naila 12.01.04, 13:54 Czy któraś z Was ma kremik na noc (ten mnie najbardziej interesuje), lub jakiś inny z serii Pro-Retinol Eclat 3 D firmy Yves Rocher i może podzielić się wrażeniami? Na czym polega to rozświetlenie cery i jak z działaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naila Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 11.02.04, 20:40 Nadal mnie to interesuje, dziewczyny proszę o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 11.02.04, 21:20 Używam właśnie z próbki kremu z tej serii który nazywa się 'Day energiser'.Jest całkiem całkiem.Wchłania się dobrze,zapach ma świetny,a rozświetlenie polega na tym że ma dodane drobinki miki odbijające światło.Więcej nie mogę stwierdzić bo mam tylko dwie próbki,ale może się skuszę i go kupię,bo mam krem na dzień,na noc i pod oczy-w jednym z serii Pro Retinol i jest rewelacyjny.Dobrze nawilża i o dziwo matuje mój przetłuszczający się nos i rozświetla ale bez miki,cera po prostu jakoś po nim promienieje:)Zresztą na wizażu też ma dobre recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 13.02.04, 07:56 Dzięki dziuunia za odpowiedź. Ja też miałam krem na dzień i na noc z tej pierwszej serii Pro-Retinol i uważam, że jest bardzo dobry. Używałam go głównie na dzień. Na noc rewelacyjnym moim zdaniem jest krem na noc (w jasnozielonym słoiczku) zwany chyba balsamem na noc. Jest naprawdę bardzo dobry: uratował mi cerę po przesuszeniu opalaniem nad morzem. Mimo stosowania filtrów i kremów intensywnie nawilżających miałam bardzo przesuszoną cerę, a jak wróciłam do domu to wystarczyło nałożyć dosłownie 4 razy (2x na noc i 2x na dzień) ten balsam i wszystko wróciło do normy. Dla mnie jeden z lepszych kremów na noc. Dlatego też pytam o te kremy z Pro-Retionol Eclat 3D, bo może są jeszcze lepsze??? Odpowiedz Link Zgłoś