gosiek1000 06.01.04, 17:32 Hej! Mam już dość eksperymentów ze znalezieniem dobrego fryzjera (a najlepiej jeszcze niedrogiego...). Jeżeli znacie kogoś, kto dobrze ścina włosy to napiszcie proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 18:34 Roman Chochoł z Radzikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: 62.111.201.* 06.01.04, 19:01 Mam ten sam problem , cjodzilam do Agaty Dziedzic ale cena za cięcie krótkich włosów przekroczyła 80 zł :( Stweirdziłam że przesada i szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 08.01.04, 15:48 Frank Provoust w Planie - zdecydowanie najlepszy. Pani Gosia, taka fajna blondyneczka, obcina i czesze najlepiej na swiecie. Nikt tak, jak ona nie potrafi prostowac wlosow! Jeszcze nigdy nie wyszlam od nich niezadowolona. Sa warci swojej ceny, naparwde polecam. Wladciwie to kazy fryzej u nich jest dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek1000 Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl 09.01.04, 16:26 Do Moniki A mogłabyś mi podac adres, bo nic mi to nie mówi? Dziękuję i pozdrawiam Gosiek Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! 09.01.04, 16:59 Frank Provost znajduje się w C.H.Plaza, Aleja Pokoju 44. Tylko, że nie jest to TANI fryzjer. Osobiście, byłam tam raz i nigdy więcej. Nie za te pieniądze i nie ta jakość usługi. Dobrze strzygą babeczki w zakładzie przy ul. Karmelickiej, niesety nie pamietam nru); zakład nazywał się kiedyś Twój Styl, mieścił się po prawej stronie idąc od Rynku obok cukierni, która ma jako szyld wielkiego pączka( na pewno znajdziesz :) ). Jeżeli nie przeszkadza Ci nieco familiarna atmosfera - polecam. Strzyżenie z modelowaniem ok. 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.olkusz.net.pl 09.01.04, 17:16 Ja chodze do Asi w Laurencie na ul. Mackiewicza , tam gdzie byla kiedys Billa, teraz tez to jest supermarket tylko ma inna nazwe. Aśka mnie zawsze dobrze obetnie i moja siostre tez. Tylko ze to Laurent wiec super tanio nie jest ja za ścięcie , bez zadnego farbowania i tego typu, płace jakies 50 - 60 złotych. Moja siostra z farbowaniem to juz o wiele wiecej. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.01.04, 08:17 Fakt, frank provost tani nie jest, ale oni naprawde gwaratuja dobra jakosc. Dla mnie wazna jest takze czystosc salonu i standaryzacja uslug. Tutaj czuje sie zawsze pewnie, bo wiem, na co moge liczyc. Poza tym jestem zawsze zadowolona z fryzury. Od miesiecy obcinam sie tylko tam, a mieszkam zagranica :) Nie pozwalam nikomu innemu obcinac czy farbowac swoich wlosow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:49 Ok, byłabym skłonna wydać wiekszą sumę, gdybym miała pewność, że włosy będą dobrze ścięte (a nie tylko ułozone) i w domu sama poradzę sobie z odtworzeniem fryzury (a z tym już bywa róznie...). Mam włosy półdługie, zniszczone, chciałabym je fajnie wycieniować, myślę nad grzywką. Powinnam odwiedzić frank provost? pozdrawiam i czekam na wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 09.02.04, 08:04 Mysle, ze powinnas. ja oncinam moje wlosy wlasnie tylko u nich, kreca sie, wiec za bardzo sama nie umiem ich ulozyc potem (to znaczy wyprostowac), ale fryzjerki tutaj we Wloszech, gdzie meiszkam, zachwycaja sie moja fryzura, mowia, ze wlosy same sie ukladaja. Poza tym we Franku rewelacyjnie przywracaja zmeczone wlosy do zycia. Ja polcem, bo zawsze wychodzac od nich czuje sie super sexy ;) No a moje wlosy lsnia tak, ze az makaroniarze zatrzymuja sie na ulicy, zeby mi o tym powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 09.01.04, 19:09 Ja chodzę do Ewy w salonie "Eric Stipa" (dawny Laurent) na Wielopolu (róg z Grzegórzecką). Za ścięcie i modelowanie krótkich włosów 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.b.jawnet.pl 09.01.04, 20:06 Neo na Grodzkiej, 53 zł. za obcięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanna Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 22:00 tylko nie frank provost w plazie w ogole nie potrafia strzyc fryzjerki obgryzaja paznokcie ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.dsl.pipex.com 12.01.04, 22:18 Hej Katrina! O ile sie nie myle to ja Ci tego Romana Chochola polecalam juz jakis spory czas temu:)Bardzo sie ciesze, ze jestes z niego taka zadowolona i polecasz go dalej:) Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marios12 Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:13 Dziewczyny, a gdzie dokładnie na Radzikowskiego ma zakład Roman Chochoł? I czy także dobrze robi balejaż? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha222 Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.bphpbk.pl 13.01.04, 07:06 Gdzie ten Pan Roman Chochoł????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szukam dobrego fryzjera w Krakowie!!!!! IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 13.01.04, 17:56 Polecam Tomka Opolskiego na Retoryka, super fryzjer!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina do Wiwi IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:24 To Ty? Jestem Ci dozgonnie wdzięczna!!! :) do reszty: na ul. radzikowskiego 22, on nie robi balejażu, on tylko strzyże. jak ja tam idę to kto inny mi głowę myje i kto inny mnie czesze, on tylko strzyże. jak poszłam z mamą która się farbowała to też ją tylko strzygł, farbował kto inny (nie wiem kto). z farby była zadowolona (zwykła, nie balejaż), a z cięcia nie :) ale to dlatego że dała mu wolna rękę, więc sobie poszalał. ja ZAWSZE mówię dokładnie co chcę, przynoszę kilka zdjęć z gazet i jeszce w trakcie ścinania pilnuję go zeby robił tak jak chcę, a nie po swojemu (np. ostatnio w czasie podcinania końcówek wykłócałam się o długość :)). i zawsze jestem zadowolona jak stamtąd wychodzę. a w ogóle facetjest porzadny, bo np. pozwolił mi wypróbować samej (!!!) piankę elastocurl za 80zł, którą mógł mi wcisnąć. a tak to wypróbowałam ja sobie sama, tak jak stosowałabym ja w domu (dostałam piankę, ręcznik i suszarkę do ręki) i... nie kupiłam. a mógł mnie oskubac na 80zł i i tak bym do niego wróciła. za strzyżenie z myciem bez układania płacę 50zł, ale moja Mama za strzyżenie, farbowanie i czesanie z prostownicą zapłaciła jakąś koszmarną cenę, ponad 300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha222 Re: do Wiwi IP: *.bphpbk.pl 14.01.04, 07:25 Gdzie jest ta ulica Radzikowskiego - tak plus minus - jakiś punkt lokalizacyjny Krakowa. Masz może telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: do Wiwi IP: 81.21.203.* 08.02.04, 16:53 www.dominium.pl/dane/inwestycje/radzikowskiego4/dojazdd.gif Odpowiedz Link Zgłoś