Dodaj do ulubionych

Toi przeprasza

IP: *.devs.futuro.pl 02.02.02, 14:10
Dzien dobry. Przepraszam, ze to prywatny watek, ale okolicznosci nie sprzyjaja,
zeby zrobic inaczej. Dziekuje wszystkim, ktorzy do mnie napisali w ostatnim
czasie (ech, gdyby nie Onnanohito... :)) i informuje, ze niestety wszystkie
maile sprzed 1.02. kochany hotmail mi zezarl, bo mialam przeladowane konto. :(((
Z Internetem nadal kontakt mam mocno ograniczony, adres moj domowy chyba macie,
jesli nie, piszcie do Onnanohito i proscie. Pojawie sie tu na pewno w przyszlym
tygodniu. Sciskam wszystkich, co wiedza, ze to ich sciskam, a zwlaszcza
ta_marte...
Obserwuj wątek
    • ta_mar_ta Re: Toi przeprasza 03.02.02, 01:56
      :))))))))) Ta_
      • Gość: Marta Re: Toi przeprasza IP: 10.136.128.* 03.02.02, 10:20
        Czyżbyś, Toi, kochała wszystkie Marty?
        :-)))
        Marta (dawniej Kreska)
        • sombre Marta 03.02.02, 19:08
          Ja kocham wszystkie Marty!
          :))
          Tzn., jest to moje ulubione imię żeńskie.
          Co prawda wszystkie dotąd poznane Marty jakoś przeczą temu mojemu dziwnemu
          uwielbieniu, ale i tak ciągle Marta to dla mnie synonim wymarzonej Jej.
          Pozdrawiam wszystkie Marty!!! (i Toi też, choć tak bezdusznie tajemnicza
          jest ;)))
          • Gość: Mart@ Re: Marta do Sombre IP: 10.136.128.* 03.02.02, 19:28
            Zawsze możesz nadać to imię swojej córce, wtedy będziesz mieć duże szanse
            (tylko wychowanie będzie tu "winne") na wzajemność.
            Ja osobiście Ci dziękuję i odwzajemniam pozdrowienia :-)

Czy tylko doraźnie przybrałeś nick znaczący "ciemny", "ponury"?
            Jako Marta czuję się jakoś winna ;-)))
            Ile nas znasz? I na ile?
            :-)
            Mart@
            PS. Toi znalazła się (miejmy nadzieję, że chwilowo) poza własnym dostępem
            komputera.
            • Gość: sombre Sombre do Marty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.02.02, 19:57
              Bardzo mało Was drogie Marty znam, jak już pisałem - zaledwie kilka w życiu
              poznałem i żadna mnie nie zainteresowała. Ale pamiętam, że już w wieku
              wczesnego nastolęctwa jak czytałem książkę, której bohaterką była Marta, to
              wyobrażałem sobie ją jako moją wymarzoną :) I tak mi zostało. Choć oczywiście,
              w życiu nie kieruję się kryterium imienia w doborze partnerki :)
              Z córką to niezły pomysł, ale, aby pojawiła się córka, najpierw musi pojawić
              się Ona, najlepiej...Marta ;))
              Marteczko, nie czuj się winna, mój nick już stary jest :) jakieś dobre pół roku
              sobie liczy a i nic wspólnego z płcią piękną nie ma.
              To liczę, że kamień spadł Ci z serca ;)))
              Pzdr.
              • Gość: ESL O Martach IP: *.sympatico.ca 03.02.02, 20:48
                A ja znam kilka Mart i wszystkie takie jakby smutne.
                Najlepsza przyjaciolka mojej zony - Marta ma strasznie parszywe malzenstwo i
                cierpi, pewna Marta w rodzinie - samotna matka z bardzo chorym dzieckiem -
                ogolnie tragedia, jeszcze jedna znana Marta - bardzo zdolna chemiczka ale
                pije, kto to wie dlaczego... I tak jeszcze by sie pare znalazlo lacznie z
                pewna Martha (Brytyjka), ktora jest moja wspolpartnerka przy pewnym projekcie
                i wlasnie w czwartek mi powiedziala, ze ma raka piersi.
                Nie wierze w magie imion ani nic takiego ale tak mi sie jakos w zyciu zdarza
                spotykac same smutne Marty. Choc trzeba przyznac, ze sa to zawsze kobiety
                niezwykle urokliwe i interesujace. Mam nadzieje, ze to nie znajomosc ze mna
                przynosi Im pecha...
                • ta_mar_ta Re: O Martach 04.02.02, 01:18
                  Gość portalu: ESL napisał(a):

> A ja znam kilka Mart i wszystkie takie jakby smutne.

Znam trochę jedną z Mart z tego forum i wygląda mi na to,że nie ma powodów do
                  smutku :) /pozdrawiam!/, ale jeśli o mnie chodzi to chyba masz rację :(((

Ta_
                  • Gość: Bini Re: O Martach IP: *.hkcable.com.hk 04.02.02, 04:47
                    Wszystkie Marty, ktore znam maja skomplikowane i pelne przygod zycie. Zawsze
                    spadaja na cztery lapy, maja trzezwa ocene sytuacji choc potrafia byc
                    romantyczne (chwilowo), dla wlasnych dzieci i ukochanych zrobia wszystko, sa
                    pelne energii i entuzjazmu, swoje ”wzloty i upadki” traktuja z humorem, ale nie
                    lubia byc krytykowane.
                    Moze dlatego, ze wszystkie Marty, ktore znam - sztuk 6, sa z roku tygrysa albo
                    skorpionami, albo jedno i drugie (jak ja).
                    Cieplutko pozdrawiam
          • Gość: Toi Re: do sombre IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.02.02, 21:28
            sombre napisał(a):

> Pozdrawiam wszystkie Marty!!! (i Toi też, choć tak bezdusznie tajemnicza
            > jest ;)))

Ze jak, ze jak??? :))) Podaję publicznie swoj adres mailowy i scigam tajemniczego
            sombre po dwóch forach... Pzdr!
            • sombre do Toi 07.02.02, 23:33
              Taak? A ja nic nie wiem.... Chyba za mało się rozglądam ostatnio. A na jakich
              to forach? Pzdr :)
    • Gość: roseanne Re: Toi uuuuuu Duchy IP: *.sympatico.ca 07.02.02, 21:39
      Czesc Toi
      Ni mam adresu, przepraszam, zgubil mi sie.
      Co u Ciebie?
      Pozdrowka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka