Dodaj do ulubionych

Dosi Ego Now Ego Roku

IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:08
zyczy Wodz Indian Poludniowej Dakoty i Polnocnej Nebraski, Jego
Omniimpotencja, Imagine.
Dobrze mowiliscie, dajcie sobie wodki.
Hawk.
Obserwuj wątek
    • Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:14
      Myślisz, że po vódce, będziemy jeszcze lepiej mówić? ;)
      Trochę język się robi ciężko obracalny ;))
      • Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:15
        vodka rozwiazuje jezory. tego nam trza.
        • Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:18
          o yesoo ;)))))))))))
    • Gość: frustro od 2004 wszystkiego największego, również t Ego IP: *.future-net.pl 31.12.03, 19:16
      dla poszczególnych członków i zespołu całego...
      • Gość: Imagine Re: od 2004 wszystkiego największego, również t E IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:17
        dzieki jako czlonek, za zespol wespol sie nie wypowiadam.
    • Gość: ryb Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.12.03, 19:18
      No to polejmy troche wody ognistej i wypalmy fajke pokoju...

Hawk
      • Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:21
        > No to polejmy troche wody ognistej

uisque beatha to sie podobno kiedyś nazywało ;))
      • Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:23
        sie robi rybko ! hej, wytaczac tam co najlepsza okowite !!!!!!!!! moj koles
        z gimnazjum (oni i tak nie wiedza co to jest)ma ochote na jednego glebszego...
    • Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:23
      no dobra w pół do ósmej
      czas zbierać stare kości i nie oblizywać palców z żałości

wódki? gdy pod stopami lodu grudki?

a tak na koniec
      dla Ciebie Andrzeju, i dla GF
      i dla wszystkich
      hepi niu jer

web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf

w dwatysiąceczwartym
      • Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:25
        dzieki Jej Eminencji, Pani Kardynalowej. Buziaczki i duzo szczescia w nowy
        godzie. Brzdek, brzdek !!! niech sie scieli !!!!!!!!!!!
        • Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:31
          a w drugi policzek? coś nienasycona dziś jestem
          ;))

hepi niu jer
          • Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:33
            hihihi ;)
            a ode mnie ;))))))))))) ?
            • Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:37
              co, w policho od Ciebie?
              tyż dobrze
              ;))
              choć nie ukrywam, że co facecki całus to facecki

no to hepi niu jer
              idę bo lusterko wyoglądam taka pikna dziś jezdem
              to nietypowe jak na mnie więc niech się przynajmniej pocieszę dziś

hepi niu jer
              • Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:41
                hepi, hepi ;)

ja zakosiłam ostatnie okienko taksówkowe w tym mieście i poczekam jeszcze jak
                diabli, haha :)

baw się dobrze :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka