mona.blue 18.06.09, 21:45 Co stanowi o tym, że bylibyście zadowoleni z życia, a nawet spełnieni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jukalive Re: Zadowolenie z życia 18.06.09, 21:48 Ja jestem zadowolona z życia i spełniona, bo kocham i jestem kochana i mam ślicznego dzidziusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
teoriawszystkiegoiniczego Re: Zadowolenie z życia 18.06.09, 21:51 Jak bym został Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
jukalive Re: Zadowolenie z życia 18.06.09, 22:25 Ojej, tzn że nie masz szans być szcześliwy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marryllkka Re: Zadowolenie z życia 18.06.09, 22:37 Moniczko, jesteś głupia jak wpis internetowy. Ktoś Ci musiał to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal mania,przekraczasz bariery dzwieku 21.06.09, 12:16 mona.blue napisała: > Co stanowi o tym, że bylibyście zadowoleni z życia, a nawet > spełnieni? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jak posuwam.i kiedy robie ostatnie pchniecie.....a ona od pol godziny drze papaja, slipy jej z orbit wylaza i padam na nia i czyje sie na jej namiotach jakmym byl na materacu wodnym. fajne masz cucki? Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: mania,przekraczasz bariery dzwieku 21.06.09, 14:16 heheheheheheh.....posuwasz hehehehe.Chyba dmuchaną lale:)))))Wybatoż ja czasem:) Odpowiedz Link Zgłoś