
                    • alfika Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 08.10.03, 22:18
                      No i wiedziałam że tak będzie :)))
                      Melanio, nie umiesz nie dać się sprowokować.
                      W moich postach złośliwośc nie jest na pierwszym planie, a ty tak chcesz
                      dopiec, że aż buczy.

Nie pijam mleka - to może twój sposób na dorastanie - jak się okazuje, mało
                      skuteczny.

Dyskusje ze mną są możliwe bez takich wstępów, jakie zaserwowałaś ostatnio, w
                      swoim "mlecznym" poście.
                      Po czymś takim mogę cię tylko wykpić. Ale czasem zmieniam zdanie. Jednak nie po
                      twoich występach jak wyżej.

I jak trochę mniej mi pod górkę w życiu, złotko, więc odpuść sobie i ciesz się
                      życiem :)
                    • m.malone Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 09.10.03, 02:52
                      Hahahaha!! chyba zdechnę!!!Dziewczyny,aż sie obsmarkałem. Oj!! Znaczy naczelny
                      proboszcz najlepiej zna sie na rasach psów!!!Hahah!
                      MM
                  • m.malone Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 09.10.03, 03:11
                    alfika napisała:

> Zatłuką mnie jak napisze melania prześladowcza...
                    >
                    Alfika jest jeszcze gorzej. Ja już pewnie całkiem ganz nie żyję:

"A Glemp dostał takiej manii,
                    Że chciał tylko od Melanii" hihi:) (c)Girl

...albo odwrotnie.....

Żegna/wita Was nieboszczyk
                    MM
                    • Gość: girlfriend Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:18
                      MM masz mnie na sumieniu!!!!!!! :DDDDDDDDD
                      herbata własnie wpadła mi do tchawicy...hahahahaha :DDDDDDDDDDDD
                      • m.malone Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 09.10.03, 13:44
                        Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> MM masz mnie na sumieniu!!!!!!! :DDDDDDDDD
                        > herbata własnie wpadła mi do tchawicy...hahahahaha :DDDDDDDDDDDD

No...sa przepisy BHP - kedy otwierasz posty niektórych tutaj, herbate należy
                        odstawić:))))
                        Jednak przeżyłaś i bardzo dobrze
                        a na przyszłość uważaj
                        MM
                        • Gość: girlfriend Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:48
                          > No...sa przepisy BHP - kedy otwierasz posty niektórych tutaj, herbate należy
                          > odstawić:))))

ale kiedy tego nie ma w regulaminie forumów !!!
                          a ja pomna nagan ostatnio się troche stosuję :D

> Jednak przeżyłaś i bardzo dobrze

są tacy, co by się z Toba może nie zgodzili myślę ;)
                          • m.malone Re: Melanio, Ty masz jednak poważny problem... 09.10.03, 15:05

> > Jednak przeżyłaś i bardzo dobrze
                            >
                            > są tacy, co by się z Toba może nie zgodzili myślę ;)

A to już ich sprawa. Nie moje buraxczki - jak mówią - nie moja gęba:))MM
              • pszkit Problemy psychiczne 09.10.03, 06:23
                Wydaje mi sie ze Wy/czytajac wasze dyskusje/macie problemy psychiczne
                i potrzebujecie dobrych psychiatrow
                • Gość: girlfriend witaj Komandos :) n/7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:19
                • Gość: maratonczyk Re: Problemy psychiczne IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:51
                  oj! masz już jakiegoś sprawdzonego
      • Gość: maratończyk i potrafię IP: *.future-net.pl 08.10.03, 23:43
        i potrafię swoją rację udowodnić a Girlfriend?
        • Gość: girlfriend Re: i potrafię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 00:05
          to ja muszę ją udowodnić żebym mogła ją mieć? no wiecie...;)
          • Gość: maratończyk Re: i potrafię IP: *.future-net.pl 09.10.03, 09:56
            sobie nie musisz nic udowadniać, a chyba i wielu wielbicielom z tego forum
            również,niech Ci dalej przytakują,dla świętego spokoju lub jaj
            • Gość: girlfriend Re: i potrafię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:20
              zadrosny chłopiec? :)
    • melanie Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:40
      Powinnas zalozyc ten watek na forum mezczyzna.
      • Gość: girlfriend mnie faceci z FMężczyzna mało interesują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:48
        po pierwsze to głównie geje
        po drugie ci hetero to idioci głównie
    • psotusia Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:45
      Powinna pozostać chociaż/tylko w szpilkach.
      • Gość: girlfriend a jak mu wybiję szpilką oko? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:47
        • psotusia Re: a jak mu wybiję szpilką oko? n/t 08.10.03, 19:54
          Trzeba umieć ponosić konsekwencje swoich marzeń.
          • Gość: girlfriend Fakt, hihi :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:57
        • m.malone Re: a jak mu wybiję szpilką oko? Girl 09.10.03, 03:51
          Nie zaczynaj od razu gimnastyki. Psotusia miała na mysli pewnie pozowanie do
          zdjęć. Potem można/trzeba zrucać:)
          MM
          • Gość: girlfriend Re: a jak mu wybiję szpilką oko? Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:22
            Pstousia będzie mi zdjecia robić w stanie garberoby niekompletnym?
            matkoicórko...:))))
    • r.richelieu Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:46

> "dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardziej podniecająca niż naga"
      > powiedział maratończyk czym rozczulił girlfriend :)
      >
      > "a ja słyszałam co innego" powiedziała girlfriend i poprosiła resztę
      > towarzystwa o komentarz w formie dowolnej, ze szczególnym uwzględnieniem
      > formy atrakcyjnej czytelniczo ;)))
      >
      > to jak dzieci-śmieci?
      >

formy atrakcyjnej czytelniczo z mojej strony brak, ale
      jest taki obraz, autora nie pamiętam
      "Maja ubrana" i "Maja naga" dwa egzemplarze na których Maja leży w tej samej
      pozie tyle, że naga pokazuje co ma, a ma dużo i ładne. Poestetyzuje się
      człowiek i już. Na drugim tam gdzie leży ubrana w obcisłą sukienkę ze zwojów
      tiulu mówi : rozbierz mnie, i jest to tak sugestywna poza, że chcoałoby się
      działać, a że nie można przeto stoi się z wywieszonym jęzorem
      • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:51
        1.Goya :)
        2.czyli i tak źle i tak niedobrze?
        • r.richelieu Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:58

> 1.Goya :)
          > 2.czyli i tak źle i tak niedobrze?

Goya, skleroza ;)

a co do niedobrzości. Dobrze, bardzo dobrze, tylko jeśli coś za szybą to
          tzreba dostać odpowiednio wcześnie wiadro wody na łeb.
          • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:00
            Maja i tak jest dla wielu aseksualna, po pierwsze.

Zresztą autor mógł manipulować obrazem dla podkreślenia swojego zdania
            prawdopodobnie podobnego wielbicielom odzienia, po drugie.

Ja wolę kawałek szatki na miłym dla oka stworzeniu, niemniej z niezwykle realną
            groźbą usunięcia tejże szatki w każdej dogodnej chwili :)
    • Gość: Szołmen Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 19:57
      Zgadzam się z autorką wątku. Moja kobieta była najcudowniejsza, kiedy była
      prawie ubrana jednocześnie będąc prawie nagą. Szklanka do połowy pusta i pełna.
      Dwie kobiety tu wydają się być tak doskonałe jak ona. Pełne i puste
      jednocześnie. Żart! Żart!
      • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 19:59
        > Moja kobieta była najcudowniejsza, kiedy była
        > prawie ubrana jednocześnie będąc prawie nagą.

czy można prosić o szczegółowsze szczegóły?
    • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 19:59

To Ty o tym nie wiedziałaś? Ale numer! ;-)
      Przy całkowitym negliżu nie ma miejsca na wyobraźnię...
      (moze to i niezbyt atrakcyjne czytelniczo ale prawdziwe ;-) no i nie czytałam
      wszystkich postów, ciekawe jak sie głosy rozkładają ;-))
      • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:01
        po co wyobraźnia skoro real jest lepszy od tego co on mógłby sobie wyobrazić? ;)

poza tym Ryb i moj oocohany się z Tobą nie zgadzają ;)
        • psotusia Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 20:04

> po co wyobraźnia skoro real jest lepszy od tego co on mógłby sobie
          wyobrazić? ;

Wyobraźni nic nie przebije.
          Chyba, że nie umie się marzyć.
        • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 20:12

Nie chodzi o to, zeby sobie wyobrażał co masz pod habitem ale.... o kuszenie
          czy coś takiego? ;-)

Poza tym - znasz tylko dwóch mężczyzn? I zastanów się czy oni zgadzają się
          dlatego bo tak myślą, czy dlatego, by Ci sprawić przyjemność? ;-)))
          • yagnieszka Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 20:25
            Znam taka historyjke. Moze nie jest 100% prawdziwa ale opowiedziano mi ja jako
            FAKT wiec i tak powtorze.
            Kilkanascie lat temu Norwegia przyjela spora liczbe imigrantow z Pakistanu.
            Norwegowie i Norwezki sa spolecznoscia bardzo wyzwolona - wielu ludzi korzysta
            z plazy i basenow nago, widok kobiety w topless czy bez kostiumu kapielowego
            nie jest dla nikogo szokiem. Spolecznosc pakistanska jest kompletnie odmienna
            kulturowo - znakomita wiekszosc kobiet w ogole nie bierze pod uwage zabaw w
            wodzie czy opalania sie, a jesli juz to pozostaja w swoich dlugich,
            powloczystych szatach. Te z kolei, jak zmoczone, oblepiaja cialo - co dalej -
            nich Wam podpowie wyobraznia. Macie wiec podkladke historyczno-obyczajowa. W
            kilka miesiecy o osiedleniu sie w Norwegii wspomnianej duzej grupy przybyszow z
            Pakistanu, opublikowano statystyki dotyczace gwaltow. I okazalo sie, ze ilosc
            gwaltow wzrosla po prostu szokujaco. Norwegowie atakowali skromne Pakistanki,
            wiekszosc przypadkow zanotowano wlasnie przy plazach. Mozecie sie domyslac
            jakie zawstydzajace to bylo dla wszystkich "wyzwolonych".
            Przypomniala mi sie ta historia w zwiazku z tym watkiem. W Norwegii nie bylam
            wiec nie wiem czy to, co mi powiedziano to prawda. Znajac jednak osobe, od
            ktorej to uslyszalam, moge sie spodziewac, ze tak wlasnie bylo.
            No i jak? Ktora bardziej atrakcyjna? Nago czy w mokrych szatkach?
            • Gość: girlfriend impossiblile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:44
              Pakistanki by się nie kąpały! Prawdziwa muzułmanka się nie kąpie na plaży.
              Serio.
              • yagnieszka Re: impossiblile 08.10.03, 20:56

> Pakistanki by się nie kąpały! Prawdziwa muzułmanka się nie kąpie na plaży.
                > Serio.

W Kanadzie i w Stanach sie kapia. Jak najprawdziwsze Muzulmanki. To nie jest
                takie kapanie jak nasze z plywaniem i skokami do wody - blizsze to brodzeniu i
                zanurzaniu, ale mokre sa jak najbardziej. Nawet w Provincial Park kolo mojej
                wsi mozna sporo z nich spotkac latem, co dopiero w duzych miastach. Moge tylko
                podejrzewac, ze w Europie czynia podobnie.
                • Gość: girlfriend Re: impossiblile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:13
                  Nie, np. nad Morzem Śródziemnym nie.

te Twoje to jakie grzesznice! ;)

poza tym z faktu bycia gwałconą nie wynika ze jest się sexy. pamietaj ze gwałt
                  to akt agresji - współmotywem jest poniżenie kobiety.
          • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:42
            oni nie wiedzieli co ja myślę!!! bo też ja nic nie myślę - to oni mją dać głos!
        • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 21:07
          Czarne wlosy i okulary, to wystarczy...z ubioru.

ryb
          • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:14
            nie chcę się chwalić, ale mam jedno i drugie, haha :))))

dobry wieczór Panu :)
            • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 21:29
              Dobry wieczor :)))

Nie podpuszczaj mnie girlfriend :))) Za duzo tych zbiegow okolicznosci.
              Jeszcze moim idealem zostaniesz i co wtedy? :)))

ryb
              • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:32
                wtedy wspólnie się powiesimy, co jest technicznie mozliwe bo mam wiecej niż 1
                parę stringów ;)

a po drugie, kto kota nazwał moim imieniem amputowawszy jedynie 2 litery???
                czyli Ty się zaczynasz ;)))
                • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 22:24
                  No to ladnie, przyszedlem na forum zeby sie z girlfriend na jej stringach
                  powiesic :))) Ciekaw jestem co na to Imagine albo Witus, nie wspominajac
                  Komandosa...

ryb

• cossa Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:55
              po cichutku dodam, ze ja rowniez ;)
              Ryb zwariuje! ;)

pozdr.cossa

> nie chcę się chwalić, ale mam jedno i drugie, haha :))))
              >
              > dobry wieczór Panu :)
    • Gość: girlfriend TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:46
      teza jest taka:
      facet, który mówi, ze bardziej pociągająca jest taka "trochę ubrana" nie do
      końca pannę akceptuje.
      • melanie Re: TEZA 08.10.03, 20:57
        Teza wg mnie mylna. Mezczyzni sa wzrokowcami, dlatego wola, aby nie
        odrazu "kawe na lawe", mowie oczywiscie o takich z wyobraznia, fantazja,
        estetach, delikatnych i wrazliwych. Kobiety o tym wiedza. Inaczej po co jest ta
        piekna bielizna? Przeciez tak naprawde te koronkowe ciuszki sa niepraktyczne,
        bielizna o kroju sportowym jest wygodniejsza, toz to wszystko dla mezczyzn.
        • Gość: girlfriend Re: TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:19
          > Mezczyzni sa wzrokowcami, dlatego wola, aby nie
          > odrazu "kawe na lawe",

Melanio! gdzie sens gdzie logika?
          wzrokowiec bardziej lubi patrzeć (niż np.słyszeć) z tego nie wynika ze na
          niegołą...

poza tym co Ty tak shufladujesz (wzrokowcy)?

pierwsze słyszę, żeby sportowa była wygodniejsza...
          wysokiej klasy niesportowa jest bez zarzutu pod względem wygodności

poza tym, zeby dojść do stanu nagości trzeba się rozebrać (fajniej jak z
          ładnej), to nie dowodzi ze w bieliźnie jest sexier niz bez...
      • jmx Re: TEZA 08.10.03, 21:58

Uwielbiam Twoje tezy ;-))))))) Szczególnie tą, że nic nie myślisz ;-DDD

Co inkszego jest pociąg do panny "własnej" (ukochana) a co innego panny np. na
        plaży - to raz, a dwa - gdy związek długo trwa, to trzeba sobie jakoś
        upiekszać rzeczywistość, to się chyba nazywa "walka z rutyną"? ;-)

Historyjka zasłyszana - pewien pan mi opowiadał jak to przestał zwracać uwagę
        na kobiece wdzięki na plażach europejskich - bo właśnie "wszystko na wierzchu"
        (panie z reguły w topless), tam gdzie mieszka jest to nie do pomyślenia -
        opalające się panie preferują trójkąty (trzy ;-)))) i dlatego też doszedł do
        wniosku, że zakryte ciekawsze i milsze dla oka.
        • m.malone Re: TEZA 09.10.03, 22:15
          Jmx:)
          Przepraszam,że Cie zapytowywuję, ale czegós nie załapałem. Ten facet od
          trójkąta nie mógł patrzeć na gołe baby bo były w trojkącie? czy może jak w
          trójkącie to za dużo kochanego ciałka i czy jak dwie bez tekstyliów to ok???
          MM
          • jmx Re: TEZA 11.10.03, 02:06

Nie chodzi o trójkąty damsko-męskie ale o hmm, wygląd kostiumów kąpielowych ;-D
            • m.malone Re: TEZA 11.10.03, 03:00
              jmx napisała:

>
              > Nie chodzi o trójkąty damsko-męskie ale o hmm, wygląd kostiumów kąpielowych ;-
              D
              >

Piękne dzięki. A co wyłaziło im cos spod trójkątów, czy co? Nie wiem co mu
              przeszkadzało. Zresztą miało być bez. Lubisz bez?
              MM
              • jmx Re: TEZA 11.10.03, 03:15

Piękne kwiaty ;-D

Muszę już naprawdę lecieć, dobranoc :-)
                • m.malone Re: TEZA 11.10.03, 03:41
                  Na skrzydłach czy samolotem?
                  Dobranoc:)
        • Gość: girlfriend Re: TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 10:50
          więc znamy innych panów ;))))))
          • jmx Re: TEZA 11.10.03, 02:08

No wiesz, znam kilku nie jednego, który jest dla mnie wyroczną ;-D
            A poza tym to i Twojemu by się znudziły non-stop gołe ciała bez żadnej zmiany.
            To powszechnieje i już nie w tym nic ekscytującego ani podniecającego.
            Nuuuudaaaaa....
            • Gość: girlfriend Re: TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 02:17
              on ma inne zdanie n/t mojego ciała, ktorego Ty laska nawet nie widziałaś, a
              zabierasz głos - jak ślepy o kolorach, hihi ;)

poza tym, ja mówię o opinii WIELU a nie tylko jego! ;)))))
              • jmx Re: TEZA 11.10.03, 02:21

Ale ja nie rozmawiam o Twoim ciele tylko o tym czy mężczyzn bardziej pociąga
                troche ubrana kobieta lub nie. A Twój Pan powiedział, że wszystko zależy od
                okoliczności, zdaje się? ;-)
                • Gość: girlfriend Re: TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 02:27
                  niezupełnie - powiedział, że to ja jestem sexy a nie moje ciuchy, więc bez
                  lepiej :)

(to nie mój pan, to ja jestem jego panią ;))
                  • jmx Re: TEZA 11.10.03, 02:36

> niezupełnie - powiedział, że to ja jestem sexy a nie moje ciuchy, więc bez
                    > lepiej :)

Achaaaaa, bo ja cały czas myślałam, ze to jest wątek o kobietach a nie o
                    Tobie! No jeśli tak, to przyznaję Ci rację ;-D

> (to nie mój pan, to ja jestem jego panią ;))

Nie przepadam za niewolnictwem ;-)
                    • Gość: girlfriend Re: TEZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 11:23
                      > Achaaaaa, bo ja cały czas myślałam, ze to jest wątek o kobietach a nie o
                      > Tobie! No jeśli tak, to przyznaję Ci rację ;-D

to Ty po Niego siegnęłaś, a on z natury rzeczy wypowiada się tylko na mój
                      temat ;)
    • mahoney Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 21:24
      to jeszcze zalezy od dziewczyny i osobistych upodoban
      • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:34
        no więc ja sie właśnie o upodobania Szanownych Czytelników i Pisarzy
        zapytowywuję...
        • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:11
          A czy temat nie jest podobny do temtu cukierków?
          Kto woli chwilę odwijania papierka od chwili wkładania cukierka do ust?

Lubię odwijać - z całkowitą pewnością oczywiście, że za chwilę bedzie w ustach
          (miałam napisać "gdzie trzeba", ale pomyślałam, ze będzie zbyt prowokująco -
          ale i tak wyszło nie do końca cukierkowo :))))))
          • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:19
            alfika napisała:

> A czy temat nie jest podobny do temtu cukierków?
            > Kto woli chwilę odwijania papierka od chwili wkładania cukierka do ust?
            >
            > Lubię odwijać - z całkowitą pewnością oczywiście, że za chwilę bedzie w
            ustach
            > (miałam napisać "gdzie trzeba", ale pomyślałam, ze będzie zbyt prowokująco -
            > ale i tak wyszło nie do końca cukierkowo :))))))
            >

Jest ale Girl nie przekonasz - Ryb mówił i koniec - żadnych papierków!
            Ot... ekolog ;-)))))))))))
            • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:25
              bo Ryb to mądry chłopiec!!!! :)
              zazdrośnico ;))))
              • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:44

> bo Ryb to mądry chłopiec!!!! :)

Bo się z Tobą zgadza? Ahaaaa..... ;-DDDDDDDD
                • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:00
                  NIE ;DDDDDDDDD
                  to ja sie zgadzam z Rybem!!!!!!! :DDDDDDDDD
                  • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 23:19

To napewno zostanie Ci zapamiętane ;-DDDDDDDDD
                    Ale mój sceptyczny umysł ma watpliwości co do tego co było pierwsze ;-))))))))
            • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:25
              Bo to kwestia gustów, a na ten temat to pięknie, długo i nierozwiązywalnie
              można dyskutować :)))

Ale swoją drogą wolałabym podejście do mnie inne niż moje do papierka :)
              Wszak, do diaska, o cukierek idzie, to co on ma tu za wyrazy uznania dla
              papierków :)
              • jmx jedzenie ;-) 08.10.03, 22:47
                alfika napisała:

> Bo to kwestia gustów, a na ten temat to pięknie, długo i nierozwiązywalnie
                > można dyskutować :)))
                >
                > Ale swoją drogą wolałabym podejście do mnie inne niż moje do papierka :)
                > Wszak, do diaska, o cukierek idzie, to co on ma tu za wyrazy uznania dla
                > papierków :)

Chyba inaczej smakuje obiad jedzony z gazety palcami niż podany na wykwintnej
                porcelanie... co nie znaczy, że porcelana jest bardziej... zajmująca od tego
                co sie na niej znajduje ;-D.
                • alfika Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 22:48
                  Racja, ale jak masz obiad podany na pięknej porcelanie, ale wciąż w szczelnym
                  plastikowym woreczku...
                  • jmx Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 22:53

Eeee...?
                    Z drugiej strony - łapy od czego? Niech rozwinie ;-)))))))
                    • alfika Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 22:58
                      :)))

Wolę gotowe, folię to można usunąć na początek, w kuchni :)))
                      Potem może tylko ewentualnie wykałaczki czy inne takie wyjąć - i mniam :)
                      • jmx Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 23:20

Oj, bo sie jeszcze okaże, że odwijanie najprzyjemniejsze ;-)))))
                        • alfika Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 23:23
                          Mmmm, a jak różnie można odwijać i czym sobie pomagać :)

A czym, jeśli paluszkami nie idzie? Zębami czy nożyczkami?

Ale nie da rady z tym najprzyjemniejszym odwijaniem - o ile smutniej odwijać,
                          jak ci nie pozwolą nawet spróbować.
                          Jednak finał jest tu bardzo istotny.
                          • jmx Re: jedzenie ;-) 08.10.03, 23:46

Odwijanie bez próbowania? To w ogóle możliwe? Chyba nieeee :-))))
            • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 22:26
              hahahaha, kto ma czas na rozwijanie :))) hihihihihi

ryb
              • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:29
                I przechodzimy, jak widzę, do kolejnego aspektu sprawy - temperamentu :)))))))
                Rybie :))))))))
                Absolutnie cukierki bez papierków :)))))))
                • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 22:32
                  :))) Hihihi, chcialem cos napisac, ale hihihihihihi, w ostatniej chwili rozum
                  do glowy mi wrocil.:))))

ryb
                  • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:38
                    Hahaha :)
                    Pisz, pisz, dzieci spią, a może się czegoś w końcu ludzie nauczą dobrego z tego
                    forum :)
          • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:23
            Ale to nie jest wybór: odwijanie czy w buzi, tylko: odwiniety cukierek w łapie
            czy zawinięty cukierek w łapie!
            • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:27
              Dlatego tak powtarzam, że musi być ciąg dalszy z odwijaniem i koniecznie goły
              cukierek i koniecznie możliwość delektowania się!

Jak albo-albo to ja idę spać :(
              • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:29
                nie no, stay with us...
                mam cukierki cynamonowe - chcesz?
                :)
                • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:36
                  W papierkach czy bez?
                  • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:39
                    gołe, ale nie dlatego je lubię, haha :)))
                    i powiem szczerze, ze bezwstydnie różowe i bezwstydnie dużo :)))))
                    • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:43
                      Gołe, powiadasz :))))
                      I różowe... Mmmm...
                      jestem skuszona cała :)
            • jmx Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:51

> Ale to nie jest wybór: odwijanie czy w buzi, tylko: odwiniety cukierek w
              łapie
              > czy zawinięty cukierek w łapie!

To się nazywa nadinterpretacja! Nigdzie nie było mowy o dalszym ciągu ;-)))))))

PS. Odwinięty w łapie się roztapia i... nic z tego ;-D
              • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 23:08
                Ewidentnie studzi niemożność kontynuacji odwijania :)

Zawinięty czy odwinięty - grunt, żeby w łapie - i jednak mimo wszystko za
                chwilę spożytkowany.
              • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:10
                > PS. Odwinięty w łapie się roztapia i... nic z tego ;-D

he he - tylko czekoladowy! :D
          • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 22:27
            Alfiko, niezle mnie tym rozbawilas hahahhahahaha :)))

ryb
            • alfika Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 22:39
              A Rybowi to tylko ha ha - zaraz Imagine nas z tymi cukierkami przepędzi :)))
              • Gość: girlfriend to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:40
                przecież Fizia lubiła! :D
                • alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 08.10.03, 22:44
                  Ale Fizia to Fizia, a Imagine walczy na wątku - zostawiam sobie na jutro - o
                  zboczeniach i innych fetyszach :)))
                  • Gość: girlfriend Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:01
                    ale on tam walczy nie z cukierkami, hihi :))))
                    a Fizia jest naszą wspólną idolką, stąd zakładam że Imagine głosuje za
                    cukierkami :))))

i napewno za kobietami w wersji "ekologicznej" ;D
                    • alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 08.10.03, 23:05
                      A Kubuś Puchatek?!!!
                      To przecież chodziło o Kubusia :)

Kubuś zawsze miał czas na Własciwe Sprawy.
                      To w ogóle jest rozwiązanie masy problemów, w tym Kubusiu :)

alfikakłapouchy
                      • Gość: girlfriend Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:09
                        i Kubus miód lubił czyli de facto cukierki ;))))
                        wszystko sie zgadza czyli :)
                        • alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 08.10.03, 23:11
                          Ale beczułki były istotne jakże!
                          Z czegoś ten miód musiał wybierać, nawet choćby z dziupelki pszczół!
                          • Gość: girlfriend Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:13
                            ale on beczułek nie lubił, wszak nie ma dowodu, że lubił ;)))))
                            • alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 08.10.03, 23:15
                              O, jak były pełne to lubił, ja nie wiem, czy to się nie skończyło jakąś nawet
                              przyśpiewką w temacie beczułek :)

Tylko te z możliwością wyjedzenia miodku, inne nie.
                              A przy takiej uparcie zamkniętej - też by się zamęczył.

Ja myślę, że my wszyscy jesteśmy po prostu Kubusiami Puchatkami...
                              • Gość: girlfriend Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:23
                                ja jestem tak bardziej tygrysek... ;)
                                • alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 08.10.03, 23:27
                                  Źle się wyraziłam - wszyscy jesteśmy oczywiście z Kubusia Puchatka :)

Spanie mnie chwyta, chyba Was pożegnam :)))
                                  Założę się, że jutro założymy wątek o tym, co to się komu śniło :)
                                  • Gość: girlfriend Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:34
                                    > Założę się, że jutro założymy wątek o tym, co to się komu śniło :)

czyżby cukierki? ;)
                                    dobranoc.

snów jak cukierki cynamonowe: słodko-ostrych :))))))))
                                    • Gość: alfika Re: to Imagine nie lubi cukierków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:37
                                      dziękuję :)
                                      Ofkors, saaame cukierki, ma się rozumieć.
                          • m.malone Re: to Imagine nie lubi cukierków???? 10.10.03, 03:26
                            alfika napisała:

> Ale beczułki były istotne jakże!
                            > Z czegoś ten miód musiał wybierać, nawet choćby z dziupelki pszczół!
                            >
                            >
                            Z dziupelki miód:DDDD Dobre. Tylko ja bym prosił, żeby te pszczoły zabrać.
                            Kubus też z nimi miał tylko schody;)
                  • m.malone Nie całkiem od rzeczy *Za Alfiką):)) 09.10.03, 23:21
                    Pozwolisz Alfiko, że zacytuję fragment jednego z Twoich postów (chyba będzie
                    pasowało do tematu)

cyt: Panie doktorze, każdej nocy śnią mi się nagie dziewczęta, jak wbiegają i
                    wybiegają z pokoju...
                    - I chce pan, żeby ten sen się nie pojawiał?
                    - Nie, tylko chcialem spytać, co zrobić, żeby one tak nie trzaskały
                    drzwiami...

koniec cytatu

Morały:
                    I.Precz z tekstyliami!
                    II. Dobre wychowanie!
                    III.Nie trzaskać drzwiami bo nie będziecie śnione, jeśli hałas go obudzi
                    MM
                    • komandos57 Re: Nie całkiem od rzeczy *Za Alfiką):)) 09.10.03, 23:28
                      m.malone napisał:
                      Panie doktorze, każdej nocy śnią mi się nagie dziewczęta, jak wbiegają i w
                      zespermowanych slipkach spia spokojnie
                      nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                      slicznie malonie.jestes zajebiscie tworczy.odyncu trzepniety.
    • procesor a facet? rozebrany czy nie w pełni? :) 08.10.03, 22:56
      No własnie??

A jak to wygląda z druga płcia?
      :))
      Czy bardziej podniecający jest facet rozebrany zupełnie - czy jednak
      niezupełnie rozebrany? :)
      (Od razu przychodza na mysl osławione skarpetki.. hihi).
      No ale dżinsy i goła klatka, albo jakies seksowne slipy czy bokserki..? ;)

Jak omawiac to obydwie strony. :)
      • Gość: girlfriend dla mnie - w pełni rozebrany :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:03
        choć oczywiście dżinsy lepiej leżą na nich niz na nas...
    • cossa Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 23:31
      pan bog stworzyl
      a czlek dorzucil swoje ;)

nie-do-konca-ubrani
      czy babki czy panowie
      kreca, bo okrycie, chocby znikome
      podkresla ksztalt
      uwypukla zalety ;)

po prostu podnieca - co tu duzo gadac ;)

pozdr.cossa
      • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:33
        yesoo, Cossa, i Ty Brutusie ? ;)
        • cossa Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie 08.10.03, 23:37
          wlasnie sie zastanawiam co mnie bardziej podnieca
          golutki
          czy z czymkolwiek

i.. nie wiem! :)
          wszystko zalezy kto,
          w czym lub bez
          i w jakich okolicznosciach ;))

te generalizacje sa okrutne:)
          pozdr.cossa

pees. Brutusie? a to jakies obozy som? ;))

> yesoo, Cossa, i Ty Brutusie ? ;)
          • Gość: girlfriend Cossa spod klawiatury to wyjęłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:45
            pewnemu atrakcyjnemu mężczyźnie właśnie...

> i.. nie wiem! :)
            > wszystko zalezy kto,
            > w czym lub bez
            > i w jakich okolicznosciach ;))

dokładnie tak mi napisał, jak go mailem przed chwilą zapytałam :))))
            czy Wy może obok siebie siedzicie niedajbóg ? ;)))

re obozy: a jak - gra w dwa ognie jak co wieczór ;)
            • cossa Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś 08.10.03, 23:48
              czmuz niedaj-bog? ;))
              a jak bardzo atrakcyjny?? ;))

pozdr.cossa

> pewnemu atrakcyjnemu mężczyźnie właśnie...
              >
              > > i.. nie wiem! :)
              > > wszystko zalezy kto,
              > > w czym lub bez
              > > i w jakich okolicznosciach ;))
              >
              > dokładnie tak mi napisał, jak go mailem przed chwilą
              zapytałam :))))
              > czy Wy może obok siebie siedzicie niedajbóg ? ;)))
              >
              >
              > re obozy: a jak - gra w dwa ognie jak co wieczór ;)
              • Gość: girlfriend Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:56
                > czmuz niedaj-bog? ;))

mój-ci-on! :)

> a jak bardzo atrakcyjny?? ;))

baaaaardzooooo, klnę się na co chcesz :))))))))
                • cossa Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś 09.10.03, 00:14
                  to ja juz nic nie rozumiem ;)
                  obok Twoj-Ci-on nie bywam
                  chyba, ze ten kolo mnie to ten atrakcyjny ;)

jesli tak to... ;))))))))
                  (zapuszcze pazurki:))

pozdr.cossa

> > czmuz niedaj-bog? ;))
                  >
                  > mój-ci-on! :)
                  >
                  > > a jak bardzo atrakcyjny?? ;))
                  >
                  > baaaaardzooooo, klnę się na co chcesz :))))))))
            • jmx Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś 08.10.03, 23:51

No wiesz!! Ja byłam pierwsza ;-D może nie te słowa ale taki sens, patrz "parę"
              postów wyżej ;-)))))
              • Gość: girlfriend Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:57
                dobra, dobra, zadrośnico ;)
                • jmx Re: Cossa spod klawiatury to wyjęłaś 09.10.03, 00:06

No co? Toż to prawo własności! (święte ;-))))))))
      • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 23:48
        Goly facet to problem :))) Hihihihihi

ryb
        • Gość: girlfriend Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:58
          jak dla kogo, dla mnie no problem ;)

(zaraz wyjdzie na to ze każdy, hihi)
          • Gość: ryb Re: dziewczyna nie w pełni rozebrana jest bardzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.10.03, 00:06
            A, to jest piekna cecha :)))
    • Gość: alfika Re: melanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:36
      Jeśli poza wzbudzeniem zacietrzewienia zabolało cię określenie melania
      prześladowcza - przepraszam.
      Pociesz się, że z samej siebie też żartuję.
      • m.malone Re: melanio-2 11.10.03, 11:03
        Gość portalu: alfika napisał(a):

> Jeśli poza wzbudzeniem zacietrzewienia zabolało cię określenie melania
        > prześladowcza - przepraszam.
        > Pociesz się, że z samej siebie też żartuję.

Ja również przyłączan sie do Alfiki - być może w żartach poszedłem o pół kroku
        za daleko. Przepraszam więc Melanię. Wszyscy żartujemy z siebie bo to ułatwia
        życie.
        MM
    • Gość: ryb Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 23:39
      Tak, tak, podpuszczacie a mnie sie w glowie kreci od czarnulek w okularach :)))
      • Gość: girlfriend Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:41
        uczciwie mówię z góry (czy tam z dołu) że moje sa tylko przeciwsłoneczne...
        • Gość: ryb Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 23:43
          ufffff, teraz mi to mowisz? Wiesz jak sie zmeczylem tym bieganiem...:)))
          • Gość: girlfriend Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:47
            ja miałam kiedyś takiego kolegę, co nosił okulary "zerówki" żeby , jak gadał,
            inteligentniej wyglądać... - ja też tak mogę i to especially for You :)))))

re jogging: nic to, będziesz miał na zaś :)
            • Gość: ryb Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.03, 23:55
              ja też tak mogę i to especially for You :)))))

:))) to ja chyba jeszcze pojde pobiegac...:)))

Ale powiem Ci, tak na powaznie, ze kilka miesiecy temu jak bylem na zakupach,
              podeszla do mnie dziewczyna, czarne wlosy, okulary, odpowiedni wzrost i jak na
              ogol geba mi sie nie zamyka, zatkalo mnie. Zobaczylem przed soba swoj ideal
              dziewczyny. Cos w tym jednak jest, masz swoje typy, lubisz to czy tamto...

ryb
              • Gość: girlfriend Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 00:00
                to ja Ci powiem coś jeszcze - ja miałam "swój typ" i kurcze pewnego pięknego
                dnia na wiosnę runął z hukiem...
                pojawił się nieprzystający-oszałamiający i poległam razem z "typem"...
                • Gość: ryb Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.10.03, 00:05
                  A za kilka lat pojawi sie ten typ, i troszke nogi sie pod Toba ugna...Zamroczy
                  Cie na kilka chwil...:)
                  • Gość: ryb No nic... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.10.03, 00:08
                    Czas na chivaska, paciorek i spac...juz nie bede biegal :)))

Dobranoc wszystkim :)))

ryb
                    • Gość: girlfriend dobranoc, snów jak cukierki cynamonowe :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 00:12
                  • Gość: girlfriend Re: Przepraszam, musialem pojsc pobiegac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 00:11
                    musisz mi łyżkę dziegciu (dziekciu? yesoosicku, jak to się pisze?) pchać w mój
                    garniec miodu? ;)

a serio - już chyba nie...wydaje mi się że jestem na takim etapie że odrzuciłam
                    na zawsze "mój typ" w sensie stawiania mężczyźnie zewnętrznych warunków, kiedyś
                    nie mogłam się np.oprzeć takim błękitnym oczom, jak sprany dżins, a teraz nie
                    dość że mogę to jeszcze ukochane inne :)

chociaż, jak tylko na kilka chwil? hmmm...
    • Gość: maratończyk ubierzcie się sceptycy to was niedotyczy IP: *.future-net.pl 09.10.03, 00:14
      są takie kobiety, które czy nie w pełni ubrane czy nagie i tak faceta nie
      wzruszą i stąd ich sceptycyzm...
      • Gość: girlfriend to był strzał z biodra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 00:17
        dobranoc
        :)
    • m.malone PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!n/t 09.10.03, 00:54

• jmx PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!z/t 09.10.03, 01:09

MMalon - zima idzie... ;-D
        • Gość: malone Re: PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!z/t IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 02:03
          JMX, mnie tam wszystko jedno - zreszta zawsze jest g d z i e ś lato, prawda??
          • jmx Re: PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!z/t 09.10.03, 02:09

Haha, wszystko jedno ;-). Zima, śnieg, -20 stopni i... "PRECZ Z TEKSTYLIAMI".
            A co wolisz - lato w Laponii czy zimę w Australii? ;-)))))))))
            • m.malone Re: PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!z/t 09.10.03, 02:48
              jmx napisała:

>
              > Haha, wszystko jedno ;-). Zima, śnieg, -20 stopni i... "PRECZ Z TEKSTYLIAMI".
              > A co wolisz - lato w Laponii czy zimę w Australii? ;-)))))))))
              >

Bez skrajnosci, Jmx, są jeszcze inne możliwości
              - Kanikuły w Wierchojańsku
              - jak kąpałem sie z Hawajką
              - a i z dwiema Laponkami-bliźniaczkami:DDDD
              • jmx Re: PRECZ Z TEKSTYLIAMI! LONG LIVE NUDITY!!!!!z/t 09.10.03, 03:02

Ach, to można było oczopląsu dostać ;-)))))))))))))

Podobranocowałam na poprzednim więc nie bedzie po angielsku. Ale po
                lapońsku ;-DDDDDDD
                Dbrc:-)
      • Gość: girlfriend Herezja też tak uważa :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 17:09
        moim zdaniem ;)
        • alfika Re: Herezja też tak uważa :))))) 09.10.03, 18:01
          Girl, oszalalaś :)))))))))