mona.blue 29.05.09, 13:26 Czym jest szacunek dla drugiej osoby? Jak pozanć, że ktoś nas nie szanuje? Czy jest metoda na wymaganie dla siebie szacunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri.la Re: Szacunek 29.05.09, 13:29 Tzw Mono, kiedy przestaniesz zadawać infantylne pytania? P.S. Jak tam Twoja narzeczona, Baskerwinka? Znów na przymusowym leczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 13:34 shangri.la napisała: > Tzw Mono, kiedy przestaniesz zadawać infantylne pytania? > > P.S. Jak tam Twoja narzeczona, Baskerwinka? Znów na przymusowym leczeniu? Witam, jak miło, że wróciłaś. Baskerwinka ma się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Szacunek 29.05.09, 14:03 mona.blue napisała: > Baskerwinka ma się dobrze :) Elektrowstrząsy pomogły?;) Bardzo się cieszę....;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 14:10 shangri.la napisała: > mona.blue napisała: > Baskerwinka ma się dobrze :) > > Elektrowstrząsy pomogły?;) > Bardzo się cieszę....;) A Tobie nie pomogły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Szacunek 29.05.09, 14:26 Mam taki zapas energii potencjalnej, że korki im wysiadły na wstępie;) Kiedy mam się spodziewać kolejnego owocu radosnej twórczości twojej narzeczonej , w postaci kolejnego donosu do pracy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 14:57 shangri.la napisała: > Mam taki zapas energii potencjalnej, że korki im wysiadły na wstępie;) > > Kiedy mam się spodziewać kolejnego owocu radosnej twórczości twojej narzeczonej > , w postaci kolejnego donosu do pracy?;) jak sobie zasłużysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri.la Re: Szacunek 29.05.09, 15:14 Staram się jak mogę;) Nawet na wasz ślub jestem gotować przyjechać, chociaż popieram związki hetero;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 15:44 shangri.la napisała: > Staram się jak mogę;) Nawet na wasz ślub jestem gotować przyjechać, chociaż > popieram związki hetero;) nie rozróżniasz płci? :") Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Szacunek 29.05.09, 13:29 wymaganie dla siebie szacunku jest brakiem szacunku, który nie zasługuje z kolei na szacunek. na szacunek trzeba zasłużyć szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 13:33 funstein napisał: > wymaganie dla siebie szacunku jest brakiem szacunku, który > nie zasługuje z kolei na szacunek. > > na szacunek trzeba zasłużyć szacunkiem. nie sprawdza sięw przypadku tzw."przemocowców" Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Szacunek 29.05.09, 14:24 najlepiej byc krolem, wtedy nie ma sie takich problemow. Do naszego miasta zjechal dzis ksiaze hary, trzeci w kolejce do korony brytyjskiej, dziewczyny piszczo na ulicach, z czego teraz transmisje tv mam szkoda mi harego, pewnie mysli, czego te glupie dziewczyny tak sie dra, skad tyle szacunku? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Szacunek 29.05.09, 15:45 shachar napisała: > najlepiej byc krolem, wtedy nie ma sie takich problemow. Do naszego > miasta zjechal dzis ksiaze hary, trzeci w kolejce do korony > brytyjskiej, dziewczyny piszczo na ulicach, z czego teraz transmisje > tv mam > szkoda mi harego, pewnie mysli, czego te glupie dziewczyny tak sie > dra, skad tyle szacunku? to raczej chuć wywołana znaczeniem i bogactwem harrego :) Odpowiedz Link Zgłoś