brygida-rr 14.10.09, 20:20 dziewczyny, jesli znacie jakikolwiek krem (z dowolnej polki cenowej) ktory Wam rzeczywiscie pomogl, prosze o nazwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:23 najlepszy jest drenaż limfatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:36 najlepszy jest drenaż limfatyczny Czy probowalas? Ile jest potrzebnych zabiegow i ile kosztuje (mniej wiecej) ? Co do kremu - wyprobowalam Channel i Vichy...zadnych efektow. Czytalam pozytywne opinie o produktach Yves Rocher przeciw cieniom,kregom i workom pod oczami, mam zamiar kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 21:53 U mnie wystarczyło ok. 12 zabiegów, koszt jednego u mnie 10 zł. Żadne kremy nie przyniosły efektów, teraz podtrzymuje efekty zabiegów automasażem w domu, codziennie wieczorem - rewelacja. Procz tego duzo płynów, sypianie porządne, brak problemów z wątrobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 14.10.09, 22:19 issey_miyake dzieki wielkie.Jeszcze jedno pytanko...czy kosmetyczka wykonywala Ci ten zabieg rekoma czy jakims urzadzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 15.10.09, 12:09 nie dawaj się namówić na urządzenia, bo najlepszy jest manualny. Odpowiedz Link Zgłoś
takababa Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 15.10.09, 19:28 Na moje zawsze i niezmiennie Shiseido Eye Soother Anti-Puffiness/Dark Circles Odpowiedz Link Zgłoś
kakarigeiko [...] 16.10.09, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
salvita Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 18.10.09, 19:01 potwierdzam działanie drenażu limfatycznego na worki pod oczami i też tylko manualnie - rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 18.10.09, 22:11 Dziewczyny, a robicie wtedy drenaz limfatyczny calej twarzy czy tylko oczu? Jak dlugo trwa taki masaz i w jakim odstepie czasu te 10 zabiegow? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 19.10.09, 00:11 To zależy od tego ile mam czasu, jeśli więcej przemasowuje całą twarz wklepując np. wieczorny krem, a jeśli oczu - to tylko okolice, pod dolną powieką i pod brwią i kąciki oczu. W gabinecie masaż trwa ok. 15 minut, co drugi dzień taki masaż, a później to już nie problem robić go w domu, kontynuując. Odpowiedz Link Zgłoś
ania78p Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 24.10.09, 23:26 Wypróbuj "Lemon aid" firmy Benefit. Nie jest to krem ale rewelacyjny korektor maskujący cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 25.10.09, 23:41 A w jakiz to sposob korektor maskujacy cienie zamaskuje worki pod oczami? Wiesz, ze istnieje roznica miedzy jednym a drugim? A workow zaden korektor nie zakryje. Moze nawet jeszcze bardziej obciazyc skore. Odpowiedz Link Zgłoś
jawo-rek Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 26.10.09, 01:09 Na worki masaż usuwający limfe, na cienie dobry sen A jeśli to są rodzinne tzn. mama miała, sistra czy brat też mają kosmetyki a nawet kosmoceutyki nie pomogą. Może Fraxel laser, albo kwasy AHA, ale te bajerki już muszą kosztować Odpowiedz Link Zgłoś
m_butterfly7 Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 26.10.09, 21:17 Polecam żel ze świetlikiem Flos Lek. Naprawdę pomaga na zmęczone oczy, worki i cienie pod oczami. Jest nie drogi i wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
katkawwa Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 29.10.09, 11:51 jest jeden baardzo skuteczny i znany specyfik na cienie pod oczami:) Wiercie lub nie, ale jest nim....krem na hemoroidy:) Poleciła mi kosmetyczka, na początku teochę dziwnie się czułam smarując się nim pod oczami. Ale efekty są fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 29.10.09, 14:02 Wiercie lub nie, ale jest nim....krem na hemoroidy:) Wiem, bo smaruja tym ponoc niektore gwiazdy z telewizji. Wyprobowalam - zero efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
betka67 Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 27.11.09, 15:29 Ja też polecam żel Flos Lek-u, z tym, że używam arnikowego. Jest naprawdę bardzo dobry na wszelkiego rodzaju opuchnięcia i cienie pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow Re: czy jakikolwiek krem dziala na worki pod ocza 30.11.09, 00:14 napisz w takim razie jak się nazywa ten krem :] :) Odpowiedz Link Zgłoś
campelia Re: posterisan - nt 02.12.09, 14:32 Polecam ten wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2121-opis-Flos-Lek-Seria-Do-Pielegnacji-Oczu-Zel-arnikowy-na-since-potluczenia-obrzmienia.htm Taki typowy leczniczy krem. Musisz sama spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś