r.richelieu 28.11.03, 21:45 godzina minęła i ani jednego wpisu. Niebywałe ;))) wszyscy przykuci do tv jest 5. będzie wyżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malvvina Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 28.11.03, 21:53 mnie nie ma bo robie nalesniki (kto to jest Adam ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 28.11.03, 21:59 Małysz mieszkam blisko gdzie on mieszka to mi się udziela ps. naleśniki !! mmm Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 00:46 malvvina napisała: > mnie nie ma bo robie nalesniki > (kto to jest Adam ? :-))) Malvvina, wstydź się, bezbożnico:))) Adam to jest "Archanioł Adam Małysz, który przeleciał nad Predazzo i dokonał Wniebowstąpienia" (prasa włoska z początku bieżącego roku) Pozdrowienia i smasznego MM Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 01:07 jam we fr i czyham na wzmianke tu o nim czyham od stu lat i ....nic pewnie ci fr sa zatechli i zasciankowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 01:18 Dobry wieczór:))) Chiba masz rację. I z zazdrości, bo sami nie mają takich latawców;-)) MM Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 01:49 a teraz wszyscy za to śpio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 01:55 alfika napisała: > a teraz wszyscy za to śpio ;) > figa ja nie śpię tylko mi śledziona śpi Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Zbiorowy zachwyt Adamem 29.11.03, 02:04 a, śledziona może, to jej pora ;) ja chyba zmykam potowarzyszyć Twojej śledzionce dobranoc, Richelieu ;))) śpij dborze Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: errata: śpij dobrze :)))))) (nt) 29.11.03, 02:11 hrrrr hrrrr hrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Eeetam 28.11.03, 22:29 teraz w niektórych degustatorniach stoi takie pudełko co bezcześci atmosferę. dobrze, że do takiego przybytku nie trafiliście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Eeetam 28.11.03, 22:32 Nieeeeeee, wino pic przy pudelku? brrrrrrrrrrrrrrr... No, jesli pudelko grajace jest, to dopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Eeetam 28.11.03, 22:37 kwieto napisał: właśnie, zesztą oglądając np. obrady komisji śledczej można się upić z rozbawienia co do pudełek grających, czasem też grają tak, aby ludzie musieli krzyczeć sobie do uszu. Bardzo zbliżająca jest podobna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Eeetam 28.11.03, 22:45 Iiii tam, bo muzyke trzeba wybrac nie jaka daja ale jaka sie chce. Tu byl bodaj Santana (acz pewny nie jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Eeetam 28.11.03, 22:48 czasem można przyjść z własną płytą, czasem zamawia się swoje granie od godziny x do y, czasem gdy jest bez zamówień tylko z dobrego serca barmana to trzech naraz chce swoje płyty wtarabanić do sprzętu grającego Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Eeetam 28.11.03, 23:01 eeee, my nie bylismy w pubie czy barze. Mamy zaprzyjazniony sklepik z winem, tam panowie sa bardzo przyjacielscy i wiedza jaka muzyka sie do tego nadaje :") Kameralnie bylo, cztery osoby raptem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczysko Re: Zbiorowy zachwyt Adamem IP: 217.153.143.* 28.11.03, 22:18 ja robiłam bigos :) i troche probowalam cwiczyc, a o adamie pamietamy, pamietamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf a idźże... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:37 osobiście byłam papu out, a nie tam Mały i Mały - toć on ciągle tak samo skacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achatka Re: a idźże... IP: 217.153.143.* 28.11.03, 22:45 i to jest piękne dopiero, trwać mimo wszystko, trwac dla siebie i ... dla nas trwac w swoim obłędzie wytrwalosci, to jest dopiero postawa prawdziwego mistrza jakież to wspaniale jak oglądam Adama to... zaczynam wierzyć ze sama także potrafie, co tylko zechce potrafie uczynic, i chyba dlatego trzymam kciuki za Adama , ... Odpowiedz Link Zgłoś