Dodaj do ulubionych

z kim z forum psychologia warto polecieć w kosmos?

IP: *.future-net.pl 21.10.03, 22:37
gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto
to by (nie)był i z jakiego powodu?
Obserwuj wątek
    • Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:39
      a mogę wystrzelić 2 osoby beze mnie? hihi ;)
      • Gość: maratończyk Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.future-net.pl 21.10.03, 22:41
        pewnie ,że tak,choć piersi najlepsi
        • Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:43
          więc niech wszyscy zostaną moim zdaniem, nawet mendc_ca :)
    • cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 22:46
      to w koncu warto czy nie warto? ;)

pozdr.cossa

Gość portalu: maratończyk napisał(a):

> gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto
      > to by (nie)był i z jakiego powodu?
      • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 22:53
        a ja wiem a ja wiem
        i nie powiem :-))
      • Gość: maratończyk w końcu zawsze warto szukać nadziei n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:04
    • Gość: girlfriend ja bym poleciała z Komandosem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:56
      prawdopodobnie żywa bym nie wróciła, ale sądzę że za to byłoby emocjonująco :D
      • malvvina Re: ja bym poleciała z Komandosem :) 21.10.03, 23:00
        a ja bym poleciala z :
        mezczyzna (no bo coo ...)
        dowcipnym
        inteligentym
        blyskotliwym
        wyrozumialym dla moich wyskokow
        co historyjki opowiadac potrafi (ksiazki by mi zastapil a moze nawet pisal)
        kto to jest ? zgadywanka za jednego franka ;-)
        • Gość: girlfriend Re: ja bym poleciała z Komandosem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:02
          ale stąd to kilku pasuje do takiej wyliczanki ;))))
          • jmx Re: ja bym poleciała z Komandosem :) 21.10.03, 23:10

Jak dla mnie to tylko jeden ;-DDD
            • Gość: girlfriend which one? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:11
        • Gość: maratończyk Malwina też chce z Komandosem57 ? n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:07
          • Gość: girlfriend Nie. Malwina chce z Terry'm ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:09
        • procesor RYB?? 21.10.03, 23:07

• Gość: maratończyk Ryba-nie-panie wybierają? n/t IP: *.future-net.pl 21.10.03, 23:10
          • Gość: ryb Re: RYB?? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:33
            Hehehehe, tu nie o mnie mowa :)

ryb
            • cossa Re: RYB?? 21.10.03, 23:36
              a o kim jesli nie o Tobie Rybenko? ;)

pozdr.cossa

Gość portalu: ryb napisał(a):

> Hehehehe, tu nie o mnie mowa :)
              >
              >
              > ryb
              • Gość: ryb Re: RYB?? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:40
                :))) Nie powiem, bo Malvinke wydam...:)
                • cossa Re: RYB?? 21.10.03, 23:42
                  ok, ale potupalabym jeszcze troche
                  ale juz zmeczonam :)

pozdr.cossa

> :))) Nie powiem, bo Malvinke wydam...:)
        • procesor Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? 21.10.03, 23:13
          Bo jak nie ryb to może MK? :)
          • malvvina Re: Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? 21.10.03, 23:16
            niemozliwe
            mk zajete ma serce i to w najlepszy mozliwy sposob
            :-)

zapomnialam powiedziec ze rozwiazania zagadki nie bedzie ;-)

> Bo jak nie ryb to może MK? :)
            • Gość: girlfriend Re: Malwino kiedy rozwiązanie zagadki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:24
              a czemu nie powiesz? :)
              my nikomu nie powiemy ;)
    • Gość: Imagine Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.unl.edu 21.10.03, 23:24
      tylko z Witoldem.
      • Gość: girlfriend :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:32
        myślisz że on Cie zabierze? ;)
        • malvvina Re: :D 21.10.03, 23:36
          nigdy nie zdazylo mi sie rozwazac podobnej sprawy pod takim katem :-)
          czy jest to moze pytanie ktore NALEZY sobie zadac ?
          cos przegapilam ? ;-)

> myślisz że on Cie zabierze? ;)
          • Gość: girlfriend Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:38
            pod kątem woli wybranka nie rozważałaś? ;)))))
            • malvvina Re: :D 21.10.03, 23:39
              absolutnie nie ;-)
              kompletny bezsens
              nie moge wybrac kogos kto by mi chocby cien takiego pytania nasuwal
              • Gość: girlfriend :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:41
                a bo to nie lepiej w ogóle SOLO lecieć?
                lub z psem?
                lub z kotem (wersja dla Ryba)?
                • malvvina Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:42
                  wersja dla ryba to muszka :-)
                  • Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:43
                    kto zacz muszka? :)
                    • malvvina Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:43
                      kasek dla ryb'a
                  • cossa Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:43
                    wszamal by od razu ;)

malvvina napisała:

> wersja dla ryba to muszka :-)
                    • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:55
                      :))) Juz nie, przejadlem sie :)
                      • Gość: maratończyk orły nie polują na muchy n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 09:01
                  • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:44
                    Uspokoj sie :))) Ona mnie nie chce :)
                    • malvvina Re: :-)))))))))) 21.10.03, 23:45
                      na nic prowokacje ;-)
                      > Uspokoj sie :))) Ona mnie nie chce :)
                      • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:58
                        Dzisiaj to polecialbym z jmx albo ziemiomorzem. Maja na mnie dobry wplyw...No,
                        ale zaraz sie malone przyplata, wiec chyba zostaje ziemiomorze...:)))
                        • malvvina Re: :-)))))))))) 22.10.03, 00:00
                          no i sami widzicie - nie moge chciec kogos kto mnie nie chce :-)))
                          szukac dalej ...
                          • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:04
                            :))) W poprzednim poscie napisalem dzisiaj. Wlasnie minela polnoc, tzn u Was
                            minela polnoc. Ja mam jeszcze godzine do zastanowienia, no prawie godzine,
                            kogo jutro zabiore :)))
                        • jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 00:25

> Dzisiaj to polecialbym z jmx albo ziemiomorzem. Maja na mnie dobry
                          wplyw...No,
                          > ale zaraz sie malone przyplata, wiec chyba zostaje ziemiomorze...:)))

Ech.... MMalone woli purpurę niż skromne trzy literki... ;-DDDDDDDDDDDDDD
                          • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:36
                            Hihihi, malone tak specjalnie, zeby w Tobie zazdrosc wzbudzic :)))
                            • jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 01:02

Ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... w życiu bym się nie domyśliła... ja to
                              naprawdę prosta kobieta jezdem... ;-D
                              • Gość: ryb Re: :-)))))))))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:07
                                :))) To ja mu powiem zeby sie przestal wyglupiac :)))
                                • jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 01:12

Czytam w Twoich myślach i wiem, że wcale nie to chcesz mu
                                  powiedzieć ;-)))))))))
                                  • Gość: m.malone Re: :-)))))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 03:14
                                    Tak, słucham. Oczekuje propozycji:DDD
                                    MM

------

...Stworzył go dużo
                                    • jmx Re: :-)))))))))) 22.10.03, 03:24

No coś Tyyyy............ znowu mam Cię straszyć?? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                      • m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:05
                                        jmx napisała:

>
                                        > No coś Tyyyy............ znowu mam Cię straszyć?? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                        >
                                        Teraz to sie wcale nie idę bać. Girl powiedziała, że w razie czego mnie
                                        obroni:DDDDDDD
                                        Raz mnie rzeczywiście zaskoczyłaś. Trzy literki tez są ładne
                                        HmHm
                                        MM
                                    • Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 03:58
                                      czy to przetarg może ;) ?
                                      • m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:07
                                        Ale towarzystwo zrobiło się czujne:)))
                                        Nie da sie cichcem niczego wkleić
                                        • Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 04:08
                                          a co? pilnuję interesu ;)
                                          wklejaj, wklejaj, muszę wracać do roboty, bo świt niebawem a ja w polu :D
                                          • m.malone Re: :-)))))))))) 22.10.03, 04:13
                                            Biedna jesteś, ale pilnuj, żeby interes nie podupadł.
                                            Nie masz jakichs krasnali, żeby zrobiły za Ciebie?
                                            :)))))))))))
                                            MM
                                            • Gość: girlfriend Re: :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 04:24
                                              niby mogłam sie nie zgodzić na tą robotę, ale ze jestem z natury zgodliwa, to
                                              teraz mam za swoje ;)))))

musze spadać :(
                                              na razie :)

• Gość: m.malone Re: :-)))))))))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 04:26
                                                papatki:)))
                • Gość: maratończyk psy i koty na forum? IP: *.future-net.pl 22.10.03, 08:57
                  to psy i koty też tu nadają, wiem ,że szczury uwielbiają psychologiczne
                  eksperymenty
      • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 21.10.03, 23:32
        Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z
        powrotem na Ziemie?

ryb
        • Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:34
          To by znaczyło ze I uwierzył w filozofię Witolda czyli innymi słowy, że pora
          umierać :)
        • cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:34
          :))))

> Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z
          > powrotem na Ziemie?
          >
          >
          > ryb
        • jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:37

> Czy mowisz, ze pozytywne myslenie Witolda bezpiecznie sprowadzilo by Was z
          > powrotem na Ziemie?
          >
          >
          > ryb

Nie, to znaczy, ze Imagine poświęciłby sie dla ludzkości i już nikt nigdy by
          nie usłyszał o Witoldzie.... ;-)))))))))))))))))))))))
          • Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:39
            > Nie, to znaczy, ze Imagine poświęciłby sie dla ludzkości i już nikt nigdy by
            > nie usłyszał o Witoldzie.... ;-)))))))))))))))))))))))

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
            jak Bruce Willis w tym filmie co to nie pomnę jak się nazywał :))))))
            • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 21.10.03, 23:40
              armagedon
              (ogladniety tylko i wylacznie z powodu BW :-)
              • Gość: girlfriend właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:42
                Tobie się republikanie podobają? ;))))))))
                • malvvina Re: właśnie! :-)))) 21.10.03, 23:42
                  co ?????????
                  • Gość: girlfriend Re: właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:44
                    no jak to? dżordż dablju to jego kumpel :)
                    • malvvina Re: właśnie! :-)))) 21.10.03, 23:45
                      wiedzialam ze jakas epidemia ten narod dotknela ! tez bedzie gubernatorem ?
                      • Gość: girlfriend Re: właśnie! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:52
                        hahaha! Dakoty! czy gdzie on tam mieszka :DDDDD
                        lub cesarzem Los Angeles :))))))
    • Gość: girlfriend to teraz serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:01
      z j-k :)

dobranoc Państwu :)
      • Gość: ryb Re: to teraz serio IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:05
        Dobranoc, spij spokojnie :)
    • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:08
      mycha mi zdechla ide spac
      dobranoc
      • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:09
        Dobranoc :)
        • Gość: maratończyk sprawa się już Ryb-łaaaaa? dobranoc n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 00:12
          • Gość: girlfriend ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:14
            mam robotę na całą noc, wbrew temu, czego mi Ryb życzy :))))
            • Gość: ryb Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:17
              Ja mam na pol nocy i nie moge sie zdobyc na zuchwalosc zeby ja zaczac,
              poczakam do polnocy, moze dostane natchnienia :)
              • Gość: girlfriend Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:19
                Ryb, ja tez czekałam do północy ;)
                a teraz czekam do pierwszej ;DDDDDD
                • Gość: ryb Re: ja będę pilnować interesu co jakiś czas :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:21
                  :))) I co, o 3 powiesz sobie, ze jak wstaniesz o 5-tej to bedziesz miala
                  swiezszy umysl i zrobisz to wszystko w 15 minut?
                  • Gość: girlfriend :DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:23
                    Ryb, chodź idziemy, prosze Cię, błagam wręcz w imieniu mojego pracodawcy,
                    haha :))))))

• Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:24
                      :))) No dobra, ale pozwol ze jeszcze sobie kawke zrobie i zaraz potem znikam:)
                      • Gość: girlfriend Re: :DDDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:26
                        jeszcze kawka, jeszcze herbatka a potem Chivas a potem ciasteczko :)))))))
                        spadam - bo mnie do zguby doprowadzisz!

na razie :))))))))
                        • Gość: ryb Re: :DDDDDDD IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:31
                          :))) Tak, masz racje, czas na prace :) na razie :)
          • Gość: ryb Re: sprawa się już Ryb-łaaaaa? dobranoc n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:19
            Hehehe, nie zycze zadnej z Pan wyprawy ze mna, gdziekolwiek i kiedykolwiek,
            powaznie mowie, no chyba ze choruja na znieczulice :)
            • Gość: maratończyk znieczulica czy znieczulenie? IP: *.future-net.pl 22.10.03, 08:53
              znieczulicy pewnie nie mają, więc może powinny postarać się o znieczulenie
    • cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:24
      ciagle nie moge sobie tego ulozyc
      "to kto to by (NIE) byl"

czy powinnam isc juz spac
      czy moze ktos mi to wyjasni?
      bo wg mnie to zmienia postac rzeczy ;)

pozdr.cossa

Gość portalu: maratończyk napisał(a):

> gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto
      > to by (nie)był i z jakiego powodu?
      • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:29
        Te "NIE" jest w braketach...co wedlug mnie oznacza ze masz wybor, z kim chesz
        leciec, lub z kim nie chcesz leciec. :) Czy moze znowu sie myle?
      • jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:29
        cossa napisała:

> ciagle nie moge sobie tego ulozyc
        > "to kto to by (NIE) byl"
        >
        > czy powinnam isc juz spac
        > czy moze ktos mi to wyjasni?
        > bo wg mnie to zmienia postac rzeczy ;)
        >
        > pozdr.cossa
        >
        > Gość portalu: maratończyk napisał(a):
        >
        > > gdybyś miał(a) polecieć w kosmos z jedną osobą z forum psychologia, to kto
        >
        > > to by (nie)był i z jakiego powodu?

Hm, na moje oko to wygląda tak: z kim polecieć lub z kim nie-polecieć i
        dlaczego.

No i jeszcze uwaga na koniec: to znaczy, że w kosmos warto polecieć tylko z
        lubym/ą? To zbyt stereotypowe jak dla mnie ;-DD
        • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:31
          ja nie lece z lubym !!! phi
          (wyczyscilam myche)
        • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:34
          Wszyscy pisza dyplomatycznie zeby nie zostac posadzonym o...cos :)
          • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 00:34
            eee tam
            o co ?
            • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:39
              Nie wiem, moze o zly wybor? albo dobry? nie wiem.
              • Gość: girlfriend Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:42
                miałeś pracować! ;)))))))))))))))))))))))))
                • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:45
                  :))) Wlasnie doszedlem do wniosku, ze jak poloze sie spac o polnocy, to na
                  spokojnie przemysle sprawe tak do 1 no moze 2-giej, wstane o 6-tej i wszystko
                  zrobie w 10 minut :))) A Ty co tu jeszcze robisz? :)))
                  • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 00:52
                    No, jest postep, wlasnie zaladowalem papier do printera, uff, teraz to juz z
                    gorki :)))

Dobranoc Wszystkim :)))
        • cossa Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 01:01
          hmm... tak sobie mysle o Imagine i Witoldzie
          i czy Imagine chce czy nie chce
          albo np. gf - z j-k chce czy nie chce? ;)
          i nikt nie pisze dlaczego ;)

a mnie sie pojawiaja pytania:
          na ile w ten kosmos?
          i tak po prostu
          czy w jakiejs sprawie?

pozdr.cossa

jmx napisała:

> Hm, na moje oko to wygląda tak: z kim polecieć lub z kim nie-polecieć i
          > dlaczego.
          >
          > No i jeszcze uwaga na koniec: to znaczy, że w kosmos warto polecieć tylko z
          > lubym/ą? To zbyt stereotypowe jak dla mnie ;-DD
          >
          • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:06
            No chyba na zawsze. Imagine z Witoldem to dobra kombinacja...podoba mi sie
            to :)))
          • jmx Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 01:11

Sie wstydzą... no bo co, jeśli sie okaże, że ci z którymi chcą nie chcą z
            nimi?

A ja bedę orginalna i napiszę (wbrew dyplomacji): z nikim. Bo już jestem w
            kosmosie na planecie Ziemia ;-D
          • Gość: girlfriend melduję, że ja chcę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 01:45
            zresztą z Imagine'm też bym poleciała, why not? :)
      • Gość: ryb Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 22.10.03, 01:23
        No to ladnie mnie zalatwilyscie, ja tu plany snuje, statki kosmiczne w myslach
        buduje, a tu sie okazuje ze bede musial sam leciec...bo maratonczyk
        nieopatrznie wrzucil "NIE"...No to lece...sam.

Dobranoc :)))

ryb
        • Gość: girlfriend ile razy można mowić "dobranoc"? ;))))))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 01:41
          • jmx duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo :-) n/txt 22.10.03, 01:49

• Gość: maratończyk chcesz wiedzieć z kim nie lecieć warto? n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 09:16
    • Gość: maratończyk dzień dobry 100 n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 09:17
      • alfika Re: dzień dobry 101 :))) 22.10.03, 09:23
        A ja poleciałabym z każdym forumkiem. To mogłoby dac dobre efekty :)

Tylko z jednymi toczyłyby się ciężkie boje, być moze zakończone porozumieniem
        (lub skutecznym wykluczeniem możliwości dalszych animozji ;P), z innymi
        dyskusje wielogodzinne o wszystkim, z innymi nocne zwierzenia Polaków, a z
        innymi pogodne milczenie.

Cel matrymonialny wykluczony.

A jak kto nie chce, to good luck.
        • Gość: girlfriend Re: dzień dobry 101 :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:33
          > A jak kto nie chce, to good luck.

ja chcę! :)
          • alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 13:43
            O, liczyłam na to - to musimy się przygotować jakoś :)))

Butelkę kijafy. Kieliszki też - i lód.
            Potem lody w dużych pojemnikach. Ale nie owocowe.
            Redds.
            Nie wiem, czemu mi alkoholowo się zaczęło, to bardzo niedobrze świadczy :)))

Ale też i ciężkich bojów nie będzie, więc oręza nie bierzemy. Zresztą, kto by
            to nosił :)))

Wannę i płyn do kąpieli i lakier do pazurków. Szampon. Szampana nie, bo głowa
            boli.

APATAR, to znaczy APARAT FORTOGRAFICZNY!!! - no, trzeba przywieźć pamiątki z
            podróży!!! Jakies kamyki pozbieramy tam.

Dużo dobrego jedzonka, wygodne poduszki, budzik, komórkę, komputra z dostępem
            do foro tego, bo pewnych ludzi nie można pozbawić naszej obecności ;PPP
            • Gość: girlfriend Re: dzień dobry Girl :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:48
              i jakąś muzykę, nie?

wannę hihi...wyobrażasz sobie, jak się kąpiesz w stanie nieważkości? ;)))))

yesoo, pracowałam do piątej i jestem troche nieprzytomna, będę więc gadać
              wieksze głupstwa niz zazwyczaj :)))
              • alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:27
                O, muzykę też, ma się rozumić :)
                Od Czajkowskiego po Beatę.

A jak będziesz gadać głupstwa, to będzie diabelnie ciekawie, he he :)))
              • m.malone Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:28
                Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> i jakąś muzykę, nie?
                >
                > wannę hihi...wyobrażasz sobie, jak się kąpiesz w stanie nieważkości? ;)))))

To będfzie taki wielki bąbel, po wierzchu spieniony od szamponu a w nim
                Alfika:))

> yesoo, pracowałam do piątej i jestem troche nieprzytomna, będę więc gadać
                > wieksze głupstwa niz zazwyczaj :)))

Girl, ty sie opamiętaj! Nie chodzi o głupstwa, tylko na urodę Ci sie to w końcu
                rzuci - taka praca po nocach:))))
                Pozdrowionka
                MM
                • alfika Re: dzień dobry Girl :))) 22.10.03, 14:44
                  Łooomatko, to ja chcę, jeszcze nie byłam w bąblu spienionym!!!

A Girl będzie trzymała wannę, żeby nam szkód nie porobiła na statku w zapasach?

Girl, ty się rzeczywiście oszczędzaj, bo nie będziesz się wygłupiać tylko
                  nastraszać zbuntowane towarzystwo :)
                  • Gość: girlfriend Re: dzień dobry Girl :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:06
                    niech się boją! niech ze strachu obsikują kalesony, patafiany jedne ;)))))
                • Gość: girlfriend Mi Malone... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 20:22
                  > Girl, ty sie opamiętaj! Nie chodzi o głupstwa, tylko na urodę Ci sie to w
                  końcu
                  >
                  > rzuci - taka praca po nocach:))))

jeszcze dziś trochę się ubrzydzę, a potem basta :))))
          • Gość: maratończyk ja też n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 16:55
            • Gość: alfika Re: ja też n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:57
              I z kąpieli nici :)))

ale to nic, będzie i tak weselej :)))
              • Gość: maratończyk bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:05
                latach świetlnych w kosmosie, patrząc z innej strony, to frytki smażą się pod
                prysznicem na forum nawet w barze, a co dopiero w kosmosie?
                • alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:06
                  A do frytek piwo, keczup i McFish :)
                  • Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:13
                    będziesz grzeczna Siostro, to może wujek Malone da Ci chipsa, jeśli jeszcze coś
                    mu zostało ;))))))
                    • alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:37

> będziesz grzeczna Siostro, to może wujek Malone da Ci chipsa, jeśli jeszcze
                      coś
                      >
                      > mu zostało ;))))))

Pod koniec lampki winka daje się czytać ciekawe rzeczy - najpierw pomyślałam,
                      dlaczego mam dostać klapsa, jeśli będę grzeczna, a potem pojęłam :)

To winko to nie był dobry pomysł po dość aktywnym dniu... co mnie podkusiło???

Urwanie pępka z tą alfiką, naprawdę :)
                      • alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 17:52
                        No , przypomniało mi się - obiecałam Sosence, bo ona ma dziś urodziny :)))
                        • Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:06
                          to teraz tak: pobiegać, prysznic chłodny, kawka, i powtórzyć zestaw jeszczio
                          raz. satysfakcja (stan trzeźwości) gwarantowana :))))))
                          • alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 18:14
                            Nie wygłupkuj się :)
                            Odkryłam lepszy sposób - odwiedziłam foro Cosmopolitan, matko icórko z macocho,
                            ratunku...
                            To piszą admini dla rozrywki przypadkowych bywalców czy naprawdę prawdziwi
                            ludzie????????
                            • Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:17
                              nie prawdziwi ludzie, tylko moc-ca ;)))))))))))))))))))
                              dobre, prawda?
                              • alfika Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku 22.10.03, 18:19
                                Dobre?!!!
                                Strasznyje!!!

:)))))))))))))
                                • Gość: girlfriend Re: bez kąpieli wesoło to jest dopiero po kilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 20:21
                                  i śmiesznyje i strasznyje :)
                                  a tam...trudno,
                                  grunt że żyjemy, jak mawia moja babcia ;)
    • kvinna ja to bym chciała 22.10.03, 09:56
      z kwieto :)
      chyba sobie go wrzucę w wyszukiwarkę i poczytam, bo mnie ciekawi.
      Sucha zaprawa przed lotem w Kosmos ;)

