marghot 16.01.04, 08:30 Widziałam, ze pojawiła się nowa seria Lierene tym razem do pielęgnacji twarzy. Wygląda jakby była to seria 24h po liftingu. Czy już macie jakieś doświadczenia z tymi kosmetykami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajsarka Re: Lirene do twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 08:34 Też wczoraj widziałam. I wydaje mi się, że to zmiana opakowania i dodania jakiegoś mało skutecznego składnika. Osobiście nie używałam i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Lirene do twarzy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 09:28 hmm, moze troche z innej beczki, ale z Lirene mam odswiezajacy zel pod prysznic i jestem zachwycona, skora gladka i nawilzona. Jestem ciekawa produktow na cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni_k Re: Lirene do twarzy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:51 Obecnie używam żelu pod prysznic na cellulit i bardzo mi sie podoba, ma zapach grapefriuta lub pomarańczy, nie jestem pewna. Skóra po nim jest gładka. Użwam również balsamu ujędrniająco-brązującego z tej serii, jest naprawdę fajny, lekko brązuje, ale jakichś super ujędrniających właściwości nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś