Gość: Imagine IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:08 zyczy Wodz Indian Poludniowej Dakoty i Polnocnej Nebraski, Jego Omniimpotencja, Imagine. Dobrze mowiliscie, dajcie sobie wodki. Hawk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:14 Myślisz, że po vódce, będziemy jeszcze lepiej mówić? ;) Trochę język się robi ciężko obracalny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:15 vodka rozwiazuje jezory. tego nam trza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:18 o yesoo ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro od 2004 wszystkiego największego, również t Ego IP: *.future-net.pl 31.12.03, 19:16 dla poszczególnych członków i zespołu całego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: od 2004 wszystkiego największego, również t E IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:17 dzieki jako czlonek, za zespol wespol sie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.12.03, 19:18 No to polejmy troche wody ognistej i wypalmy fajke pokoju... Hawk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:21 > No to polejmy troche wody ognistej uisque beatha to sie podobno kiedyś nazywało ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:23 sie robi rybko ! hej, wytaczac tam co najlepsza okowite !!!!!!!!! moj koles z gimnazjum (oni i tak nie wiedza co to jest)ma ochote na jednego glebszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:23 no dobra w pół do ósmej czas zbierać stare kości i nie oblizywać palców z żałości wódki? gdy pod stopami lodu grudki? a tak na koniec dla Ciebie Andrzeju, i dla GF i dla wszystkich hepi niu jer web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf w dwatysiąceczwartym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.adsl.navix.net 31.12.03, 19:25 dzieki Jej Eminencji, Pani Kardynalowej. Buziaczki i duzo szczescia w nowy godzie. Brzdek, brzdek !!! niech sie scieli !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:31 a w drugi policzek? coś nienasycona dziś jestem ;)) hepi niu jer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:33 hihihi ;) a ode mnie ;))))))))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.localdomain / 213.77.25.* 31.12.03, 19:37 co, w policho od Ciebie? tyż dobrze ;)) choć nie ukrywam, że co facecki całus to facecki no to hepi niu jer idę bo lusterko wyoglądam taka pikna dziś jezdem to nietypowe jak na mnie więc niech się przynajmniej pocieszę dziś hepi niu jer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Dosi Ego Now Ego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:41 hepi, hepi ;) ja zakosiłam ostatnie okienko taksówkowe w tym mieście i poczekam jeszcze jak diabli, haha :) baw się dobrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś