Gość: ignor IP: *.timl.se 20.10.03, 21:47 Girlfriend! To coodowne że zaczęłaś się loogoować! ;-)) Aż miło popatrzec jak dowartowściowujesz samą siebie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klotylda_w_papilot Re: klotylda_w_papilotach IP: *.acn.pl 20.10.03, 22:03 ach mi się nie zmieściło. Przykro mi, pomyliłaś/eś się. Odlogowałam się - specjalnie dla Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: klotylda_w_papilotach 20.10.03, 22:04 A teraz się zalogowałam. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignor Re: klotylda_w_papilotach IP: *.pop-bodensee.de 20.10.03, 22:24 > Odlogowałam się - specjalnie dla Ciebie. :) Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: klotylda_w_papilotach 20.10.03, 22:26 Kaprys? Tak, dla kaprysu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignor Re: klotylda_w_papilotach IP: *.one.pl / *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 22:50 Nie pojęłaś. Jak zwykle ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: klotylda_w_papilotach 21.10.03, 00:52 nie bym dolaczala sie do polowan tylko informacyjnie kiedys sadzilam, ze wylogowanie sie cos udowadnia ale jednak nie ;( madry czlowiek mi pokazal, ze mozna pisac skadkolwiek sie chce grunt to sie nie dac zwarowac ;) a papiloty to tak na stale klotyldo? ;) pozdr.cossa Gość portalu: klotylda_w_papilot napisał(a): > ach mi się nie zmieściło. > Przykro mi, pomyliłaś/eś się. > Odlogowałam się - specjalnie dla Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to zdecydujcie się - Fnollem czy Klotyldą ? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:07 widzę że robię za atrakcję, bo sie już nikomu nie chce mądrych rzeczy czytać ;) nooodno mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 OBIE JESTESCIE MASKOTKAMI 20.10.03, 22:10 ALE FAJNIE ZE TY TEMATU O RODZICACH NIE PORUSZASZ.MASZ PLATA AKTYWNEGO.TO TAKI TWOJ MALENKI PLUS.PRZY TYM OGOLNYM TWOIM POJEBANIU,TAKI MALENKI + . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: OBIE JESTESCIE MASKOTKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:11 jakich rodziców?????? osso chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: OBIE JESTESCIE MASKOTKAMI 20.10.03, 22:39 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jakich rodziców?????? osso chodzi???? XXXXXXXXXXXXXXXXXX ZA DUZO CIE CZYTAM I JUZ MI SIE PIERDOLI W OCZACH.W ZMYSLE TEZ.ZES ZAKAZNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: OBIE JESTESCIE MASKOTKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:51 nie czytaj mnie więc, proste. już teraz wiem co z tymi rodzicami. a więc raz ktoś trafił Komandosa, fju, fju... czy Ty potrafisz jeszcze do mnie przemówić normalnie, czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś