Gość: maratończyk IP: *.future-net.pl 10.10.03, 12:21 nie widzi, nie słyszy, a się czepia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend czy tu Forum Zoologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:26 Komandos by sie z Tobą nie zgodził - jak ma dobry dzień to jestem pegazem, a jak zły - kobyłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: czy tu Forum Zoologia? IP: *.future-net.pl 10.10.03, 17:44 Ty,która masz najwięcej zwierzęcych zachowań jeszcze o to pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: czy tu Forum Zoologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:28 dawaj śmiało dalej synek, nie krępuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:14 :) maratonczyk Ty nadal masz czelnosc obrazac tu innych swoja nedzna kreatura? bezczelny typie - wypad stad na forum dla dzieci o klockach lego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Girlfriend to nietoperz IP: 195.136.33.* 10.10.03, 13:17 >wypad stad na forum dla dzieci o klockach lego nie...tam nie, ja tam jestem, lepiej niech na forum- 'gotujemy z ciocia' .... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Girlfriend to nietoperz 10.10.03, 14:16 Gość portalu: jar napisał(a): > >wypad stad na forum dla dzieci o klockach lego > > nie...tam nie, ja tam jestem, lepiej niech na forum- 'gotujemy z ciocia' .... Jar:) Nie pomyliłeś się? Miało być "z ciocią" czy może "z ciotą"? MM - pozdrawia rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.future-net.pl 10.10.03, 17:55 rozumiem,że tym samym dopisujesz się do tych zboczeńców m.malone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nowa definicja "zboczeńca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:29 każdy, kto nie jest maratończykiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: nowa definicja "zboczeńca" IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:20 każdy kto nie jest z maratończykiem jest przyjacielem girlfriend Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: nowa definicja "zboczeńca" 10.10.03, 22:24 Ale co ty gadasz. Toz jak Lenin, kto nie z nami, ten przeciwko nas. Ja w to nie wchodze. Nienawidze "wiecznie zywego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: nowa definicja "zboczeńca" IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:29 to dobrze,że kogoś potrafisz znienawidzieć, bo miałem obawy,że hoduje sie tu coś na kształt Matki Teresy z Kalkuty Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: nowa definicja "zboczeńca" 10.10.03, 22:33 Nienawidze nienawidziec, bo nienawisc niszczy przede wszystkim tego, kto nienawidzi, a nie tego kogo sie nienawidzi. Dlatego staram sie byc dla ludzi wyrozumiala, naprawde jest bardzo malo ludzi, komu zycze zle, ale niestety sa (oczywiscie w realu), ale niestety tacy tez sa:(((( I nie lubie radykalow pod zadna postacia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk ja też czegoś nie lubię IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:49 skoro przeszliśmy na poważne tematy to muszę wyznać,że nie lubię śledzi w żadnej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: nowa definicja "zboczeńca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:02 > każdy kto nie jest z maratończykiem jest przyjacielem girlfriend nie bądź megalomanem, nie przywiązuję do Ciebie takiej szalonej wagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: nowa definicja "zboczeńca" IP: *.future-net.pl 11.10.03, 09:51 no dobra ok. przestanę przypisywać Tobie takie znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk liryk Ci do pięt nie sięga Jar IP: *.future-net.pl 10.10.03, 17:53 dziękuję, choć za tyle,bo wiem,że na więcej nie było Cię stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk to prywatna impreza,czy kazdy może się zabawić? IP: *.future-net.pl 10.10.03, 17:51 liryk nie dość,że jesteś zboczony i obleśny to jeszcze arogancki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi...n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:25 a dopiero co zarzekałaś się Girlfriend,że nie używasz mruczących substytutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:26 Tobie zabawa kojarzy się z substytutami? wyrazy najgłębszego współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratonczyk Re: każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi. IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:35 ale tylko gdy ty się pojawiasz... ah dopiero najgłębiej współczujesz, a na jakich obrotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:07 gdy ja sie pojawiam, wyciągasz swoje zabawki? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: każdy może się zabawić,ino nie każdy potrafi. IP: *.future-net.pl 11.10.03, 00:14 raczej chowam i idę w swoją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.03, 13:18 Niestety, słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.03, 13:20 Ta uwaga o czepianiu się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:21 maratonczyk nadaaje teraz jako ewunia - hmm w koncu odkryl swe prawdziwe imie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.03, 13:23 Liryk, bładzisz. Specyficzna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:25 nie moze byc? :) ale dziekuje za wskazanie wlasciwej drogi - kazdy moze sie czasem pomylic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Liryk nie błądzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:27 Ewunia to alter ego maratończyka. czy Ty może jesteś wczorajsza ewka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: przerazliwie nudne to wasze gadanie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:32 powiedz camelico podlewana vinem cos nienudnego ;) now! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: przerazliwie nudne to wasze gadanie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:34 skoro nudne to po co tu zagladasz i komentujesz? czytaj sobie inne watki - pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czekaj, czekaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:37 Malwina to w końcu "nasi" ;)))) nie stosuj takich ostrych kryteriów selekcji, bo zostaniemy sami, hihi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: czekaj, czekaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:38 :) no nie wiem ...do mnie juz strzelala z nie wiadomych mi powodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ja Cię obronię nastepnym razem ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:41 Malwinie się czasem nudzi, ale to dobra kobieta ogólnie rzecz biorąc oraz bystra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: ja Cię obronię nastepnym razem ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:46 :) ojej no nie moge tego od ciebie wymagac - sam wypne tylek do klapsa od krolowej lodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja Cię obronię nastepnym razem ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:03 ależ nie musisz niczego wymagać, ja się zgłaszam jako ochotnik ;))) chyba że lubisz klapsy, to co innego..to się nie wtrącam w Wasze relacje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ja Cię obronię nastepnym razem ;))) 10.10.03, 14:05 a juz marzenie to byc u procesor i girlfriend jak beda kluby prywatne mialy do innych tez wpadne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja Cię obronię nastepnym razem ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:08 Malwina, milcz na tym wątku, bo on (mierząc go miarą założyciela)napewno pobożny, a mnie się zaraz przypomina Ryb i jego swingerskie pomysły, jak o klubach mówisz ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Malwino - czy ty stosujesz podział .. 10.10.03, 13:42 na "naszych" i "waszych"? Tak z ciekawości pytam. :)) Bo do tej pory nie zauważyłam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend procesor a czy Ty sie na jakichś żartach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:01 znasz czy w ogóle na żadnych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Malwino - czy ty stosujesz podział .. 10.10.03, 14:03 po mojej stronie tylko ja stoje ;-) > na "naszych" i "waszych"? > > Tak z ciekawości pytam. :)) > > Bo do tej pory nie zauważyłam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Malwino - czy ty stosujesz podział .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:04 nie, po Twojej stronie jeszcze ja stoję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Malwino - czy ty stosujesz podział .. 10.10.03, 14:06 twoja decyzja - twoja sprawa - jam zadowolona im wiecej osob tym przyjemniej tylko zebyscie sie nie posciskali (chyba ze z milosci) :-) > nie, po Twojej stronie jeszcze ja stoję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:11 nie siedź tyle przed kompem, idź łyknij powietrza, haha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! 10.10.03, 14:21 :-) oszalala ! mi za to placa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:53 > :-) oszalala ! mi za to placa !!! czy Ty może jesteś adminem? hihi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! 10.10.03, 17:07 i dla niepoznaki ciemna noca sama swoje posty kosze ! taka jestem sprytna ! PS wiesz ze admini forum nie moga na nich pisac ? > > :-) oszalala ! mi za to placa !!! > > czy Ty może jesteś adminem? hihi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:18 nie mogą? przecież tu się jeden raz dopisał - i to do Twojego wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! 10.10.03, 17:43 jako admini ! ale nie prywatnie !!!! > nie mogą? przecież tu się jeden raz dopisał - i to do Twojego wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Ludzieeeee!!!!!!! zabawcie Malwinę!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:32 pójdzie taki do domu i go nie upilnują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Liryk nie błądzi :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.03, 13:29 Nie, tylko dzisiejsza. I zdecydowanie nie maratończyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Liryk nie błądzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:32 a czemu piszesz "ewunia" a nie "ewa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk liryk stara się być miły, czyżby skutek terapi IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:03 dziękuję za komplement liryk, może nauczysz się być miły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: liryk stara się być miły, czyżby skutek terap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:24 :) terapie Tobie polecilem mi jeszcze nie potrzebna natomiast zadnego komplementu ci nie zaserwowalem - blad w interpretacji chlopcze :) ale snij dalej, twoje prawo Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: liryk stara się być miły, czyżby skutek terap 10.10.03, 22:28 Gość portalu: liryk napisał(a): > :) terapie Tobie polecilem mi jeszcze nie potrzebna natomiast zadnego > komplementu ci nie zaserwowalem - blad w interpretacji chlopcze :) ale snij > dalej, twoje prawo vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv pojebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: liryk stara się być miły, czyżby skutek terap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:39 o jest pojeb komandos i jego brat maratonczyk :) witamy przedszkolaki - nie za pozna pora? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk ciototonie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:52 przecie on jest z Twojej bandy, nie wyrzekaj się kumpla z wojska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: liryk stara się być miły, czyżby skutek terap IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:31 chciałem Ci dać szansę cioto, mądry wie kiedy przymknąć oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: liryk stara się być miły, czyżby skutek terap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:41 do tego ze jestes ciotka to sam sie przynales blaznie :) i skors mUndry taki to przymknij oko i dziobek :) i spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:03 ale dobranoc cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:09 ty sie przyznales zes ciotka :) dobranoc sniej o gumowych-dziewicach z sexshopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:37 a Ty dlaczego idziesz w zaparte? dobranoc laleczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:01 to az tak boli maratończyk, przegrać z bystrym chłopakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.future-net.pl 11.10.03, 10:03 z chłopakiem boli z ciotą mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryk Re: nie wyszło to zbyt lirycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:16 maratonczyk ciotko Ty :) skad Ty jestes co? :) dzizus ... Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Girlfriend to nietoperz 10.10.03, 14:26 ja bym jeszzce dodal ... no wiele bym jeszcze dodal ale dodam tylko teraz nie odpisywanie na posty , kiedy nie potrafi odpowiedziec a takze wogole nie umiejetnosc przyznania sie ze ktos inny chociasz w najmnijeszej rzeczy moze miec racje , i nawet jak napisze krynica wiedzy to sie pozniej bedzie wypierala ze to nie znaczy co znaczy , jest tez ona starsznie czepliwa , z klapkami na opczach podaza za swoja jedyna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:29 dodaj cokolwiek chcesz... acz racz zauważyć, że nie nadążam z korespondencja, taka jej mnogość... pozdrawia Cię Twoja Krynica z klapkami na oczach :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:35 no ja rozumiem , ile ty postow na dzien wysylasz ? :), znaczy zmartwilo mnie tylko to ze zapomnialas o moich zeby odpowiedziec , szczegolnie w jednym miejscu zapomnialas , co mnie wkurvilo lekko , bo krynica to ty napisalas ze to ja jestem , a potem nie chcialas przyznac ze krynica wiedzy to np ktos kto wie wszystko i to jest irytujace ze ty niczego ni chcesz innym przyznac , Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:37 uwazam ze sie mylisz - zapytaj girl - ona mi wszystko przyznaje ;-) > no ja rozumiem , ile ty postow na dzien wysylasz ? :), > znaczy zmartwilo mnie tylko to ze zapomnialas o moich zeby odpowiedziec , > szczegolnie w jednym miejscu zapomnialas , co mnie wkurvilo lekko , > bo krynica to ty napisalas ze to ja jestem , > a potem nie chcialas przyznac ze krynica wiedzy to np ktos kto wie wszystko > i to jest irytujace ze ty niczego ni chcesz innym przyznac , Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:39 malwinamalwina napisała: > uwazam ze sie mylisz - zapytaj girl - ona mi wszystko przyznaje ;-) > > > > no ja rozumiem , ile ty postow na dzien wysylasz ? :), > > znaczy zmartwilo mnie tylko to ze zapomnialas o moich zeby odpowiedziec , > > szczegolnie w jednym miejscu zapomnialas , co mnie wkurvilo lekko , > > bo krynica to ty napisalas ze to ja jestem , > > a potem nie chcialas przyznac ze krynica wiedzy to np ktos kto wie wszystk > o > > i to jest irytujace ze ty niczego ni chcesz innym przyznac , > > moze i sie myle ale tam mialem racje i ona mi jej nie przyznala , wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:42 chcesz przez to powiedziec ze fakt iz nie przyznala ci racji te racje umniejsza ?????????? > moze i sie myle ale tam mialem racje i ona mi jej nie przyznala , wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:45 no jakos mnie to irytuje , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:48 powiedz gdzie, to moze odpowiem, chociaż może i nie odpowiem, skoro przyznajesz że Cię wkurzyłam ;) lubie wkurzać łatwowkurzalnych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:49 Ty to nie "wszyscy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.10.03, 14:37 Dziwi mnie, że na kazdy temat masz tyle do powiedzenia, nie mozna być ekspertem we wszystkim. Ilość korespondencji nie swiadczy o jakości. Jak zauwazyłas w wiekszosci sa to zarzuty pod Twoim adresem. gratuluje takiej mnogosci korespondencji! Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:40 znow b przepraszam ze sie wtracam ale girl nie ma zadnych pretensji do jakosci. wiec zarzut niewypala Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 14:44 no i widzicie juz cale 10 min milczy , czemu jej tak trudno przyznac sie ze tam nie miala racje i dlaczego mi tak trudno zrozumiec ze nawet jak mam racje to ktos drugi moze byc nielogiczny i nie powiedziec ze mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:52 10 minut milczałam, bo pisałam maila do boyfrienda :))))) a teraz do cholery musze się zabrać za robotę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 15:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > 10 minut milczałam, bo pisałam maila do boyfrienda :))))) > > a teraz do cholery musze się zabrać za robotę!!!!! cale dziesiec minut , muisz go kochac straszliwie :) takie dlugie listy :) a teraz bierz sie za robote , i pamietaj by czytac dokladnie co do ciebie pisza , juz ci teraz nie bede popuszczal ani na chwile bo na poczatku jak zdarzylo sie nieszczescie i odpisalem na twoj post to bylem mietki a teraz bede twardy i nie bede ci odpuszczal , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:20 > cale dziesiec minut , muisz go kochac straszliwie :) 10 minut co godzinę! ;) > bo na poczatku jak zdarzylo sie nieszczescie i odpisalem na twoj post > to bylem mietki a teraz bede twardy i nie bede ci odpuszczal , przypominam, że w kobiety mozna tylko kwiatkiem - doniczką nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: ależ My Honey nie krepuj się... 10.10.03, 16:15 malwinamalwina napisała: > znow b przepraszam ze sie wtracam ale girl nie ma zadnych pretensji do jakosci. > wiec zarzut niewypala > No a poza tym, co z tego, że "większość"?? Ani Ty malwino, ani Girl tłoku raczej nie lubią (ja też zresztą nie) Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ależ My Honey nie krepuj się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:50 dziękuję Ewuniu, poczekamy na Twoją jakość, bo jak zapewne wiesz takze mała ilośc nie świadczy o jakości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 18:17 to sitwa, oni trzęsą tym forum, Ty wiesz jakby tu było przyjemnie gdyby nie takie typki jak Girlfriend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:33 > to sitwa, oni trzęsą tym forum, Ty wiesz jakby tu było przyjemnie gdyby nie > takie typki jak Girlfriend jak już to "typiary" ;) I'm a girl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Girl...end IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:37 im to powiedz przebierańcu,ja prawdziwą kobietę wyczuję przez majtki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend widocznie nosisz barchanowe gacie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:25 majtki to chłopcy noszą w czasach szkolnych - potem się przebierają w cos seksowniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: widocznie nosisz barchanowe gacie ;) IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:40 ojoj, i działa? czy chłopcy seksowniej ubrani potrafią skobiecić girlfriend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: widocznie nosisz barchanowe gacie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:00 jak już zeznałam na innym wątku na mnie nie działają ciuchy tylko ludzie. musisz byc naprawdę głęboko sfrustrowany, zeby o północy prowadzić dyskurs w takim duchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: widocznie nosisz barchanowe gacie ;) IP: *.future-net.pl 11.10.03, 10:06 skąd takie karkołomne rozumowanie Girlfriend? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie 10.10.03, 22:46 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > > > I'm a girl :) Girl! Girl! Girl!....:))))))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: 217.153.143.* 10.10.03, 20:38 wiem byloby super , no ale co zrobisz , glupiemu trzeba ustapic , nie wytlumaczysz , ona zawsze bedzie uwazala lepiej , girl w sitwie , nie zauwazylem , jakos nikt mnie poza nia tu nie denerwuje , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 21:04 kto sie czubi ten sie lubi My Honey ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 22:45 ok. Twój wybór, Twoja racja, wszędzie rządzi demokracja... a mnie oni wcale nie denerwują, mam swoje lata i byle co mnie nie wzruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:23 hahaha...czy można zapytać Szanownego Pana ile Pan ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:47 sam się zastanawiam kiedy tu przebywam,zamierzacie dalej tak się prowadzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Mahoney wiesz komu się narażasz bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:58 możesz rozwinąć tę głęboką myśl o "prowadzeniu się"? boisz się powiedzieć ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Girlfriend zguba dla zagubionych IP: *.future-net.pl 11.10.03, 10:36 a co tu jest do rozwijania, pomyśl, przecież szczycisz się,że potrafisz... co bym nie powiedział i tak zdeformujesz lub zdeprawujesz albo wyszydzisz... wiesz jak potrafisz być podła! jedyne czego się boję na tym forum to własnie takich ludzi jak Ty i nie boję się o siebie lecz o takie osoby,które z różnych względów tu trafiając,otrzymują wsparcie powodujące,że z czasem wychodzą stąd bardziej zagubione niż przyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Girlfriend zguba dla zagubionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 11:28 po pierwsze brakuje Ci zdrowego dystansu do samego siebie, po drugie bardzo nieuważnie czytasz (swoja szosą, chciałabym zobaczyć "wsparcie" w Twoim wykonaniu, tylko coś go nie widać na tym forum...) - smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk dystans nigdy nie jest jednostronny IP: *.future-net.pl 11.10.03, 11:41 Droga Girlfriend tak samo dystansuję się w stosunku do samego siebie jak i do Ciebie... nigdy nikomu żadnego wsparcia nie proponowałem, przynajmniej na tym forum, no może z wyjątkiem finansowego,które wyniknęło bardziej z etykietowania (które między innymi było i Twoją zasługą)niż własnej woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dystans nigdy nie jest jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:03 "nie boję się o siebie lecz o takie osoby,które z różnych względów tu trafiając,otrzymują wsparcie powodujące,że z czasem wychodzą stąd bardziej zagubione niż przyszły... " skoro sam nie proponujesz wsparcia to może nie zarzucaj innym, że robią sobie zarty z ludzi, którym nic poważnego nie jest... Otóż nie masz za grosz dystansu do samego siebie i poczucia humoru na swój temat - Twój wątek o kupowaniu i agresja w stosunku do jara czy liryka to aż nadto dowodów na to. Twoje poglądy śmieszą wiele osób i nie możesz nie oczekiwać że nie będziemy robić sobie zartów z postrzegania ludzi przez pryzmat kawałka mięsa czy z podtrzymywania innych konserwatywnych stereotypów. Nie mam za grosz szacunku dla konserwatystów i mieszczan, uważam ich za zakałę świata i najuprzejmiej oswiadczam że zamierzam dalej kpić z takich poglądów wraz z ludźmi, którzy myślą tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk painful people IP: *.future-net.pl 11.10.03, 17:04 no cóż Girlfriend tylko to mi przychodzi na myśl gdy Cię słucham (z góry zaznaczam,że to synestezia,więc nie czepiaj się,że piszesz a nie mówisz do mnie) i tych,którzy myslą jak Ty(jak stwierdziłaś w ostatnim poście).A może te liryki,jary itp. to jednak ty, może to tylko osobowość wieloraka... Nie mam wątpliwości co do jednego,że masz CRAP-a (Confident Rationalisation and Projection),który sprawia,że obwiniasz (nie)wszystkich,którzy mają czelność mieć na prawdę inne poglądy niz Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend maratończyk, idź lepiej studiować dziewice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 17:12 bo takich głupot, jakie wypisujesz na tym forum dawno nie widziałam... zdradzę Ci sekret, dlaczego ludzkość nie wypracowała metod rozpoznawania dziewic (nad czym tak ubolewasz i czego nie mozesz pojąć): mało kogo poza Tobą to interesuje, bo też i większość mężczyzn nie ma takiego problemu, jak Ty. Chłopcy Cię trafnie podsumowali - ty byłes łaskawy zarucić im mniejszościowe preferencje... nic dodac nic ująć. miej sobie dowolne poglądy, ale nie dziw się ze ludzie sie z nich smieją, skoro sa rodem z XIX wieku. to wszystko, co mam Ci do powiedzenia. może jeszcze to, ze jak na konserwę, jestes wyjątkowo, ale to wyjatkowo źle wychowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Ewunia sprawiedliwy wśród psychologów IP: *.future-net.pl 10.10.03, 17:58 nie dziękuję,żeby nie zapeszać ale będę pamiętał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aj Bzdura IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 18:58 Podczytuję Was od dawna i uważam, że Girlfriend jest świetną kobietą. Nie omieszkam zapoznać realistycznie bardzo, jeśli tylko nadarzy się okazja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Bzdura IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:08 to,iż jest świetna się zgodzę,tyle że nie kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Girlfriend to nietoperz 10.10.03, 21:39 Gość portalu: maratończyk napisał(a): > nie widzi, nie słyszy, a się czepia ................ Nietoperz slyszy doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.future-net.pl 10.10.03, 23:12 może i słyszy doskonale tyle,że nie słucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzimisie1 Re: Girlfriend to nietoperz IP: *.filmschool.lodz.pl 11.10.03, 09:41 a fruwa chociaz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś