sdfsfdsf 28.12.03, 00:00 jutro chcemy z chlopakami zamowic sobie pare dziwek, nie rozumiem dlaczego wiekszosc ludzi odbiera to jako cos zlego, niestosownego, fu i fe moze ktos mnie oswieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: proste tutki IP: *.localdomain / 213.77.25.* 28.12.03, 00:04 niestosowne? oczywiście. lasy padają jeden za drugim więc rżnięcie desek powinno przynosić efekty w postaci rzeźb, mebli, skrzypiec, ewentualnie książek jeśli makiulatury braknie, a nie tylko wiórów taki ekolog z Ciebie? chcesz rżnąć to wyrżnij coś pożytecznego lub pięknego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: proste tutki 28.12.03, 00:06 chcesz powiedziec ze kazdy stosunek powinien zakonczyc sie zaplodnieniem? mam nadzieje ze zle zrozumialem Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: proste tutki 28.12.03, 00:11 widze ze juz wszyscy pogalopowali spac, w takim razie ide zerznac glupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: proste tutki IP: *.localdomain / 213.77.25.* 28.12.03, 00:13 stosunek ma się zapłodnieniem nie kończyć a być zapłodnionym przez miłość albo przynajmniej przed jakąś tam dłuższą znajomość moje zdanie chociaż prawdę mówiąc czyste relacje płacę i wymagam nie budzą we mnie obrzydzenia tak jak dzieje się to wśród jedniodniowych, weekendowych, tygodniowych znajomości opartych na ja ci postawiłem dwa piwa a teraz ty mnie kochaj goshsh, przecież to oczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
yagootek Re: proste tutki 28.12.03, 00:17 w tych jednowieczorowych tesh placisz... tylko w dobrach piwnych lub innych nadajacych sie do konsumpcji...ale czasem to tylko UKLADY - obie strony wiedza o co chodzi i obie strony zgadzaja sie na UKLAD. gorzej gdy ktoras - ze stron ma zludzenia... ze to cos znaczy. TO nic nie znaczy...i do niczego nie prowadzi poza TA CHWILA Odpowiedz Link Zgłoś
yagootek ? 28.12.03, 00:18 post na zasadzie kija w mrowisko czy zalatwiasz sobie w ten sposob terapie?;);P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 01:17 Widzę drogi Sdefanie, że wróciłeś do pełni formy i dowcipy się Ciebie trzymają ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: :) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 28.12.03, 01:22 dowcipami dopiero jutro będzie się zajmował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 01:27 Jutro to on będzie lamentował, że przepłacił pewnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: proste tutki 29.12.03, 00:10 no to widze, ze niezle juz Ci sie powodzi ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś