alfika 26.11.03, 23:29 a Ty masz swoją skrzynkę w internecie? ;PPP i dlaczemu tak rzadko zaglądasz na foro? kolejny zgrypiony nie daj Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: MM :)))) 26.11.03, 23:36 bo po co zaglądać kiedy nie ma czego degustować, pifka znaczy a nieśmiało zauważe, że gdyby mnie nie było to i MM byłby częściej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: MM :)))) 26.11.03, 23:38 to on Ci takie uniki robi??? A, żesz Ty! Poezję omijasz??? to ja Ci jeszcze, ememie napiszę. No! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: MM :)))) 26.11.03, 23:42 do emema się nie pisze per No tylko per ....* cenzura ;) a poezji nie omija bo yukką się zachwyca a ja jestem agresywna w ogóle posiedzę przy Tobie to mi przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: MM :)))) 26.11.03, 23:43 oj, to odradzam, dziś się piekliłam niepięknie na foro :( Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: MM :)))) 26.11.03, 23:47 alfika napisała: > oj, to odradzam, dziś się piekliłam niepięknie na foro :( > to posiedzę przy piekielnym ogniu kominkowym Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Alfik 26.11.03, 23:40 zaraz poradzimy jabłko albo kawa - ale nie na noc albo kefir ale nie mieszaj z owocami!!! powinno pójść jak z płatka Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Alfik 26.11.03, 23:45 r.richelieu napisała > Komuś, gdy masz zatwardzenie to znieś jajko > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx myslisz ze sie mnoze przez zniesienie mojego wlasnego jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Alfik 26.11.03, 23:50 komandos57 napisał: > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > myslisz ze sie mnoze przez zniesienie mojego wlasnego jaja? hm, nie wiem jak się mnożysz, ale chcę być się podzielił swoimi walonkami niewygodnymi ponoszę z pół godziny za Ciebie, a Ty w tym czasie rozprostuj nogi na bosaka Odpowiedz Link Zgłoś