Gość: Ela IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 09:09 Czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje stomatolog Wykręt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:32 na pewno przyjmuje co dzień od 15-18 ale wiem że w godzinach rannych też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:08 do 9 do 12 we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.tvgawex.pl 10.08.10, 20:36 lubi tez podszczypywac kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.tvgawex.pl 10.08.10, 21:10 chwalisz się czy żalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okey Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.tvgawex.pl 15.08.10, 00:46 podobno wielki wykret bedzie mial problem.kilka lat temu zostawil kobiecie podczas kanalowania dwie polamane igly.teraz po przeswietleniu okazalo sie iz czeka pania bardzo kosztowna operacja.z mojego zrodla wiem ze mu nie popusci,zbiera dokumenty i wielki pan doktor stanie sie bardzo malucki.ciekawe czy wojsko mu pomoze czy opusci.ZEGNAJ PANIE PRZEKRET!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.tvgawex.pl 15.08.10, 23:59 przez tego partacza po roku musiałem wyrwac siudemke bo cos z kozeniem sie działo ząb mnie napie...llllllll jak skórwwwwwww wiec poszedłem do niego nie dosyć ze bolało to jeszce zjebaaaaaaaaaaa l portacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.10, 09:07 jego dobre czasy sie skończyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patologia.... Re: stomatolog S.Wykręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:23 Wybaczcie ale już po Waszym wysłowieniu wynika, że przodujecie jako społeczeństwo z minimalnym wykształceniem. Chodze do Pana Wykręta od zawsze cała moja najbliższa rodzina leczymy się bez jakichkolwiek zarzutów.Oskarżanie w taki sposob przypominam jest karalne a przy okazji nie morlane. Odpowiedz Link Zgłoś