malvvina 20.10.03, 17:31 skoczylam sobie wlasnie na czat czy wiecie choc jak to wyglada ? chcialam kopiowac ale sie nie da :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:33 czaty są beznadziejne, dlatego będziemy siedzieć tu, a komu się nie podoba, zawsze może odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: skok w bok 20.10.03, 19:54 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czaty są beznadziejne, dlatego będziemy siedzieć tu, a komu się nie podoba, > zawsze może odejść :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX beznadziejne jak ty kurwo.siedzmy lepiej tu.tez zem za tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:57 Co-Mendos, zdradź mi tajemnicę: Ty lubisz być wycinany? co Ci to daje? Lubisz byc efemerydą? Przecież czasem tną Cię nawet na bierząco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend oops! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:05 prawdopodobnie pisze się "bieżąco" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 juz spiesze z odpowiedzia 20.10.03, 20:10 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Co-Mendos, zdradź mi tajemnicę: Ty lubisz być wycinany? co Ci to daje? Lubisz > byc efemerydą? Przecież czasem tną Cię nawet na bierząco. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX lubie byc wycinany.a co jeszcze chcesz wiedziec uposledzona na umysle pojebko? Jestes fajna.raz mowisz ze lubisz procesor,innym razem pomiatasz nia.ale procesorka ma klase,ty tylko pierwsza,taka jak skupuja zwierzyne do uboju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: juz spiesze z odpowiedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:21 poinstruuj mnie goopią na czym polega klasa proces-orki? czy na tym że przez 3 dni z uporem maniaka wszędzie pisała, ze ja pragnę jej zniknięcia z FPsy mimo ze codziennie zaprzeczałam? czy na tym, że proces-orka głównie a kupie czuje wiatr w żagle? oświeć mnie pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: skok w bok 20.10.03, 19:59 Czyżby kolega komandos jasnowidzem został był? Podobno kurwa to charakter, a ja lubię silne charaktery. Girlfriend - już mi się podobasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:06 Koltyldo, po tej deklaracji przygotuj sie na obszczekanie przez co najmniej moc_cę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: skok w bok 20.10.03, 20:13 Oj, przecież karawana jedzie dalej, nie obrażając nikogo. Jestem juz dużą dziewczynką i interesują mnie ciekawe wypowiedzi. Na resztę nie zwracam uwagi. Acha, szczekac też umiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 a nie lepiej kloaka w papilotach? 20.10.03, 20:20 to pobluzgaj. ale wiesz co????jak Malwina lub Cossa zacznie bluzgac,to oznajmiam ze pojde z tego forum. ty bluzgaj.nawet nie musisz mowic ze umiesz.daj bubu.girlorangutana byla slodka dziewczynka spieszaca z pomoca wszystkim.wiedzialem ze za tym kurwiszczem jest zupelnie ktos inny.dowiodlem tego.bez wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a nie lepiej kloaka w papilotach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:24 sorry, ale co ma umiejętność bluzgania do "spieszenia z pomoca wszystkim"? bo jakoś nie widzę związku logicznego? rozwiń tę myśl proszę. bluzga = kurwiszcze? no, to nareszcie się szczerze przedstawiłeś :D to ja Cie sprawdziłam Komandos :) wiedziałam , że nie zniesiesz spokojnie cytatów z samego siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 kloaka w papilotach 20.10.03, 20:28 Gość portalu: girlfriend napisał(a): bla bla bla bla bla bla bla kurwo,mialas plywac w Tamizie,cipa UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: kloaka w papilotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:35 nie zapominaj, że co ma wisieć nie utonie ośle dardanelski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: kloaka w papilotach 20.10.03, 20:37 to powiesz sie ty uposledzona na umysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: kloaka w papilotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:42 po co? przecież Ty to chętnie zrobisz ośle dardanelski. Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: a nie lepiej kloaka w papilotach? answer 20.10.03, 21:03 Kloaka w papilotach? Bez sensu. Misiu, a nie myślisz, że lepiej brzmi: papiloty w kloace? To określenie przynajmniej jakiś sens posiada:) Dorośnij w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Komandos jest po prostu zwolennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 21:08 zamiatania pod dywan. Stąd pomysł ufryzowania kloaki, cos jak wypacykowanie fasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: Komandos jest po prostu zwolennikiem 20.10.03, 21:13 Ale, wybacz, nie za ładnie mu wychodzi. On jest bardzo monotematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Komandos jest po prostu zwolennikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 21:16 Szczerze powiem, ze on nie umie twórczo kląć :( Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: Komandos jest po prostu zwolennikiem 20.10.03, 21:18 Przestań, nie odbieraj mi nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: skok w bok 20.10.03, 20:40 no a kto wam pozwolil mi tak smiecic ??? osly dardanelskie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:43 przecie to wątek o "czatowaniu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: skok w bok 20.10.03, 20:47 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > przecie to wątek o "czatowaniu" ;) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX czatowny kurwiszonie uposledzony na umysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nooodnyś :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:49 skoro Ci się chce czytać moje posty, to może by Ci się chciało rozszerzyć repertuar? czy za ciężko? wszak staropolszczyzna taka bogata... Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach komandosie 57 20.10.03, 20:58 Pańska indolencja intelektualna nie partycypuje mnie do dalszej merytorycznej konwersacji z Panem, a obiektywizm prioratywny w kategoriach absolutu nie antycypuje percepcji aspektów retrospektywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: komandosie 57 20.10.03, 21:02 klotylda_w_papilotach napisała: > Pańska indolencja intelektualna nie partycypuje mnie do dalszej merytorycznej > konwersacji z Panem, a obiektywizm prioratywny w kategoriach absolutu nie > antycypuje percepcji aspektów retrospektywnych. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX indolencja indolencyjna indolencyjnosci w merytoryczno merytorycznej merytorycznosci nie podnieca mnie.no moze lekko muj kutas sie unosi.chce cie obsiusiac percepcyjnie w aspekcie retrospektywnym Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: komandosie 57 20.10.03, 21:09 klotylda_w_papilotach napisała: > Pan mnie też:) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX juz kobylo zaczynasz pierdolic farmazony.spierdalaj do Tworek.tam pozbawia cie zakalca z twojej sraki i bedziecz bardziej logicznym bzdecie kopniety Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: komandosie 57 20.10.03, 21:12 "Twoja matka była chomikiem, a Twój ojciec śmierdział skisłymi jagodami" czyż to nie piekny bluzg? Komandos, gdzie oklaski? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 KLOTYLDA 20.10.03, 21:49 klotylda_w_papilotach napisała: > "Twoja matka była chomikiem, a Twój ojciec śmierdział skisłymi jagodami" czyż > to nie piekny bluzg? > Komandos, gdzie oklaski? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX a twoja matke jebal ogier.Zapchal ja do plota i spuscil sie twojej matce w pizdzisko.i tam sa twoje korzenie.a twoja matka zostala zezowata od nadmiaru spermy w pizdzisku.Ciesz sie zes ocalala. a twoj papcio ruchal swinie w tych sowchozach.Zawsze trzymal taka maciorke za iszy jak ja ruchal i oboje kwiczeli.Piekne,co? Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: KLOTYLDA 20.10.03, 22:00 teraz będę wulgarna, ale pierdzę ogólnie w twoim kierunku:) Przepraszam wszystkich czytajacych, ale to słowo jest adekwatne do sytuacji. Finito. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: KLOTYLDA 20.10.03, 22:02 MOZE JESZCZE O RODZICACH? LUBIE TAKIE TEMATY.POJEBKO TEPA JAK SIEKIERA PO WYROBIE HEKTARA LASU. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: skok w bok 21.10.03, 01:00 i jak wrazenia? mam nadzieje, ze nas nie zaniedbasz ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: skok w bok IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 01:04 Ty głupolu nawet kopiowac nie umiesz ? A sio ! Odpowiedz Link Zgłoś