lowcia 04.02.09, 15:38 nowa i bardzo się cieszę,że tu trafiłam.Myślę,że sporo mi pomoże Wasza tu mądrość,doświadczenie i sama obecność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: Witam!Jestem tu 04.02.09, 15:40 lowcia napisała: > nowa i bardzo się cieszę,że tu trafiłam. my też, zaraz przyniosą Ci kaftan :-) > Myślę,że sporo mi pomoże > Wasza tu mądrość,doświadczenie i sama obecność... wejście smoka :-), świetnie sobie radzisz, tu kochają wprost wazelinę i włażenie w tyłek :-) powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica.poskromiona Re: Witam!Jestem tu 04.02.09, 15:55 Tytus, daj dziewczynie spokój, bo nam weźmie i ucieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: Witam!Jestem tu 04.02.09, 18:34 Witam bardzo serdecznie i zapraszam do konwersacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lowcia Re: Tylko sie jutro nie zegnaj n/t 04.02.09, 23:06 Witam,bo kulturalne jestem dziewcze,nawet nie oczekiwałam re...A zegnam się,mam nadzieję,ze smutkiem itp itd A do Tytusa-nie wejście smoka, a raczej- ...nagi instynkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Tylko sie jutro nie zegnaj n/t 04.02.09, 23:55 > A do Tytusa-nie wejście smoka, a raczej- ...nagi instynkt:) no pięknie, z lizusostwa celujący. Bardzo mi się ten pomysł podoba i gdybym był kobietą rzekłbym iż przyjmuję go z otwartymi udami Odpowiedz Link Zgłoś