Gość: maratończyk IP: *.future-net.pl 21.10.03, 22:37 gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto to by (nie)był i z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:39 a mogę wystrzelić 2 osoby beze mnie? hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.future-net.pl 21.10.03, 22:41 pewnie ,że tak,choć piersi najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:43 więc niech wszyscy zostaną moim zdaniem, nawet mendc_ca :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 22:46 to w koncu warto czy nie warto? ;) pozdr.cossa Gość portalu: maratończyk napisał(a): > gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto > to by (nie)był i z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 22:53 a ja wiem a ja wiem i nie powiem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk w końcu zawsze warto szukać nadziei n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ja bym poleciała z Komandosem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:56 prawdopodobnie żywa bym nie wróciła, ale sądzę że za to byłoby emocjonująco :D Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ja bym poleciała z Komandosem :) 21.10.03, 23:00 a ja bym poleciala z : mezczyzna (no bo coo ...) dowcipnym inteligentym blyskotliwym wyrozumialym dla moich wyskokow co historyjki opowiadac potrafi (ksiazki by mi zastapil a moze nawet pisal) kto to jest ? zgadywanka za jednego franka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja bym poleciała z Komandosem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:02 ale stąd to kilku pasuje do takiej wyliczanki ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ja bym poleciała z Komandosem :) 21.10.03, 23:10 Jak dla mnie to tylko jeden ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Malwina też chce z Komandosem57 ? n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Nie. Malwina chce z Terry'm ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk Ryba-nie-panie wybierają? n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: RYB?? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:33 Hehehehe, tu nie o mnie mowa :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: RYB?? 21.10.03, 23:36 a o kim jesli nie o Tobie Rybenko? ;) pozdr.cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > Hehehehe, tu nie o mnie mowa :) > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: RYB?? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:40 :))) Nie powiem, bo Malvinke wydam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: RYB?? 21.10.03, 23:42 ok, ale potupalabym jeszcze troche ale juz zmeczonam :) pozdr.cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > :))) Nie powiem, bo Malvinke wydam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? 21.10.03, 23:13 Bo jak nie ryb to może MK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? 21.10.03, 23:16 niemozliwe mk zajete ma serce i to w najlepszy mozliwy sposob :-) zapomnialam powiedziec ze rozwiazania zagadki nie bedzie ;-) > Bo jak nie ryb to może MK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:24 a czemu nie powiesz? :) my nikomu nie powiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.unl.edu 21.10.03, 23:24 tylko z Witoldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:32 myślisz że on Cie zabierze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :D 21.10.03, 23:36 nigdy nie zdazylo mi sie rozwazac podobnej sprawy pod takim katem :-) czy jest to moze pytanie ktore NALEZY sobie zadac ? cos przegapilam ? ;-) > myślisz że on Cie zabierze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:38 pod kątem woli wybranka nie rozważałaś? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :D 21.10.03, 23:39 absolutnie nie ;-) kompletny bezsens nie moge wybrac kogos kto by mi chocby cien takiego pytania nasuwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:41 a bo to nie lepiej w ogóle SOLO lecieć? lub z psem? lub z kotem (wersja dla Ryba)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:43 kto zacz muszka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:43 wszamal by od razu ;) malvvina napisała: > wersja dla ryba to muszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:55 :))) Juz nie, przejadlem sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk orły nie polują na muchy n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:44 Uspokoj sie :))) Ona mnie nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:45 na nic prowokacje ;-) > Uspokoj sie :))) Ona mnie nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:58 Dzisiaj to polecialbym z jmx albo ziemiomorzem. Maja na mnie dobry wplyw...No, ale zaraz sie malone przyplata, wiec chyba zostaje ziemiomorze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :-)))))))))) 22.10.03, 00:00 no i sami widzicie - nie moge chciec kogos kto mnie nie chce :-))) szukac dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:04 :))) W poprzednim poscie napisalem dzisiaj. Wlasnie minela polnoc, tzn u Was minela polnoc. Ja mam jeszcze godzine do zastanowienia, no prawie godzine, kogo jutro zabiore :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 00:25 Gość portalu: ryb napisał(a): > Dzisiaj to polecialbym z jmx albo ziemiomorzem. Maja na mnie dobry wplyw...No, > ale zaraz sie malone przyplata, wiec chyba zostaje ziemiomorze...:))) Ech.... MMalone woli purpurę niż skromne trzy literki... ;-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:36 Hihihi, malone tak specjalnie, zeby w Tobie zazdrosc wzbudzic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 01:02 Ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... w życiu bym się nie domyśliła... ja to naprawdę prosta kobieta jezdem... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:07 :))) To ja mu powiem zeby sie przestal wyglupiac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 01:12 Czytam w Twoich myślach i wiem, że wcale nie to chcesz mu powiedzieć ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: :-)))))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 03:14 Tak, słucham. Oczekuje propozycji:DDD MM ------ ...Stworzył go dużo Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 03:24 No coś Tyyyy............ znowu mam Cię straszyć?? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:05 jmx napisała: > > No coś Tyyyy............ znowu mam Cię straszyć?? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > Teraz to sie wcale nie idę bać. Girl powiedziała, że w razie czego mnie obroni:DDDDDDD Raz mnie rzeczywiście zaskoczyłaś. Trzy literki tez są ładne HmHm MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 03:58 czy to przetarg może ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:07 Ale towarzystwo zrobiło się czujne:))) Nie da sie cichcem niczego wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 04:08 a co? pilnuję interesu ;) wklejaj, wklejaj, muszę wracać do roboty, bo świt niebawem a ja w polu :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:13 Biedna jesteś, ale pilnuj, żeby interes nie podupadł. Nie masz jakichs krasnali, żeby zrobiły za Ciebie? :))))))))))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 04:24 niby mogłam sie nie zgodzić na tą robotę, ale ze jestem z natury zgodliwa, to teraz mam za swoje ;))))) musze spadać :( na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: :-)))))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 04:26 papatki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk psy i koty na forum? IP: *.future-net.pl 22.10.03, 08:57 to psy i koty też tu nadają, wiem ,że szczury uwielbiają psychologiczne eksperymenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:32 Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z powrotem na Ziemie? ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:34 To by znaczyło ze I uwierzył w filozofię Witolda czyli innymi słowy, że pora umierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:34 :)))) Gość portalu: ryb napisał(a): > Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z > powrotem na Ziemie? > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:37 Gość portalu: ryb napisał(a): > Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z > powrotem na Ziemie? > > > ryb Nie, to znaczy, ze Imagine poświęciłby sie dla ludzkości i już nikt nigdy by nie usłyszał o Witoldzie.... ;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:39 > Nie, to znaczy, ze Imagine poświęciłby sie dla ludzkości i już nikt nigdy by > nie usłyszał o Witoldzie.... ;-))))))))))))))))))))))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDD jak Bruce Willis w tym filmie co to nie pomnę jak się nazywał :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:40 armagedon (ogladniety tylko i wylacznie z powodu BW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:42 Tobie się republikanie podobają? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:44 no jak to? dżordż dablju to jego kumpel :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: właśnie! :-)))) 21.10.03, 23:45 wiedzialam ze jakas epidemia ten narod dotknela ! tez bedzie gubernatorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:52 hahaha! Dakoty! czy gdzie on tam mieszka :DDDDD lub cesarzem Los Angeles :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to teraz serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:01 z j-k :) dobranoc Państwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: to teraz serio IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:05 Dobranoc, spij spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:08 mycha mi zdechla ide spac dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:09 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk sprawa się już Ryb-łaaaaa? dobranoc n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:14 mam robotę na całą noc, wbrew temu, czego mi Ryb życzy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:17 Ja mam na pol nocy i nie moge sie zdobyc na zuchwalosc zeby ja zaczac, poczakam do polnocy, moze dostane natchnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:19 Ryb, ja tez czekałam do północy ;) a teraz czekam do pierwszej ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:21 :))) I co, o 3 powiesz sobie, ze jak wstaniesz o 5-tej to bedziesz miala swiezszy umysl i zrobisz to wszystko w 15 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:23 Ryb, chodź idziemy, prosze Cię, błagam wręcz w imieniu mojego pracodawcy, haha :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:24 :))) No dobra, ale pozwol ze jeszcze sobie kawke zrobie i zaraz potem znikam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: :DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:26 jeszcze kawka, jeszcze herbatka a potem Chivas a potem ciasteczko :))))))) spadam - bo mnie do zguby doprowadzisz! na razie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:31 :))) Tak, masz racje, czas na prace :) na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: sprawa się już Ryb-łaaaaa? dobranoc n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:19 Hehehe, nie zycze zadnej z Pan wyprawy ze mna, gdziekolwiek i kiedykolwiek, powaznie mowie, no chyba ze choruja na znieczulice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk znieczulica czy znieczulenie? IP: *.future-net.pl 22.10.03, 08:53 znieczulicy pewnie nie mają, więc może powinny postarać się o znieczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:24 ciagle nie moge sobie tego ulozyc "to kto to by (NIE) byl" czy powinnam isc juz spac czy moze ktos mi to wyjasni? bo wg mnie to zmienia postac rzeczy ;) pozdr.cossa Gość portalu: maratończyk napisał(a): > gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto > to by (nie)był i z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:29 Te "NIE" jest w braketach...co wedlug mnie oznacza ze masz wybor, z kim chesz leciec, lub z kim nie chcesz leciec. :) Czy moze znowu sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:29 cossa napisała: > ciagle nie moge sobie tego ulozyc > "to kto to by (NIE) byl" > > czy powinnam isc juz spac > czy moze ktos mi to wyjasni? > bo wg mnie to zmienia postac rzeczy ;) > > pozdr.cossa > > Gość portalu: maratończyk napisał(a): > > > gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto > > > to by (nie)był i z jakiego powodu? Hm, na moje oko to wygląda tak: z kim polecieć lub z kim nie-polecieć i dlaczego. No i jeszcze uwaga na koniec: to znaczy, że w kosmos warto polecieć tylko z lubym/ą? To zbyt stereotypowe jak dla mnie ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:31 ja nie lece z lubym !!! phi (wyczyscilam myche) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:34 Wszyscy pisza dyplomatycznie zeby nie zostac posadzonym o...cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:34 eee tam o co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:39 Nie wiem, moze o zly wybor? albo dobry? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:42 miałeś pracować! ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:45 :))) Wlasnie doszedlem do wniosku, ze jak poloze sie spac o polnocy, to na spokojnie przemysle sprawe tak do 1 no moze 2-giej, wstane o 6-tej i wszystko zrobie w 10 minut :))) A Ty co tu jeszcze robisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:52 No, jest postep, wlasnie zaladowalem papier do printera, uff, teraz to juz z gorki :))) Dobranoc Wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 01:01 hmm... tak sobie mysle o Imagine i Witoldzie i czy Imagine chce czy nie chce albo np. gf - z j-k chce czy nie chce? ;) i nikt nie pisze dlaczego ;) a mnie sie pojawiaja pytania: na ile w ten kosmos? i tak po prostu czy w jakiejs sprawie? pozdr.cossa jmx napisała: > Hm, na moje oko to wygląda tak: z kim polecieć lub z kim nie-polecieć i > dlaczego. > > No i jeszcze uwaga na koniec: to znaczy, że w kosmos warto polecieć tylko z > lubym/ą? To zbyt stereotypowe jak dla mnie ;-DD > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:06 No chyba na zawsze. Imagine z Witoldem to dobra kombinacja...podoba mi sie to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 01:11 Sie wstydzą... no bo co, jeśli sie okaże, że ci z którymi chcą nie chcą z nimi? A ja bedę orginalna i napiszę (wbrew dyplomacji): z nikim. Bo już jestem w kosmosie na planecie Ziemia ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend melduję, że ja chcę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 01:45 zresztą z Imagine'm też bym poleciała, why not? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:23 No to ladnie mnie zalatwilyscie, ja tu plany snuje, statki kosmiczne w myslach buduje, a tu sie okazuje ze bede musial sam leciec...bo maratonczyk nieopatrznie wrzucil "NIE"...No to lece...sam. Dobranoc :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ile razy można mowić "dobranoc"? ;))))))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 01:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk chcesz wiedzieć z kim nie lecieć warto? n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dzień dobry 101 :))) 22.10.03, 09:23 A ja poleciałabym z każdym forumkiem. To mogłoby dac dobre efekty :) Tylko z jednymi toczyłyby się ciężkie boje, być moze zakończone porozumieniem (lub skutecznym wykluczeniem możliwości dalszych animozji ;P), z innymi dyskusje wielogodzinne o wszystkim, z innymi nocne zwierzenia Polaków, a z innymi pogodne milczenie. Cel matrymonialny wykluczony. A jak kto nie chce, to good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dzień dobry 101 :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:33 > A jak kto nie chce, to good luck. ja chcę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 13:43 O, liczyłam na to - to musimy się przygotować jakoś :))) Butelkę kijafy. Kieliszki też - i lód. Potem lody w dużych pojemnikach. Ale nie owocowe. Redds. Nie wiem, czemu mi alkoholowo się zaczęło, to bardzo niedobrze świadczy :))) Ale też i ciężkich bojów nie będzie, więc oręza nie bierzemy. Zresztą, kto by to nosił :))) Wannę i płyn do kąpieli i lakier do pazurków. Szampon. Szampana nie, bo głowa boli. APATAR, to znaczy APARAT FORTOGRAFICZNY!!! - no, trzeba przywieźć pamiątki z podróży!!! Jakies kamyki pozbieramy tam. Dużo dobrego jedzonka, wygodne poduszki, budzik, komórkę, komputra z dostępem do foro tego, bo pewnych ludzi nie można pozbawić naszej obecności ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dzień dobry Girl :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:48 i jakąś muzykę, nie? wannę hihi...wyobrażasz sobie, jak się kąpiesz w stanie nieważkości? ;))))) yesoo, pracowałam do piątej i jestem troche nieprzytomna, będę więc gadać wieksze głupstwa niz zazwyczaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:27 O, muzykę też, ma się rozumić :) Od Czajkowskiego po Beatę. A jak będziesz gadać głupstwa, to będzie diabelnie ciekawie, he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:28 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > i jakąś muzykę, nie? > > wannę hihi...wyobrażasz sobie, jak się kąpiesz w stanie nieważkości? ;))))) To będfzie taki wielki bąbel, po wierzchu spieniony od szamponu a w nim Alfika:)) > yesoo, pracowałam do piątej i jestem troche nieprzytomna, będę więc gadać > wieksze głupstwa niz zazwyczaj :))) Girl, ty sie opamiętaj! Nie chodzi o głupstwa, tylko na urodę Ci sie to w końcu rzuci - taka praca po nocach:)))) Pozdrowionka MM Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:44 Łooomatko, to ja chcę, jeszcze nie byłam w bąblu spienionym!!! A Girl będzie trzymała wannę, żeby nam szkód nie porobiła na statku w zapasach? Girl, ty się rzeczywiście oszczędzaj, bo nie będziesz się wygłupiać tylko nastraszać zbuntowane towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dzień dobry Girl :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:06 niech się boją! niech ze strachu obsikują kalesony, patafiany jedne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Mi Malone... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 20:22 > Girl, ty sie opamiętaj! Nie chodzi o głupstwa, tylko na urodę Ci sie to w końcu > > rzuci - taka praca po nocach:)))) jeszcze dziś trochę się ubrzydzę, a potem basta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: ja też n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:57 I z kąpieli nici :))) ale to nic, będzie i tak weselej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:05 latach świetlnych w kosmosie, patrząc z innej strony, to frytki smażą się pod prysznicem na forum nawet w barze, a co dopiero w kosmosie? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:06 A do frytek piwo, keczup i McFish :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:13 będziesz grzeczna Siostro, to może wujek Malone da Ci chipsa, jeśli jeszcze coś mu zostało ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:37 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > będziesz grzeczna Siostro, to może wujek Malone da Ci chipsa, jeśli jeszcze coś > > mu zostało ;)))))) Pod koniec lampki winka daje się czytać ciekawe rzeczy - najpierw pomyślałam, dlaczego mam dostać klapsa, jeśli będę grzeczna, a potem pojęłam :) To winko to nie był dobry pomysł po dość aktywnym dniu... co mnie podkusiło??? Urwanie pępka z tą alfiką, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:52 No , przypomniało mi się - obiecałam Sosence, bo ona ma dziś urodziny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:06 to teraz tak: pobiegać, prysznic chłodny, kawka, i powtórzyć zestaw jeszczio raz. satysfakcja (stan trzeźwości) gwarantowana :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 18:14 Nie wygłupkuj się :) Odkryłam lepszy sposób - odwiedziłam foro Cosmopolitan, matko icórko z macocho, ratunku... To piszą admini dla rozrywki przypadkowych bywalców czy naprawdę prawdziwi ludzie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:17 nie prawdziwi ludzie, tylko moc-ca ;))))))))))))))))))) dobre, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 18:19 Dobre?!!! Strasznyje!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 20:21 i śmiesznyje i strasznyje :) a tam...trudno, grunt że żyjemy, jak mawia moja babcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ja to bym chciała 22.10.03, 09:56 z kwieto :) chyba sobie go wrzucę w wyszukiwarkę i poczytam, bo mnie ciekawi. Sucha zaprawa przed lotem w Kosmos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 13:20 Ja z tymi wszystkimi, którzy mają powiedzmy podobne poczucie humoru. Nie dość że byłoby wesoło, to jeszcze statek nie byłby przeciążony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.home.cgocable.net 22.10.03, 15:00 Ja bym poleciala z Malwina, Imagine i Witoldem. Mysle, ze kazdeby sobie rzepke skrobalo w tym kosmosie nie zwracajac bynajmniej uwagi na reszte towarzystwa, hyhyhyhyhy I koniecznie musialaby to byc kapsula czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 15:04 cos ty ! ja to bym cie do towarzystwa glizzzzd przyzwyczajala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk to kiedy zeszlibyście na ziemię n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: to kiedy zeszlibyście na ziemię n/t 22.10.03, 17:38 Strasznie trudno trafić na ziemię, bo jest trochę mniejsza od kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk mniejsza od kosmosu i jeszcze coś kręci (się) n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: mniejsza od kosmosu i jeszcze coś kręci (się) 22.10.03, 17:55 czuję się więc całkiem wytłumaczona, jeśli nie trafię z powrotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 17:45 raz mi sie wydaje ze z wszytskimi , a drugi raz ze z nikim , to pewnie pzrez ta moja fobie spoleczna , wiadomo z kim bym nie polecial ale nie bede pisal bo jeszcze ktos tu pomysli ze jestem monotematyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maratończyk a tak może pomyśli,że monogamiczny? n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: a tak może pomyśli,że monogamiczny? n/t 22.10.03, 18:07 czemu monogamiczny ? nie rozumiem , Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 zajebiste pytanie 22.10.03, 20:49 Napewno nie z girl.te glup zapewne chcialby okno roztworzyc w statku kosmicznym,w czasie startu. napewno nie z Renia.wyobrazcie sobie KOBYLE w kosmosie.Inna sprawa,trzeba by zabrac weterynarza,bo jak szkapa nazre sie owsa to przy duzym zakalcu.... A z kim??????Najprawdopodobnie sam...........Bo taki juz zem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend buu...(szloch przerywany łkaniem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 21:10 > Napewno nie z girl. buuu.... a ja tak chciałam z Tobą lecieć i teraz nici z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: buu...(szloch przerywany łkaniem) 22.10.03, 21:13 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Napewno nie z girl. > > buuu.... > a ja tak chciałam z Tobą lecieć i teraz nici z wycieczki. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX przykro mi.jestes jednak zbyt glupia.ale bedziesz miala okazje byc na statku kosmicznym.pozmywac podlogi,posprzatac,powycierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend poodło - nie umiem sprzątać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 21:31 ale Ty zmieniasz zdanie...fju, fju... nie dalej jak wczoraj napisałeś "kto mówi żeś głupia?" moja teza jest taka: komandosów jest dwóch! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 21:19 w kosmos warto polecieć z kimś, kto będzie potrafił mi z pyłu kosmicznego ulepić cywilizację, kto będzie potrafił ze swojej osobowości ulepić społeczeństwo i z tym, kto będzie potrafił tak pstryknąć palcami żebym na kolanach poszła za nim a FPsy, nie wiadomo co to oryginały tutaj siedzą i jak kto potrafi pstrykać palcami Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 21:26 r.richelieu napisa > w kosmos warto polecieć z kimś, kto > a FPsy, nie wiadomo co to oryginały tutaj siedzą i jak kto potrafi pstrykać > palcami XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam kutasem. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 22:22 komandos57 napisał: > > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX > o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam kutas > em. to albo masz nisko klawiaturę albo pstrykasz na stojąco, bo sądząc po Twoich wcześniejszych postach, do stołu z krzesła raczej nie dosięgneisz tym czym wciskasz enter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 23.10.03, 00:10 r.richelieu napisała: > komandos57 napisał: > > > > > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX > > o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam > kutas > > em. > > > to albo masz nisko klawiaturę albo pstrykasz na stojąco, bo sądząc po Twoich > wcześniejszych postach, do stołu z krzesła raczej nie dosięgneisz tym czym > wciskasz enter XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX na siedzaco.tylko klawiature biore miedzy nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.tomala Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 18.03.04, 03:20 bu Odpowiedz Link Zgłoś