m.malone 02.01.04, 13:03 pora pozbyć się bólów krzyża (Aleve'm) MM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivek ja nie wiem jak tak mozna 02.01.04, 13:32 o wiosnie myslec, gdy za oknem po raz pierwszy od dwoch dni zima w tym roku. tym bardziej, ze calkiem niedawno czytalem co by ktos albo ja zalozyl futro... ;) Ale to prawda krzyz daje popalic, zwlaszcza gdy sie 2/3 zycia spedza na siedzaco :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ja nie wiem jak tak mozna IP: *.localdomain / 213.77.25.* 02.01.04, 14:16 o Ivek właśnie, lisy grube się namnożyły, że nawet można przestać myśleć, że potem będą z nich błotniste żmije. Co prawda krzyż jeszcze mi nie dolega i mam nadzieję na długie niedolegiwanie, ale może to dlatego, że krzyż, tak, że nawet schylić się niemożna, nie jest jeszcze końcem świata. Wiosna Ci się już marzy Malonie? Co za kobieta, co za kokietka, żeby kilka miesięcy na przód tak Cię już kusić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Wiosna sie zbliża... 03.01.04, 14:44 a co z bólem nóg po Sylwestrze??? jeszcze czyma... (wiadomość specjalna dla ortorafów: wiem, ze się pisze inaczej) (żeby nie być gołą w słowach: pisze się z reguły "trzyma") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ołk we kfestji vormalnej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 14:49 .. skoro jusz urzywa siem zapisu "czyma", to naleszaouby być consecfentnym i stosofatź rufniesz vormem "noguf" a nie zaś "nóg" > a co z bólem nóg po Sylwestrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: we kfestji vormalnej 03.01.04, 14:52 zdrarznie pszeprażam!!! radzja siwienta, rze tesz nie napizałam teko poprawkowo! dzjenkójem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś