Gość: girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:50 Kilku sfrustrowanych panów z problemem z własną orientacją w związku z tym drących ryja na gejów, kobiety i Bóg wie kogo jeszcze. dobranoc tym, którzy sie przestraszyli tej kloaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: dno ... 23.10.03, 00:53 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Kilku sfrustrowanych xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ty kurwo sfrustrowana,jebnieta w czolo,uposledzona na umysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: dno ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 00:55 Można by powiedziec kto mieczem wojuje od miecza ginie ... Nieźle ci się od kolegi obrywa co ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dno ... 23.10.03, 00:58 przecie ja z ta kurwa nie walcze.walczyc to trzeba miec godnego przeciwnika.ta jebnieta kurwa czeka na bzdet od ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: dno ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 01:01 Znasz jeszcze jakies słowa poza: kurwa, jebnięta, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: dno ... 23.10.03, 00:58 Nie boj sie girlfriend, jutro bedzie lepszy dzien. Dobranoc :) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dno ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:00 owszem, bo już beze mnie :))) miło było Cię poznać Ryb :) bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: dno ... 23.10.03, 01:01 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > owszem, bo już beze mnie :))) > miło było Cię poznać Ryb :) > bardzo. _______________ Nie odchodz, girl, bez ciebie bedzie smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: dno ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 01:02 Racja, kto jest w stanie pisac większe głupoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: dno ... 23.10.03, 01:10 Gość portalu: Terry napisał(a): > Racja, kto jest w stanie pisac większe głupoty ? A ja znalazłam w jej twórczości ciekawe elementy. To były limeryki. Naprawdę ładne i z polotem. Co prawda, to prawda. Dziekuję za uwagę. Proszę nie krzyczeć na mnie. Życzę wszystkim dobrej nocy Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dno ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:10 nie masz wrażenia że robisz się gorszym człowiekiem od zadawania się, choćby wirtualnego, z niektórymi panami i paniami stąd? bo ja mam. bliski mojemu sercu mężczyzna (a to jest bardzo mądry facet) zadał mi kilkakrotnie pytanie, po co to robię i dziś mnie oświeciło - po nic :) za często tu nie zagladaj, bo Ci się kurz osadzi na duszy ;))) miło mi, ze się nie uprzedziłaś do mnie na zawsze ;) lepiej poczytam Czechowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: dno ... 23.10.03, 01:14 Nie przejmuj sie, teraz poczytaj czechowa, pamietam jedno super opowiadanie, ale nie pamietam tytulu. Cos o tym, ze ze wszystkiego trzeba umiec sie cieszyc. Przypomnialo mi sie to teraz. Ale niestety pamietam tylko jeden przyklad: "Jezeli zdradzi cie zona (maz), cisz sie, ze zdradzila ciebie a nie Ojczyzne! Moze z tej sytuacji tez mozna by sie cieszyc? Nie uprzedzam sie do ludzi, a ciebie szczerze polubilam. Zostan z nami, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: dno ... IP: 195.136.33.* 23.10.03, 09:25 tak , czechow to dobry pomysl, mi najbardziej chyba zostalo w glowie opowiadanie, kiedy w zime staruszek wiozl swoja umierajaca zone do szpitala, i kiedy nagle, jak juz umarla, uswiadomil sobie ile dla niego znaczyla a jak ja krzywdzil przez cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: dno ... 23.10.03, 01:15 Wiem, ze ten post to nie do mnie, ale moge podac Ci wiele przyczyn dlaczego jestem tutaj...:))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dno ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:18 powiedz dlaczego. chetnie sie dowiem na koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: dno ... 23.10.03, 01:24 Nie moge na forum, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy dlaczego tu jestem. Chociaz jak poczytasz moje wypowiedzi...Zreszta w ostatniej chwili wykreslilem nowy watek do wodza...Uff. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dno ... 23.10.03, 01:01 bedziesz rybo wspominal oredowniczke pojebania w pyszczycho.te kurwe jebnieta w oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: dno ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 01:03 Komandos objaw się. Skąd się tu wziąłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dno ... 23.10.03, 01:05 z Tworek.przeciez wiesz.napisz cos tej kurwie.ty umiesz.ona nie zasnie.ta jebnieta w pysk suka. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dno ... 23.10.03, 01:04 slucham? ;( Gość portalu: girlfriend napisał(a): > owszem, bo już beze mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: dno ... 23.10.03, 01:08 Mam nadzieje ze nie piszesz tego powaznie (ze odchodzisz). Jak zapewnie wiesz, tutaj poznaje sie roznych ludzi. Trzeba swoj chrzest bojowy przejsc. Nie poddawaj sie, za wczesnie :))) Na dzien dzisiejszy, to tylko moge Ci polecic sen. Mnie to kiedys rowniez polecono :))) Dobranoc ryb PS. Mnie rowniez bylo baaaardzo milo Ciebie poznac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dno ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:13 owszem piszę serio. nie chcę robić takiej tragikomedii jak Tak, pliz ;) wiesz, ja nie jestem na wojnie... po prostu przestało mnie to bawić - w realu tez nie zadaję się z wieloma :) więc słodkie i kokieteryjne "pa" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to byłam ja, tylko mi "gość" wskoczył :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:16 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: to byłam ja, tylko mi "gość" wskoczył :) n/t 23.10.03, 01:19 zawsze cie widac kurwo pojabana Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: to byłam ja, tylko mi "gość" wskoczył :) n/t 23.10.03, 01:20 :( Trudno. Respektuje Twoja decyzje. No coz, nic innego mi nie pozostaje jak zyczyc Tobie szczescia. Trzymaj sie :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend no zaraz, zaraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:23 napisz, czemu tu jesteś. serio chciałabym wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Re: no zaraz, zaraz... 23.10.03, 01:30 Napisalem wyzej, jest kilka powodow, jeden z nich mozna powiedziec ze calkiem powazny. :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dno ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 02:36 Przyślę Ci jutro na prive'a to co obiecałam o bursztynowym prałacie. Chcesz jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dno ... 23.10.03, 02:38 Tak Girl, bardzo proszę:) I z góry dziękuję Noijaktoterazbędzie? MM Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dno ... 23.10.03, 02:40 m.malone napisał: > Tak Girl, bardzo proszę:) > I z góry dziękuję > Noijaktoterazbędzie? > MM XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ta kurwa bedzie dyzurowac malonie dla ciebie.zjebana w pyska suka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend tak jak było wcześniej ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 02:44 dla mnie istnieją granice - na przykład agresywna homofobia i q**a w każdym zdaniu :) z kim przestajesz, takim się stajesz - nie chcę być podobna do komandosa, mokki, tej czy terrego. wsjo :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 ty zes podobna do.... 23.10.03, 02:47 Gość portalu: girlfriend napisał(a): , takim się stajesz - nie chcę być podobna do komandosa, > mokki, tej czy terrego. > > wsjo :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX siebie.do kurwy zjebanej w pyska w przelyka jebnieta suko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ty zes podobna do.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 02:48 co cholera, zacięłes się ? spiesz się - zaraz cię wyrżną. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ty zes podobna do.... 23.10.03, 02:58 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > co cholera, zacięłes się ? spiesz się - zaraz cię wyrżną. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bede kurwo dla ciebie kazdego dniajebnieta w oko suko Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( 23.10.03, 02:50 ale rozumiem Cię i muszę uszanować Twoją decyzję. Cóż innego mi pozistaje. Mówiłaś zresztą wcześniej o nomadach... MM Tyle że Tobie nie grozi to, że przestaniesz być sobą. Na to jesteś zbyt SOBĄ. Czy tu powinno być słowo. którego nie znoszę - żegnaj? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( 23.10.03, 02:56 m.malone napisał: > ale rozumiem Cię i muszę uszanować Twoją decyzję. Cóż innego mi pozistaje. > Mówiłaś zresztą wcześniej o nomadach... > MM > Tyle że Tobie nie grozi to, że przestaniesz być sobą. Na to jesteś zbyt SOBĄ. > Czy tu powinno być słowo. którego nie znoszę - żegnaj? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ta kurwa bedzie dla ciebie malonie.ta zjebana w pyszczycho twoja maskotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 03:02 jakie żegnaj, skoro zgłoszę się na prive'a? :) zauważyłeś, że K. coraz bardziej sie nakręca? może eksploduje i będzie spokój :) nawet Cossy prośbę olał hihi a tak ją pozdrawiał nieustannie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( 23.10.03, 03:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > ) > nawet Cossy prośbę olał hihi a tak ją pozdrawiał nieustannie ;) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX dal ciebie zjebana w pysk kurwo nawet Cosse olalem.tak,masz racje zjebana w pysk pojebana suko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend idź spać tirówko ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 03:04 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: idź spać tirówko ;) n/t 23.10.03, 03:05 wlasnie powinnas to zrobic ty zjebana przez babuna kurwo uposledzona na umysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: idź spać tirówko ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 03:07 nie - została mi sterta papierów do przetłumaczenia... idź spać dzielny wojowniku, pogromco wyimaginowanych potworów :) bedziesz miał ciężkie kolejne wcielenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: idź spać tirówko ;) n/t 23.10.03, 03:11 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > nie - została mi sterta papierów do przetłumaczenia... > idź spać dzielny wojowniku, pogromco wyimaginowanych potworów :) > bedziesz miał ciężkie kolejne wcielenie.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ty zjebana kurwo,zjeb sie sama w pyszczycho zlomie zjebany zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: idź spać tirówko ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 03:13 wiesz kto ty jesteś? diabelskie nasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: idź spać tirówko ;) n/t 23.10.03, 03:15 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > wiesz kto ty jesteś? diabelskie nasienie. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX aha. a ty jebniety w srodek pyska kurwiszon Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( 23.10.03, 03:15 Może. Może, Mo... Na razie:) MM Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: tak jak było wcześniej ;))) oj nie:( 23.10.03, 03:17 m.malone napisał: > Może. > Może, > Mo... > Na razie:) > MM XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX sliczna ta twoja pojebana w pyska girl malonie Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: tak jak było wcześniej ;))) 25.10.03, 03:32 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > z kim przestajesz, takim się stajesz - nie chcę być podobna do komandosa, > mokki, tej czy terrego. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Jestes podobna do soltysa z Tworek Twoj tatko tez cie jebie.Twoja matke jebie soltys z Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 o<JESTES JESZCZE 23.10.03, 02:38 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Przyślę Ci jutro na prive'a to co obiecałam o bursztynowym prałacie. Chcesz > jeszcze? > > :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX widzisz kurwo,jestes zjebana w pysk suko,zalana cieplym moczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: dno ... IP: 195.136.33.* 23.10.03, 09:17 > owszem, bo już beze mnie :))) nie rozumiem, sadzilem, ze masz wiekszy dystans do opinii.... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: dno ... 25.10.03, 18:59 czesc girlfrieng...nie chce mi sie szukac w Twoich postach / w tak krótkim okresie diablo duzo tego popelniłas;)/ ale czy to nie Ty czasem pisalas o odchodzeniu z forum bez obwieszczania tego faktu? no...wiec chyba kokietujesz??? pozdrawiam Gość portalu: girlfriend napisał(a): > owszem, bo już beze mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 przytulcie ja 23.10.03, 01:12 ta kurwe jebnieta w sam srodek przelyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: przytulcie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:15 Komandos, mnie przytula ktoś nieco inny od Ciebie :) Po prostu już nie chcę wiecej Cię ogladać, capisci? buziaczki ojejciu buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: przytulcie ja 23.10.03, 01:17 ty kurwo pojabana na dyzurze.jebnieta w sam pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend I am whatever You say :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:18 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 wasza KLOAKA girl napisala 23.10.03, 01:21 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > dobranoc tym, którzy sie przestraszyli tej kloaki. ??????????????????????????????????????? wasze bozyszcze.jebniete czy pojebane ale wasze bozyszcze Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 spier,,,,,matko....ebco.TO NA POZIOMIE 23.10.03, 01:23 wasza girl moze wam sypnac.wiec miejcie sie na bacznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: spier,,,,,matko....ebco.TO NA POZIOMIE 23.10.03, 01:24 Ty tez sypiesz, a ciebie tez lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: spier,,,,,matko....ebco.TO NA POZIOMIE 23.10.03, 01:30 unikam czegokolwiek religijnego i o rodzicach.i nie pierdol mi ze ja pisze wszystko.oczywiscie,jak ktos zapuszcza sie w te tematy to.....odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: spier,,,,,matko....ebco.TO NA POZIOMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 01:32 > unikam czegokolwiek religijnego i o rodzicach. o cholera ale klasa... cos jak złodziej ktory nie obrabia sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: spier,,,,,matko....ebco.TO NA POZIOMIE 23.10.03, 01:35 spierdalaj ty kurwo jebnieta w przelyka. kurwo na dyzurze Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dno ... 23.10.03, 02:02 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Kilku sfrustrowanych panów z problemem z własną orientacją w związku z tym > drących ryja na gejów, kobiety i Bóg wie kogo jeszcze. > > dobranoc tym, którzy sie przestraszyli tej kloaki. No wiesz? ;-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 kloaka girl 23.10.03, 02:17 najwieksza z kloak.zasrana po pyszczych pojebana kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: kloaka girl 23.10.03, 02:28 z siebie????? nie........... do czego to przypiac,do czego przylatac.toz to kurwa nawet do moich walonkow sie nie nadaje. i nie folozofuj.farmazony zostaw tej pojebce zwacej sie girl,tej zjebanej p przelyka suce Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: kloaka girl 23.10.03, 02:35 no i jeszcze buziaczki.jutro w papatkowie zaswieci slonce.bo slonce w papatkowie swieci caly czas.podobnie jak w Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 szlajasz sie girl 23.10.03, 02:44 kurwiszonie zjebany w srodek przelyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: szlajasz sie girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 02:45 komandos, ty tak bedziesz do rana? ale cie trafiłam mocno, fju, fju... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: szlajasz sie girl 23.10.03, 02:52 dal ciebie zawsze.kurwo wyjebana w pyszczycho.naprawde trafilas mnie.naprawde.ty uposledzony na umysle wytluku pojebany Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dno ... 23.10.03, 09:17 Dno. Czasem i owszem. Ale dno będzie większym dnem bez girl, a za to z frustratami, którym "wszystko wolno". Tak więc Twoje odejscie - to nie jest najlepsza opcja. Zostanie uporczywy niemiły smaczek przy pościkach tych, którzy szczerze i z zadziwiającym uzależnieniem krytykują forum. Zostanie zamiana wątków papatkowych na wątki o pstrzeniu muszek. Może to i będzie ciekawe, ale - mało twórcze i mało smaczne. Jeśli można, to ja się nie zgadzam, Siostro. Pozdrawiam Cię bardzo ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Forum jakie jest każdy widzi. IP: *.net.pl / 192.168.1.* 23.10.03, 10:45 alfika napisała: > Zostanie uporczywy niemiły smaczek przy pościkach tych, którzy szczerze i z > zadziwiającym uzależnieniem krytykują forum. Nie znam tutaj osoby, która krytykuje forum. Znam osoby, które negatywnie odnoszą się do zmian jakie wspólnie z przyjaciółmi wprowadziłaś na to forum. Jeśli coś zostanie to prawdopodobnie Twoje pościki, w których szczerze olewać będziesz charakter tego miejsca i etykietować niektórych tutejszych bywalców. > Zostanie zamiana wątków papatkowych na wątki o pstrzeniu muszek. Nie sądzę. W czym upatrujesz takie swoje przewidywania? > Może to i będzie ciekawe, ale - mało twórcze i mało smaczne. Co będzie to będzie. Się zobaczy. Nie uważam, by wątki ciastkowo-papatkowe były szczególnie twórcze i miały wyszukany smak. Dziwi mnie jedno. Są osoby na tym forum, które potrzebują bliskości innych osób, chcą z nimi dzielć się każdą swoją myślą, chcą toczyć rozmowę stricte towarzyską. Zastanawia mnie dlaczego ci ludzie nie wykażą szacunku dla pozostałych i odrobiny wysiłku, by takie działania umieścić w miejscu do tego lepiej nadającym się, a możliwości jest kilka. Dlaczego ze swoimi osobistymi kontaktami trwają na tym forum, mimo próśb innych o zaniechanie nadmiaru papatkowania. Ich reakcją na te prośby jest kpina i etykieta cenzora-policjanta. Zakończę banałem - co będzie na forum teraz i za jakiś czas zależy wyłącznie od jego uczestników. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Forum jakie jest każdy widzi. 23.10.03, 11:35 Gość portalu: tak napisał(a): > > Zakończę banałem - co będzie na forum teraz i za jakiś czas zależy wyłącznie > od jego uczestników. > I właśnie dlatego, Girl, zostań. PS. Reszta świadczy o tym, że albo wciąż kierujesz się złośliwością, taku, albo wciąż nie rozumiesz. Hmmm, na jedno wychodzi, prawda? Pozdrawiam cieplutko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Forum jakie jest każdy widzi. IP: *.net.pl / 192.168.1.* 23.10.03, 11:55 alfika napisała: > PS. Reszta świadczy o tym, że albo wciąż kierujesz się złośliwością, taku, albo > > wciąż nie rozumiesz. Hmmm, na jedno wychodzi, prawda? Myślę alfiko, że ani jedno, ani drugie. Moja szczypta złośliwości jest maciupka przy Twojej, prawda? > Pozdrawiam cieplutko :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Forum jakie jest każdy widzi. 23.10.03, 11:58 Odbijanie piłeczki to nie rozmowa, tymczasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: dno ... 23.10.03, 10:49 Girl, ja tez się nie zgadzam, z egoistycznych pobudek. Kogo do licha wezmę w ten kosmos ?! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dno ... 23.10.03, 11:08 I jeszcze trzymanie wanny w tym kosmosie i towarzyszenie na stosach tego ugrupowania :)))) Nie masz szans, Girl, zasypiemy Cię argumentami. Stawaj w szranki albo wracaj od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: dno ... 23.10.03, 11:18 Ha, ha no właśnie, wanna. Więc nawet G. nie żartuj w tej sprawie. Nie wiem, o co poszło, (chyba jakaś afera zw z homoseksualizmem ?) Tak czy owak zdystansuj się, ludzie mają rózne poglądy, moga one nas wkurzać, ale przynajmniej nie jest nudno na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dno ... 23.10.03, 11:27 Zaś na Terrego czy k57 najprzyjemniej jednak reagować ignorowaniem - mogą sobie spokojnie wyjść ze skóry i jajko znieść i co tylko chcą. Sprawdzone i porównane z innymi metodami. Choć wscieklizna osiąga szczyty przy ośmieszaniu - ale nie o to chodzi, by byka rozjuszać, ale by dać mu spokojnie po łace pobrykać :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Girl, wiesz co to znaczy umrzeć 23.10.03, 17:43 Booooshe ;))))))))))))))))))) Drogie Qw5, wyrazy słabości do ciebie i osłabienia ze smiechu :))) PS. A teraz mnie zamorduje, zanim umrę z brudu w kosmosie - zaraz Qw5 napisze za co :) - i Girl może jednak mnie uratunkuje!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum Ojejku, Alfiko, nie spostrzeglem 23.10.03, 12:54 ze w Twoim poscie z 11.27 zapraszalas tego byka do walca, a nie do corridy. Nie szkodzi. WALEC tez dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Ojejku, Alfiko, nie spostrzeglem 23.10.03, 13:56 Oj oj, tam o żadnych walcach ni walcownikach nie było... O łące, owszem. o niezważaniu, owszem. A i zawsze lepsza dzikość niż zdziczałość... A w czym właściwie rzecz??? Odpowiedz Link Zgłoś