• qw5 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 13:20
      Ja z tymi wszystkimi, którzy mają powiedzmy podobne poczucie humoru. Nie dość
      że byłoby wesoło, to jeszcze statek nie byłby przeciążony.
      • Gość: Renka Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko IP: *.home.cgocable.net 22.10.03, 15:00
        Ja bym poleciala z Malwina, Imagine i Witoldem. Mysle, ze kazdeby sobie rzepke
        skrobalo w tym kosmosie nie zwracajac bynajmniej uwagi na reszte towarzystwa,
        hyhyhyhyhy
        I koniecznie musialaby to byc kapsula czasu :)))
        • malvvina Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 15:04
          cos ty ! ja to bym cie do towarzystwa glizzzzd przyzwyczajala :-)
      • Gość: maratończyk to kiedy zeszlibyście na ziemię n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:07
        • alfika Re: to kiedy zeszlibyście na ziemię n/t 22.10.03, 17:38
          Strasznie trudno trafić na ziemię, bo jest trochę mniejsza od kosmosu.
          • Gość: maratończyk mniejsza od kosmosu i jeszcze coś kręci (się) n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:54
            • alfika Re: mniejsza od kosmosu i jeszcze coś kręci (się) 22.10.03, 17:55
              czuję się więc całkiem wytłumaczona, jeśli nie trafię z powrotem :)
    • mahoney Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 17:45
      raz mi sie wydaje ze z wszytskimi , a drugi raz ze z nikim , to pewnie pzrez ta
      moja fobie spoleczna , wiadomo z kim bym nie polecial ale nie bede pisal bo
      jeszcze ktos tu pomysli ze jestem monotematyczny
      • Gość: maratończyk a tak może pomyśli,że monogamiczny? n/t IP: *.future-net.pl 22.10.03, 17:56
        • mahoney Re: a tak może pomyśli,że monogamiczny? n/t 22.10.03, 18:07
          czemu monogamiczny ? nie rozumiem ,
    • komandos57 zajebiste pytanie 22.10.03, 20:49
      Napewno nie z girl.te glup zapewne chcialby okno roztworzyc w statku kosmicznym,w czasie startu. napewno nie z Renia.wyobrazcie sobie KOBYLE w
      kosmosie.Inna sprawa,trzeba by zabrac weterynarza,bo jak szkapa nazre sie owsa to przy duzym zakalcu....
      A z kim??????Najprawdopodobnie sam...........Bo taki juz zem......
      • Gość: girlfriend buu...(szloch przerywany łkaniem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 21:10
        > Napewno nie z girl.

buuu....
        a ja tak chciałam z Tobą lecieć i teraz nici z wycieczki.
        • komandos57 Re: buu...(szloch przerywany łkaniem) 22.10.03, 21:13

> > Napewno nie z girl.
          >
          > buuu....
          > a ja tak chciałam z Tobą lecieć i teraz nici z wycieczki.
          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          przykro mi.jestes jednak zbyt glupia.ale bedziesz miala okazje byc na statku kosmicznym.pozmywac podlogi,posprzatac,powycierac.
          • Gość: girlfriend poodło - nie umiem sprzątać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 21:31
            ale Ty zmieniasz zdanie...fju, fju...
            nie dalej jak wczoraj napisałeś "kto mówi żeś głupia?"

moja teza jest taka: komandosów jest dwóch!
    • r.richelieu Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 21:19

w kosmos warto polecieć z kimś, kto będzie potrafił mi z pyłu kosmicznego
      ulepić cywilizację, kto będzie potrafił ze swojej osobowości ulepić
      społeczeństwo i z tym, kto będzie potrafił tak pstryknąć palcami żebym na
      kolanach poszła za nim

a FPsy, nie wiadomo co to oryginały tutaj siedzą i jak kto potrafi pstrykać
      palcami
      • komandos57 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 21:26
        r.richelieu napisa
        > w kosmos warto polecieć z kimś, kto
        > a FPsy, nie wiadomo co to oryginały tutaj siedzą i jak kto potrafi pstrykać
        > palcami
        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
        o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam kutasem.
        • r.richelieu Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 22.10.03, 22:22
          komandos57 napisał:

>
          > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          > o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam
          kutas
          > em.

to albo masz nisko klawiaturę albo pstrykasz na stojąco, bo sądząc po Twoich
          wcześniejszych postach, do stołu z krzesła raczej nie dosięgneisz tym czym
          wciskasz enter
          ;)
          • komandos57 Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 23.10.03, 00:10
            r.richelieu napisała:

> komandos57 napisał:
            >
            > >
            > > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
            > > o widzisz!!!! ja pstrykam palcami po klawiaturce.ale ENTER zawsze wciskam
            > kutas
            > > em.
            >
            >
            > to albo masz nisko klawiaturę albo pstrykasz na stojąco, bo sądząc po Twoich
            > wcześniejszych postach, do stołu z krzesła raczej nie dosięgneisz tym czym
            > wciskasz enter
            XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
            na siedzaco.tylko klawiature biore miedzy nogi.
    • agnieszka.tomala Re: z kim z forum psychologia warto polecieć w ko 18.03.04, 03:20
      bu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka