Gość: Gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:52 to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych forach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 19:55 Gość portalu: Gabi napisał(a): > to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych > forach nie kapuje, czego sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:01 najczęściej boimy się sami siebie i naszych reakcji na nowe i nieznane Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 19:57 poporosze albo o rozwiniecie albo o przyklad ;) najlepiej z tego forum ;) a jak jest z Toba? chcialabys a boisz sie? ;) pozdr.cossa Gość portalu: Gabi napisał(a): > to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych > forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:05 przeczytaj sobie: " czy facet wie czego chce", " problemy przez faceta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 20:06 okazuje się, że kobieta zdrowa silna i żyjąca z owartą duszą mówi o sobie kobietka, osóbka, żyjątko jakby swoją wielkość chciała zaprezentować, ale obawiała się, że refketor ją ugryzie wątki kobiece co to? wątłe, natchnione, ale bardziej pudrem, jakiś bluszcz gdzieś tam, nie wiem dla mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:09 Czy nie za mało tej kobiecości w Tobie? Czy nie łatwiej być taka mala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 20:44 nie jest za mało kobiecości we mnie bo kobiecość to cecha stała. Cechy uznawane kulturowo za kobiece nie są wyznacznikiem kobiecej psychiki tylko wypośrodkowanym wyobrażeniem jej przez twórców kanonów czy łatwiej być małą? małą? !!! jezu Gabi chcesz być małą? przecież to straszne, umniejszać się by być mniejszym i słodszym to trąci sposobami dawnych panienek nie ważne kim jestem ważne bym się jemu podobała dziewczynka bluszcz, mimo że skończyła półwiecze bez żywiciela ginie taką chcesz być dziewczynką? małą? żeby jego małość była większa w porównaniu? Jesteśmy mali i bylejacy, ale to nie znaczy, żeby się nie starać być większym. W staraniu siła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:51 Czy nie zauważyłaś, że współczesne kobiety wstydzą się swojej kobiecości. W jednym z wątków napisałam " mężczyzni boja się, że są za mało męscy a kobiety ,że są postrzegane tylko za kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 21:22 kobieta nie wstydzi się kobiecości jako takiej, ale tego co kultura zgotowała jej w związku bycia kobietą. Chce, a nie może. Nie nazwałabym tego wstydem, raczej staraniami o bycie profesjonalnym pracownikiem. A, że często to miano nie przysługuje kobietom na innych stanowiskach niż pielęgniarskie na przykład więc pierwsze wrażenie wstydu może być mylne. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor z ta kobiecoscia 02.12.03, 22:03 to jest tak że róznie jest pojmowana w w różnych kulturach - że o zmianach w czasie nie pojmę. I nie myślę tu tylko o preferowanym typie urody w danym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: z ta kobiecoscia IP: 213.77.25.* 02.12.03, 22:19 bo ta kobiecość wynika z naturalnego dążenia gatunku do prokreacji samica ma być płodna ( a więc zdrowa czego bardzo pośrednim symptomem jest uroda ) oraz czuła i opiekuńcza, aby geny przekazane samicy nie zostały roztrwonione przez złą matkę tyle na poziomie homo erectus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: z ta kobiecoscia 03.12.03, 10:37 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > bo ta kobiecość wynika z naturalnego dążenia gatunku do prokreacji > samica ma być płodna ( a więc zdrowa czego bardzo pośrednim symptomem jest > uroda ) oraz czuła i opiekuńcza, aby geny przekazane samicy nie zostały > roztrwonione przez złą matkę Hihi, ale w takim średniowieczu to te urodziwe kobietki nie wygladały zbyt zdrowo.. Cóś jak nasze anorektyczki, i do tego te czoła do czubka głowy niemal.. :)) Własnie - obecny ideał (??) a przynajmniej to co jest prezentowane na wybiegach - to zaprzeczenie dawnych idałów - i zarazem kryterów płodoności. Bo kobieta płaska i bez bioder nie sugeruje swej płodności (szerokie biodra jako gwarant że łatwiej urodzi - no ale bez przesady..). Choc jak sie zastanowić - to zgodne z duchem czasu - seks tak - dzieci nie. :)) Czyli wszystko jest jednak OK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:17 Gość portalu: Gabi napisał(a): > to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych > forach a gdybym byl krogulcem, to co bys powiedziala? zamki z piasku bym ci stawial, czy wciaz bys sie mnie bala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:21 chciałabym chciała, bałabym się bała,że te zamki z piasku szybko się rozsypią Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:24 Gość portalu: Gabi napisał(a): > chciałabym chciała, > bałabym się bała,że te zamki z piasku szybko się rozsypią duzo szybciej rozsypalas piosenke, bo na rymach sie nie znasz dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:28 na rymach może nie, ale znam się na krogulcach Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:29 Gość portalu: Gabi napisał(a): > na rymach może nie, ale znam się na krogulcach opowiedz mi o nich, ja nie wiem nawet, co to slowo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:34 nie wiesz, mój sokole o krótkich skrzydełkach i długim ogonie Odpowiedz Link Zgłoś