Gość: gf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 19:25 Czy nie mógłbyś poczynić małej koncesji na rzecz zgody powszechnej i odpuścić te rozliczne dziś x*je? pliz :))) <uśmiech typu słodki> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Komandosie kochany :) 12.12.03, 19:27 o.k. wedle zyczenia.Nawet juz spadam.Pozdrawiam.Dodranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf eee...ja nie chcę żebyś spadał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: eee...ja nie chcę żebyś spadał :( n/t 12.12.03, 19:33 Ale juz biegne.Sadze ze admin wyslal karetka po mnie.Z niebieskim kogucikami.Admin trzyma wszystkich na bacznoscia.Admin jest madry.Wie co robi.Admin lubi walonki.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: eee...ja nie chcę żebyś spadał :( n/t 12.12.03, 19:39 chryste jaki on gupi. gf, wyslalas mi juz swoja dusze ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: eee...ja nie chcę żebyś spadał :( n/t 12.12.03, 19:44 kurde.bemol napisał: > chryste jaki on gupi. gf, wyslalas mi juz swoja dusze ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ona nie musi.starcza jej logiczne myslenie.Juz zes po rozmnozeniu?wiec Wdziej futro z mysich psiutek.Zima....... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: Komuś ... jesteś ? :) Jakże się cieszę 12.12.03, 19:47 wredni oszusci Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ? 12.12.03, 19:51 To tylko taki znaczek?Nawet nie buziak ....Widzisz,juz plakac zaczynam. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komuś ... jesteś ? :) Jakże się cieszę 12.12.03, 19:48 Ja tez!Ale....smutno mi.Bo nikt mnie kochac nie chce.Nawet Ty dalas mi kosza.I jak tu zyc?Daj mi bubu i sprowadz mnie na grunta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Komuś ... jesteś ? :) Jakże się cieszę 12.12.03, 19:53 Nie sprowadzę Cię na grunta. Idą święta i mam romantycznego nastroja. I też mam uczucia. Nie wiem o kogo chodzi z tym kochaniem, ale jedno jest pewne - nie wie, co dobre. Inna rzecz, że nie zawsze dajesz się kochać. A teraz prosze o uśmiech i nie smucić się. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komuś ... jesteś ? :) Jakże się cieszę 12.12.03, 19:59 qw5 napisała: > wie, co dobre. Inna rzecz, że nie zawsze dajesz się kochać. A teraz prosze o > uśmiech i nie smucić się. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx uj,trafilas mnie sierpem w mozga.Bo wyjatkowo nie do smiecha mi.Ale....... Ida Swieta,ida..........nie dla wszystkich.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Komuś ... jesteś ? :) Jakże się cieszę 12.12.03, 20:01 Przykro mi. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Komandos jesteś ohidny ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 20:53 > Ja tez!Ale....smutno mi.Bo nikt mnie kochac nie chce. idź dziecię przeczytaj jeszcze raz tytuł wątka tego a jak mi powiesz, że jezdem nikt, to będę lała łzy rzęsiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: eee...ja nie chcę żebyś spadał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 20:58 > chryste jaki on gupi. gf, wyslalas mi juz swoja dusze ? a co Ty tak czyhasz na moją duszę nievinną ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś