Dodaj do ulubionych

YR - Pro-Retinol Eclat 3 D

12.01.04, 13:54
Czy któraś z Was ma kremik na noc (ten mnie najbardziej interesuje), lub
jakiś inny z serii Pro-Retinol Eclat 3 D firmy Yves Rocher i może podzielić
się wrażeniami? Na czym polega to rozświetlenie cery i jak z działaniem???
Obserwuj wątek
    • naila Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 11.02.04, 20:40
      Nadal mnie to interesuje, dziewczyny proszę o opinie!
    • dziuunia Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 11.02.04, 21:20
      Używam właśnie z próbki kremu z tej serii który nazywa się 'Day energiser'.Jest
      całkiem całkiem.Wchłania się dobrze,zapach ma świetny,a rozświetlenie polega na
      tym że ma dodane drobinki miki odbijające światło.Więcej nie mogę stwierdzić bo
      mam tylko dwie próbki,ale może się skuszę i go kupię,bo mam krem na dzień,na
      noc i pod oczy-w jednym z serii Pro Retinol i jest rewelacyjny.Dobrze nawilża i
      o dziwo matuje mój przetłuszczający się nos i rozświetla ale bez miki,cera po
      prostu jakoś po nim promienieje:)Zresztą na wizażu też ma dobre recenzje.
      • naila Re: YR - Pro-Retinol Eclat 3 D 13.02.04, 07:56
        Dzięki dziuunia za odpowiedź. Ja też miałam krem na dzień i na noc z tej
        pierwszej serii Pro-Retinol i uważam, że jest bardzo dobry. Używałam go głównie
        na dzień. Na noc rewelacyjnym moim zdaniem jest krem na noc (w jasnozielonym
        słoiczku) zwany chyba balsamem na noc. Jest naprawdę bardzo dobry: uratował mi
        cerę po przesuszeniu opalaniem nad morzem. Mimo stosowania filtrów i kremów
        intensywnie nawilżających miałam bardzo przesuszoną cerę, a jak wróciłam do
        domu to wystarczyło nałożyć dosłownie 4 razy (2x na noc i 2x na dzień) ten
        balsam i wszystko wróciło do normy. Dla mnie jeden z lepszych kremów na noc.

Dlatego też pytam o te kremy z Pro-Retionol Eclat 3D, bo może są jeszcze
        lepsze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka