super_malwina 14.01.04, 11:17 czy ktoś może wie gdzie w warszawie i za ile można sobie wyprostować włosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loczki Re: X-Tenso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:57 w galerii mokotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: X-Tenso IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 12:51 a czy to jest zabieg dla wlosow kreconych, czy mozna "wyprostowac proste" i uzyskac na trwale taki efekt jak z prostownicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
super_malwina Re: X-Tenso 14.01.04, 12:55 Jak masz bardzo kręcone to powinny wyjść falowane, ja mam lekko falowane i licze na całkowicie proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: X-Tenso IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 13:00 a ja mam prawie proste, ale zawsze takie troche niesforne:-) czasami uzywam prostownicy i daje super efekt.. ale moze bym je wyprostowala na dluzej??? ale co z odrostami?? Odpowiedz Link Zgłoś
super_malwina Re: X-Tenso 14.01.04, 13:19 wiem tylko, że to x-tenso starcza na jakies 6 - 8 tygodni, a potem trzeba chyba powtarzać? ja mam tylko końcówki falujące, więc może nie będzie widać odrostów:) Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: X-Tenso 14.01.04, 14:31 Witam. Przed chwilą zadzwoniłam do salonu gdzie robią ten zabieg. Kosztuje od 170 zł do 230 zł w zależności od długości włosów. Mogą być włosy proste, ale nie mogą być rozjaśnione. Pani, z którą rozmawiałam powiedziała, że czasem robi się próby, żeby zobaczyć czy można zrobić ten zabieg. Mam pytanie do dziewczyn, które robiły X-Tenso: czy włosy są takie "nie_sianowate"? Podaje namiary na ten salon. Mieści się na Bródnie: ul. Kondratowicza 4, tel. 674 22 54, Euro-Styl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: X-Tenso IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 14.01.04, 17:46 Ja robilam X tenso i nie bylam zadowolona. Ogolnie wlosy nie sa calkowicie wyprostowane, nawet podczas ukladania musialam sie troche napracowac! No i to bardzo wysusza wlosy, byly wlasie jak siano i takie bez polysku kompletnie. Zmylo mi to tez cala farbe!!! Nigdy wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: X-Tenso IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 14.01.04, 19:26 dokladnie.To bardzo wysusza wlosy , a efekt wcale nie utrzymuje sie dlugo:( MOim zdaniem sie nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: X-Tenso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:08 ten wątek już był kilka razy.. była jedna dziewczyna która polecała ten zabieg.. ja sie zbieram od 4 miesiecy zeby zrobic sobie x-tenso..ale strasznie sie boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: X-Tenso IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 15:44 czy mam rozumieć, że włosy po X-tenso nie koniecznie stają się proste??? jakie są wasze wrażenia po tym zabiegu? podzielcie się wiedzą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: X-Tenso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 19:27 nie sa az takie proste zeby po umyciu po prostu je zostawic do wyschniecia.. ale duzo latwiej je wyprostowac... u mnie prostowanie w domu bylo czyms bardzo ciezkim... meczylam sie 1h prostujac je na grubej szczotce a potem prostownica.. robilo sie lekkie sianko.. nigdy wlosy nei byly idealnie proste.. a po wyjsciu na wilgoc byly fale.. teraz ukladam wlaski na szczotce..prostownica nie jest mi wcale potrzebna..nie ma wcale sianka no i cala prosta fryzurka trzyma sie nawet na deszczu:)w dodatku przez pierwsze tygodnie wlosy sie latwiej rozczesuja i sa sliskie az do tego stopnia ze nie moge ich splesc w warkocz bo sie wszystkie wyslizguja z rak:) ja osobiscie jestem tym zabiegiem zachwycona i na pewno skorzystam z niego nie jeden raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: X-Tenso IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 18:15 cieszy mnie, że komuś ten zabieg się podoba, bo tak sie do niego przymierzam, ale poprzednie pinie trochę mnie zniechęcały. Może ktoś jeszcze podzieli się wrażeniami. Tyle jest narzekań na kręcone włosy i tak mało osób spróbowało nowego zabiegu, coś nie chce mi sie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś