Dodaj do ulubionych

W szkole dostałam....

27.10.03, 21:40
Kiedyś jak miałam 11 lat dostałam w szkole lanie za...wagary ;p Miala byc
klasówka z Matmy a mnie kilku uczniów widziało i doniosło o tym
nauzycielce... wziala mnie na pogadanke i stwierdziła ze powinnam dostać
lanie bo moze jeszcze wewac rodzine... no to ja pomyslałam ze chce lanie no
i tak zrobiłam... no to w takim razie ok. Kazała przełozyć sie przez krzeło
i tak dostałam 20 mocnych razów pasem na goła pupę... A wy byliście lkiedyś
w takiej sytuacji?? A w domu dostawaliście lania za sprawy związane ze
szkołą ?? Bo ja tak...
Obserwuj wątek
    • Gość: mb:))))))) Re: W szkole dostałam.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 21:50
      ja dostawałam głównie psychicznie porównywali mnie do siostry która była jednąz
      najlepszych uczennic i mówil;i mi że nawet nie skończe zawodówki uwierzyłam w
      to uwierzyłam że jestem do du... że jestem nic nie warta skończyłam zawodówke
      potem technikum skołe policealną a teraz studiuje i pracuje a wszystko po to by
      udowodnić sobie i innym że jednak jestem coś warta choć dalej w to nie mogę
      uwierzyć wiele wycierpiałam sie przez tzw. nawiedzonych nauczycieli i wiem że
      nie ja jedna
    • komandos57 Re: W szkole dostałam.... 27.10.03, 21:53
      A dzisiaj ile masz latek?juz przekwitlas? Pomysl o dniu spokojnej starosci w Tworkach>>>>
      • Gość: mb:))))))) Re: W szkole dostałam.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 21:55
        aż taka stara nie jestem mój drogi!!!
        • komandos57 to masz buziaczka. 27.10.03, 22:00
          Gość portalu: mb:))))))) napisał(a):

> aż taka stara nie jestem mój drogi!!!
          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          te swinie z foruma mnie wycieli.ale pewnie z buziaczkim dla ciebie zostawia.
          • Gość: mb:))))))) Re: to masz buziaczka. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 22:06
            co chce powiedzieć? a jak myślisz? szkoła dom sprawiło że jestem zakompleksioną
            osobą na zewnątrz tego nie okazuje wszyscy myślą że jestem silna a tak naprawde
            to walcze z sobą od kilku lat z dołami z poczuciem bezsensowności mojego życia
            Dzięki za buziaczka!
            • komandos57 Re: to masz buziaczka. 27.10.03, 22:12

> to walcze z sobą od kilku lat z dołami z poczuciem bezsensowności mojego życia
              > Dzięki za buziaczka!
              XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
              nie przejmuj sie.wszyscy tak maja.zes nie sama na tym okrecie co zwie sie zycie.moze inni nie sa na tyle swiadomi ze tak maja.lepiej dla nich.
              Dopuki jestes swiadoma tego,do Tworek sie jeszcze nie kwalifikujesz!
              • Gość: mb:))))))) Re: to masz buziaczka. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 22:15
                tam mi jeszcze daleko moja świadomość mocno trzyma mnie przy ziemi i życze tego
                i Tobie
                • komandos57 Re: to masz buziaczka. 27.10.03, 22:25

> tam mi jeszcze daleko moja świadomość mocno trzyma mnie przy ziemi i życze tego
                  >
                  > i Tobie
                  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                  ale jak poczujesz ze sie unosisz to nasyp zwira w kieszenie.dodatkowe obciazenie przytrzyma cie przy gruncie.Buzka pa pa
                  • Gość: mb:))))))) Re: to masz buziaczka. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 22:28
                    żwiru u mnie pod dostatkiem o to się nie martw pozdrawia ciepło papa
    • Gość: Richelieu* Re: W szkole dostałam.... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 27.10.03, 22:48
      anniakr napisała:

> Kiedyś jak miałam 11 lat dostałam w szkole lanie za...wagary ;p Miala byc
      > klasówka z Matmy a mnie kilku uczniów widziało i doniosło o tym
      > nauzycielce... wziala mnie na pogadanke i stwierdziła ze powinnam dostać
      > lanie bo moze jeszcze wewac rodzine... no to ja pomyslałam ze chce lanie no
      > i tak zrobiłam... no to w takim razie ok. Kazała przełozyć sie przez krzeło
      > i tak dostałam 20 mocnych razów pasem na goła pupę... A wy byliście lkiedyś
      > w takiej sytuacji?? A w domu dostawaliście lania za sprawy związane ze
      > szkołą ?? Bo ja tak...

lania rzadko
      ale gdy poszłam pierwszy raz do pierwsze klasy to pierwszą rzeczą o jaką się
      rodzice spytali to: gdzie tarcza wzorowy uczeń. Takie pranie mózgu jaki
      miałam, ba, nadal odczuwam jego skutki, jest dużo gorsze od lania. Pranie mógu
      do tego stopnia, żeby -5 uważać za złą ocenę
      • komandos57 Re: W szkole dostałam.... 27.10.03, 22:56
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
        a jaka ocena jest najwyzsza w Kraju? Mam na mysli najlepsza i najgorsza. 1 czy 5
        • r.richelieu Re: W szkole dostałam.... 27.10.03, 23:02
          komandos57 napisał:

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
          > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
          > a jaka ocena jest najwyzsza w Kraju? Mam na mysli najlepsza i najgorsza. 1
          czy
          > 5

no nie mów Komi, że nie pamiętasz stopni z Kraju ;)
          no chyba, że

1 najgorsza 6 najlepsza
          przed bodaj `90 2 najgorsza 5 najlepsza
    • joanna_1 Re: W szkole dostałam.... 27.10.03, 22:56
      w szkole nie dostawałam lania, bo się dobrze uczyłam i byłam grzeczna
      za to w domu dostawałam takie pasy, że głowa mała
      za niezjedzone kolacje , za dziamanie zupy przez 3 godziny i za balagan
      trzeba było opatentowac rózne systemy zeby mniej bolało, bo listy do babci nie
      pomagały :(
      • Gość: mb:))))))) Re: W szkole dostałam.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 23:00
        u mnie tylko siostra się uczyła ja udawałam że mam ich w d.... ale obrywałyśmy
        tak samo
      • komandos57 a ja w szkole..... 27.10.03, 23:03
        Nigdy lania nie dostawalem.Nigdy zem do zadnej szkoly nie chodzil.Tylko kursa azbestowe.Zawsze balem sie lan i dlatego
        "odpuscilem"edukacje.Lnaia,oceny,pochwaly,nagrody,laury,laurki.Komu to trzeba????
        • Gość: mb:))))))) Re: a ja w szkole..... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 23:09
          szkoły nie cierpie zbytniej ambicji też a przede wszystkim poniżania co chętnie
          stosowano a co jeszcze chyba domu gdzie było dziwnie i nadal tak jest
        • joanna_1 Re: a ja w szkole..... 27.10.03, 23:24
          laury i laurki między innymi sasiadom do pokazania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka