Dodaj do ulubionych

czy jakikolwiek krem dziala na worki pod oczami?

14.10.09, 20:20
dziewczyny, jesli znacie jakikolwiek krem (z dowolnej polki cenowej) ktory Wam
rzeczywiscie pomogl, prosze o nazwe
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:23
      najlepszy jest drenaż limfatyczny
      • mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:36
        najlepszy jest drenaż limfatyczny

Czy probowalas? Ile jest potrzebnych zabiegow i ile kosztuje (mniej
        wiecej) ?

Co do kremu - wyprobowalam Channel i Vichy...zadnych efektow.
        Czytalam pozytywne opinie o produktach Yves Rocher przeciw
        cieniom,kregom i workom pod oczami, mam zamiar kupic.
        • issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:53
          U mnie wystarczyło ok. 12 zabiegów, koszt jednego u mnie 10 zł.

Żadne kremy nie przyniosły efektów, teraz podtrzymuje efekty zabiegów
          automasażem w domu, codziennie wieczorem - rewelacja. Procz tego duzo płynów,
          sypianie porządne, brak problemów z wątrobą.
          • mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 22:19
            issey_miyake dzieki wielkie.Jeszcze jedno pytanko...czy
            kosmetyczka wykonywala Ci ten zabieg rekoma czy jakims urzadzeniem?
            • issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 15.10.09, 12:09
              nie dawaj się namówić na urządzenia, bo najlepszy jest manualny.
    • takababa Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 15.10.09, 19:28
      Na moje zawsze i niezmiennie Shiseido Eye Soother Anti-Puffiness/Dark Circles
    • kakarigeiko [...] 16.10.09, 11:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • salvita Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 18.10.09, 19:01
        potwierdzam działanie drenażu limfatycznego na worki pod oczami
        i też tylko manualnie - rewelacja !
        • mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 18.10.09, 22:11
          Dziewczyny, a robicie wtedy drenaz limfatyczny calej twarzy czy tylko oczu? Jak
          dlugo trwa taki masaz i w jakim odstepie czasu te 10 zabiegow? Z gory dziekuje
          za odpowiedz.
          • issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 19.10.09, 00:11
            To zależy od tego ile mam czasu, jeśli więcej przemasowuje całą twarz wklepując
            np. wieczorny krem, a jeśli oczu - to tylko okolice, pod dolną powieką i pod
            brwią i kąciki oczu. W gabinecie masaż trwa ok. 15 minut, co drugi dzień taki
            masaż, a później to już nie problem robić go w domu, kontynuując.
    • ania78p Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 24.10.09, 23:26
      Wypróbuj "Lemon aid" firmy Benefit.
      Nie jest to krem ale rewelacyjny korektor maskujący cienie.
      • aniorek Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 25.10.09, 23:41
        A w jakiz to sposob korektor maskujacy cienie zamaskuje worki pod oczami? Wiesz,
        ze istnieje roznica miedzy jednym a drugim? A workow zaden korektor nie zakryje.
        Moze nawet jeszcze bardziej obciazyc skore.
    • jawo-rek Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 26.10.09, 01:09
      Na worki masaż usuwający limfe, na cienie dobry sen
      A jeśli to są rodzinne tzn. mama miała, sistra czy brat też mają kosmetyki a
      nawet kosmoceutyki nie pomogą. Może Fraxel laser, albo kwasy AHA, ale te bajerki
      już muszą kosztować
    • m_butterfly7 Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 26.10.09, 21:17
      Polecam żel ze świetlikiem Flos Lek. Naprawdę pomaga na zmęczone oczy, worki i cienie pod oczami. Jest nie drogi i wydajny.
      • katkawwa Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 29.10.09, 11:51
        jest jeden baardzo skuteczny i znany specyfik na cienie pod oczami:)

Wiercie lub nie, ale jest nim....krem na hemoroidy:)

Poleciła mi kosmetyczka, na początku teochę dziwnie się czułam
        smarując się nim pod oczami.

Ale efekty są fantastyczne.
        • mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 29.10.09, 14:02
          Wiercie lub nie, ale jest nim....krem na hemoroidy:)

Wiem, bo smaruja tym ponoc niektore gwiazdy z telewizji. Wyprobowalam - zero efektu.
          • betka67 Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 27.11.09, 15:29
            Ja też polecam żel Flos Lek-u, z tym, że używam arnikowego. Jest naprawdę bardzo
            dobry na wszelkiego rodzaju opuchnięcia i cienie pod oczami.
        • brak.slow Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 30.11.09, 00:14
          napisz w takim razie jak się nazywa ten krem :] :)
          • issey_miyake posterisan - nt 30.11.09, 02:24
            • campelia Re: posterisan - nt 02.12.09, 14:32
              Polecam ten
              wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2121-opis-Flos-Lek-Seria-Do-Pielegnacji-Oczu-Zel-arnikowy-na-since-potluczenia-obrzmienia.htm

Taki typowy leczniczy krem. Musisz sama spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka