mik80 06.11.08, 03:24 Jestem jednym, wielkim kłębkiem nerwów. Wielkim transformatorem, który ani nie wie przed kim się wygadać, jak odreagować i gdzie odreagować swoje stresy i frustracje. Możecie polecić jakąś muzykę relaksacyjną? Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_potega_swiatowa Re: Muzyka relaksacyjna 06.11.08, 08:18 na "odreagowanie steresow" to raczej polecam silownie lub strzelnice...sluchac cwierkania ptaszkow to moga szczesliwie zakochani albo bardzo bogaci ludzie...a nie zestresowancy jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Waldi...:) 06.11.08, 08:46 Nie każdy musi sobie postrzelać albo pisać donosy , aby się zrelaksować:) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: Waldi...:) 06.11.08, 09:02 Shangrilka, a na kogo ja pisze donosy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Waldi...:) 06.11.08, 19:51 Sorry Waldi, że odebrałeś to personalnie. Ty tylko lubisz sobie postrzelać zapewne:) A donosy to specjalność takiej jednej tutaj, wiadomo której... Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: Muzyka relaksacyjna 06.11.08, 21:20 Na mnie dziala (zalezy od sytuacji tez) zarowno wolna jak i szybka muzyka. Ale nic mnie tak nie odstresowywuje jak spacer po lesie, przebywanie na lonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: Muzyka relaksacyjna 06.11.08, 21:22 Jesli chodze o konkretna muzyke relaksacyjna (relaksacyjna dla mnie) to muzyka Yanna Tiersena. Odpowiedz Link Zgłoś
elielieli Re: Muzyka relaksacyjna 06.11.08, 22:33 idz na dyskoteke, polaczysz przyjemne z pozytecznym, czasami wyciszanie sie na sile moze przyniesc odwrotne skutki, skoro w tobie zycie wrze.Duzo dobrego bezpiecznego seksu tez moze bardzo pomodz.Jezeli chodzi o muzyke to takze muzyka barokowa (szczegolnie Bach) ma bardzo dobry wplyw na mozg. Odpowiedz Link Zgłoś