slotna 17.10.09, 17:30 Jakiej jest jakosci? Bo przecenili u mnie takie fajne zestawy i nie wiem, brac czy nie. Interesuja mnie zwlaszcza cienie, puder i kredki do oczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Kolorowka E. Arden 18.10.09, 19:07 W Polsce niestety niedostępne, stąd pewnie wielu opinii nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Kolorowka E. Arden 18.10.09, 19:39 No wlasnie dziwie sie, ze az taka cisza - sprawdzilam na wizazu, ale tam tez wielu opinii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: Kolorowka E. Arden 18.10.09, 19:46 Mam kilka rzeczy z tej firmy. Dla mnie takie sobie, nie rzucajace na kolana. Cenowo podobne do Lancome, Clinique czy innych ktore wedlug mnie sa o wiele lepsze...... Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Kolorowka E. Arden 19.10.09, 20:04 U mnie cenowo wyjdzie w okolicach supermarketowych, typu Rimmel czy Loreal, wiec niby tanie jak barszcz, ale musze kupic zestaw, a to juz jakas kasa. To sa rzeczy, ktorych i tak uzywam (kredki do oczu, cienie, roz), a dawno nic nie kupowalam i w sumie i tak bede musiala to zrobic, tylko nie wiem, czy kupic to, bo mnie korci, czy jednak wyprobowane specyfiki. Ech, dylemat... :) Odpowiedz Link Zgłoś