Dodaj do ulubionych

maz oszust

18.11.08, 03:26
witam, jestem po sllubie 8 lat i juz nie wytrzymuje z mezem klamca, on notorycznie klamie w drobnych sprawach i duzych, patrzy mi w oczy i kllamie czasem mysle ze to choroba
jako czlowiek jest dobrym ojcem i poza klamstwem nie jest zlym mezem, czesto ma problemy z praca i czasem ma postoje wtedy klamie ze chodzi do pracy a nie chodzi, dzwoni do mnie i mowi kochanie jestem w pracy a siedzi w tym czasie w domu/ wiem to na 100%/ , czeto wpada na tych klamstwach i tlumaczy ze to dla mojego dobra zebym pewnych rzeczy nie wiedziala lub jako kare , bo kiedys zwracalam mu uwage zeby prace znalazl / w szczegolnosci wtedy gdy w ciazy bylam i musialam na 2 prace pracowac bo on nie pracowal/
wymawia mi wtedy ze mam nauczke i dlatego mnie klamie teraz i ze lepiej mi nie mowic nic
oczywiscie zawsze klamie mnie z wyplata i zawsze na tym wpada
klamie z wszystkim np dzwoni ze kolega w aucie jedzie i w tym czasie dzwoni a ja tego kolege w sklepie spotykam w tym samym czasie
, klamie ze jest na poludniu jest na polnocy,
juz mi rece opadaja, nie wiem co robic trwa to juz wiele lat i juz nie moge
Obserwuj wątek
    • viviene Re: maz oszust 18.11.08, 06:54
      przykre,zawsze juz bedzie kłamał,wiem cos o tym.
      • leda16 Re: maz oszust 18.11.08, 06:59
        viviene napisała:

> przykre,zawsze juz bedzie kłamał,wiem cos o tym.

Dokładnie. Bo kłamstwo jest wpisane w jego charakter tak, jak kolor oczu lub kształt nosa i tego nie da się zmienić a chirurgia genetyczna jeszcze nie zaistniała.
    • ona_37 Re: maz oszust 18.11.08, 08:23
      Kłamie bo się usprawiedliwia,nie chce mu się pracować i nie będzie miał nigdy
      stałej pracy...nauczył się wykorzystywać kłamstwo we wszystkim.Ty częściowo
      przyczyniłaś się to tego, nie byłaś stanowcza,on Cię wykorzystuje!Nie można
      mówić że taki charakter etc.częściowo tak ale nie do końca.Porozmawiaj z nim i
      postaw mu warunek.
    • ona_37 Re: maz oszust 18.11.08, 08:28
      I jeszcze jedno ,masz do niego zaufanie,czy wiesz dokładnie co robi gdy nie jest
      w racy a twierdzi że jest???
    • teklana Re: maz oszust 18.11.08, 08:48
      Kłamie ,bo tak mu wygodnie-ale napewno nie jest szczęsliwy.Kłamczuch
      nie może być szczęśliwy,bo kombinowanie wyaga jakiegoś wysiłku;-)
      Mógłby ta energię spozytkowac inaczej ;-)
      A tak na marginesie-nie wiem od czego się jego kłamstwa rozpoczęły-
      prawdę też trzeba umieć przyjąć;-)
    • ravny Re: maz oszust 18.11.08, 09:12
      >, bo kiedys zwracalam mu uwage zeby prace znalazl / w szczegolnosci >wtedy gdy
      w ciazy bylam i musialam na 2 prace pracowac bo on nie >pracowal/

czyli co? byłas w ciąży i ciągnęłaś 2 prace żeby faceta utrzymać??
      dlaczego to robiłaś? chyba nie z miłości... bardziej z braku szcunku do siebie...

przestań go sponsorować, zabraknie mu kasy to będzie musiał ruszyć tyłek albo...
      inną sponsorkę znaleźć-bo ten typ tak ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka