cvalda12 02.02.09, 22:12 powiedzcie ile kosztuje psychoterapia miesięcznie? wiem , że to zależy itp. itd, ale chodzi mi o cenę w przybliżeniu. z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatroha Re: ileeee? 02.02.09, 22:15 misiecznie? co ty rzeżączkę leczysz? chyba rocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: ileeee? 02.02.09, 22:21 100 zł za raz jesli dwa razy w tygodniu to z 500 jesli raz to o pól mniej ale mam koleżankę która chodziła do psychologa z telefonu zaufania z darmo jakiś czas a potem innego darmowego znalazła i twierdzi że tylko ten jej pomaga może grupowe ?? są tańsze ?? ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sopherss Re: ileeee? 03.02.09, 09:30 > może grupowe ?? są tańsze ?? ktoś wie ? Z reguły tak. Ale to wszystko zależy od terapeuty i zasad wedle jakich pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sopherss Re: ileeee? 03.02.09, 09:29 Zależy od wielkości miasta, konkurencji na rynku etc. W Poznaniu np. doświadczony terapeuta bierze 80 zł za godzinną (lub 50 minutową rozmowę) Certyfikowany przez PTPsychologiczny lub PTPsychiatryczny może zażyczyć sobie już ponad 100 zł. Moja stawka, a mieszkam w Koszalinie, wynosi 50 zł za godzinne indywidualne spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cvalda12 Re: ileeee? 03.02.09, 11:45 chętnie, ale w moim mieście nie ma takowych miejsc za ,,free". zdrowie tylko dla bogatych:) Odpowiedz Link Zgłoś