komandos57 Re: Tak! 19.11.03, 22:27 Nie mam takiego zdolnoscia.Tylko dlugopisem potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
acja_izmu Re: Tak! 19.11.03, 22:34 komandos57 napisał: > Nie mam takiego zdolnoscia.Tylko dlugopisem potrafie. Byle zacząć, potem z górki, weźmy się do sygnaturki: "Zostan,ale lepiej bedzie jak sie rozmnozysz!" można tak przełożyć: "chcę Cię skłonić do stagnacji, i radosnej prokreacji" albo: "chcę Cię zmusić do wierności siłą wielkiej namiętności" Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Tak! 19.11.03, 22:35 acja_izmu napisała: > komandos57 napisał: > > > Nie mam takiego zdolnoscia.Tylko dlugopisem potrafie. > > Byle zacząć, potem z górki, > weźmy się do sygnaturki: > > "Zostan,ale lepiej bedzie jak sie rozmnozysz!" > > można tak przełożyć: > > "chcę Cię skłonić do stagnacji, > i radosnej prokreacji" > > albo: > > "chcę Cię zmusić do wierności > siłą wielkiej namiętności" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nawet ladne.masz talenta.nie zmarnuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Tak! 19.11.03, 22:43 komandos57 napisał: > Nie mam takiego zdolnoscia.Tylko dlugopisem potrafie. ;))) kapitalne komuś zamiast wierszem pisze długopisem zaraz więc zachwyci swoim tu popisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Tak, ja chcę! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:31 Żebyś się rozmnożył ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Tak, ja chcę! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:35 A czy Ty jesteś pączkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Tak, ja chcę! :-) 19.11.03, 22:38 nooo, wszystkie cie uwielbiaja :-) > Tak,zem paczek w masle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Tak, ja chcę! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:39 No pewnie! wszak wszystkie Walonki Cię tu vielbią :) Ale czy ulukrowany żeś? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Bo zem paczek w masle????? 19.11.03, 22:43 i tylko dlatego zem uwielbiany?????Nie moge(z cyt.QW5),patrzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bo zem paczek w masle????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:49 a jakie jest cenniejsze masło niz miłość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bo zem paczek w masle????? 19.11.03, 22:52 Gość portalu: gf napisał(a): > a jakie jest cenniejsze masło niz miłość? :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX maslo ma sie rozumiec.milosc to bzdet na ktory sa podatni czubusie forow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bo zem paczek w masle????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 22:59 Miłość to bzdet??? Dlaczego???? no wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Bo zem paczek w masle????? 19.11.03, 23:22 hm, masło służy też do obsmarowywania, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Oo , nowa konferencja prasowa, 20.11.03, 11:35 już się nie mogłam doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Oo , nowa konferencja prasowa, 20.11.03, 11:53 ija...ija...ooooooo....... qw5 napisała: > już się nie mogłam doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Oo , nowa konferencja prasowa, 20.11.03, 21:15 Pomylilas sie ,ojejciu,naprawde,komandos nie robi konferencji.Patrzcie,on .....Pozbawie Cie zludzen. jakkolwiek widze ze problemy forumowe sa tylko mojej produkcji.Wiec cos konstruktywnego..... Odpowiedz Link Zgłoś