Dodaj do ulubionych

Chciałabym a boję się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:52
to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych
forach
Obserwuj wątek
    • ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 19:55
      Gość portalu: Gabi napisał(a):

> to bardzo charakterystyczne dla wielu wątków ( kobiecych) na tym i na innych
      > forach

nie kapuje, czego sie boisz?
      • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:01
        najczęściej boimy się sami siebie i naszych reakcji na nowe i nieznane
    • cossa Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 19:57
      poporosze albo o rozwiniecie
      albo o przyklad ;)
      najlepiej z tego forum ;)

a jak jest z Toba?
      chcialabys a boisz sie? ;)

pozdr.cossa

> forach
      • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:05
        przeczytaj sobie: " czy facet wie czego chce", " problemy przez faceta"
    • Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 20:06
      okazuje się, że kobieta zdrowa silna i żyjąca z owartą duszą mówi o sobie
      kobietka, osóbka, żyjątko
      jakby swoją wielkość chciała zaprezentować, ale obawiała się, że refketor ją
      ugryzie
      wątki kobiece
      co to?
      wątłe, natchnione, ale bardziej pudrem, jakiś bluszcz gdzieś tam, nie wiem
      dla mnie nie ma
      • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:09
        Czy nie za mało tej kobiecości w Tobie?
        Czy nie łatwiej być taka mala?
        • Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 20:44
          nie jest za mało kobiecości we mnie bo kobiecość to cecha stała. Cechy
          uznawane kulturowo za kobiece nie są wyznacznikiem kobiecej psychiki tylko
          wypośrodkowanym wyobrażeniem jej przez twórców kanonów

czy łatwiej być małą?

małą?
          !!!
          jezu Gabi
          chcesz być małą?
          przecież to straszne, umniejszać się by być mniejszym i słodszym
          to trąci sposobami dawnych panienek
          nie ważne kim jestem
          ważne bym się jemu podobała
          dziewczynka bluszcz, mimo że skończyła półwiecze
          bez żywiciela ginie

taką chcesz być dziewczynką? małą? żeby jego małość była większa w porównaniu?

Jesteśmy mali i bylejacy, ale to nie znaczy, żeby się nie starać być większym.
          W staraniu siła.
          • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:51
            Czy nie zauważyłaś, że współczesne kobiety wstydzą się swojej kobiecości.
            W jednym z wątków napisałam " mężczyzni boja się, że są za mało męscy a
            kobiety ,że są postrzegane tylko za kobiety".
            • Gość: Richelieu* Re: Chciałabym a boję się IP: 213.77.25.* 02.12.03, 21:22
              kobieta nie wstydzi się kobiecości jako takiej, ale tego co kultura zgotowała
              jej w związku bycia kobietą. Chce, a nie może. Nie nazwałabym tego wstydem,
              raczej staraniami o bycie profesjonalnym pracownikiem. A, że często to miano
              nie przysługuje kobietom na innych stanowiskach niż pielęgniarskie na przykład
              więc pierwsze wrażenie wstydu może być mylne.
              • procesor z ta kobiecoscia 02.12.03, 22:03
                to jest tak że róznie jest pojmowana w w różnych kulturach - że o zmianach w
                czasie nie pojmę. I nie myślę tu tylko o preferowanym typie urody w danym
                czasie.
                • Gość: Richelieu* Re: z ta kobiecoscia IP: 213.77.25.* 02.12.03, 22:19
                  bo ta kobiecość wynika z naturalnego dążenia gatunku do prokreacji
                  samica ma być płodna ( a więc zdrowa czego bardzo pośrednim symptomem jest
                  uroda ) oraz czuła i opiekuńcza, aby geny przekazane samicy nie zostały
                  roztrwonione przez złą matkę

tyle
                  na poziomie homo erectus ;)
                  • procesor Re: z ta kobiecoscia 03.12.03, 10:37
                    Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                    > bo ta kobiecość wynika z naturalnego dążenia gatunku do prokreacji
                    > samica ma być płodna ( a więc zdrowa czego bardzo pośrednim symptomem jest
                    > uroda ) oraz czuła i opiekuńcza, aby geny przekazane samicy nie zostały
                    > roztrwonione przez złą matkę

Hihi, ale w takim średniowieczu to te urodziwe kobietki nie wygladały zbyt
                    zdrowo.. Cóś jak nasze anorektyczki, i do tego te czoła do czubka głowy
                    niemal.. :))
                    Własnie - obecny ideał (??) a przynajmniej to co jest prezentowane na
                    wybiegach - to zaprzeczenie dawnych idałów - i zarazem kryterów płodoności. Bo
                    kobieta płaska i bez bioder nie sugeruje swej płodności (szerokie biodra jako
                    gwarant że łatwiej urodzi - no ale bez przesady..).
                    Choc jak sie zastanowić - to zgodne z duchem czasu - seks tak - dzieci nie. :))
                    Czyli wszystko jest jednak OK.
                    :)
    • ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:17

> forach

a gdybym byl krogulcem, to co bys powiedziala?
      zamki z piasku bym ci stawial, czy wciaz bys sie mnie bala?
      • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:21
        chciałabym chciała,
        bałabym się bała,że te zamki z piasku szybko się rozsypią
        • ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:24

> chciałabym chciała,
          > bałabym się bała,że te zamki z piasku szybko się rozsypią

duzo szybciej rozsypalas piosenke, bo na rymach sie nie znasz dziewczyno.
          • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:28
            na rymach może nie, ale znam się na krogulcach
            • ha-jo Re: Chciałabym a boję się 02.12.03, 20:29

> na rymach może nie, ale znam się na krogulcach

opowiedz mi o nich, ja nie wiem nawet, co to slowo znaczy.
              • Gość: Gabi Re: Chciałabym a boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:34
                nie wiesz, mój sokole o krótkich skrzydełkach i długim ogonie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka