malwinamalwina 24.01.02, 16:20 probowalam wymienic istniejace emocje ale nie potrafie, zazwyczaj intelektualizuje i wyciagam wnioski z emocji :-( znalazlam : radosc, gniew, smutek, strach co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: emocje 24.01.02, 16:28 miłość, nienawiść, rozpacz i ból (emocjonalny!). Co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: emocje 24.01.02, 16:43 FRUSTRACJA BEZNADZIEJA ZAZDROSC EKSTAZA co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: emocje IP: *.acn.waw.pl 25.01.02, 16:23 zadowolenie, sympatia, euforia, przyjemnosc, zachwyt, ulga, przyjazn, fascynacja, podziw, zaufanie, zaciekawienie, wdziecznosc, poczucie wlasnej wartosci, poczucie sprawstwa, satysfakcja, wesolosc, ufnosc, spokoj, cieplo, nadzieja, euforia, serdecznosc, zyczliwosc, czulosc, milosc, poczucie bezpieczenstwa, pewnosc siebie, tkliwosc, zakochanie, lagodnosc, troskliwosc, spelnienie, wyczekiwanie, odprezenie, pociag, troska, bol, pragnienie, pozadanie, zdziwienie, wstret, obrzydzenie, poruszenie, wspolczucie, otepienie, apatia, niesmak, zniecierpliwienie, nienasycenie, zawstydzenie, upokorzenie, lekcewazenie, poczucie nizszosci, zazenowanie, poczucie winy, wyrzuty sumienia, zaklopotanie, spiecie, oniesmielenie, niepewnosc, zatrwozenie, poczucie zagrozenia, podejrzliwosc, przejecie, zle przeczucia, panika, niesmialosc, obawa, lek, zdenerwowanie, zazdrosc, nieufnosc, powsciagliwosc, niepokoj, przerazenie, przestraszenie, litosc, zranienie, przygnebienie, zalenie sie nad soba, porazka, poczucie pokonania, rozczarowanie, odrzucenie, samotnosc, bezradnosc, tesknota, rozzalenie, desperacja, zwatpienie, rozpacz, przykrosc, poczucie krzywdy, zal, poczucie kleski, wzruszenie, udreczenie, gorycz, rozgoryczenie, zniechcecenie, znudzenie, niemoc, zrezygnowanie, urazenie, beznadzieja, melancholia, strapienie, furia, sarkazm, cynizm, zbuntowanie, rozdraznienie, wscieklosc, nienawisc, obraza, wrogosc, niechec, zawisc, zdenerwowanie, irytacja, niezadowolenie, pogarda, agresja, pretensja, wzburzenie, niepohamowanie, chlod, awersja, ... to jest niesamowite dojsc do wniosku, ze jestem zdolna do odczuwania tak wielu roznych emocji. a jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: emocje 24.01.02, 18:59 przypomniała mi sie jeszcze jedna - głód - to co prawda może nie emocja w scisłym znaczeniu tego słowa, ale strasznie wpływa na emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: emocje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:19 glod to motywacja..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: emocje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.02, 15:45 Kwieto,Czarek, fnoll. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: emocje 25.01.02, 16:05 A co powiesz na słowo "seks"? Dla mnie jest baaaardzo pełne emocji! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś