Dodaj do ulubionych

Water Shine Diamonds

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:20
Co myślicie o tej szmince? Które odcienie najładniejsze?
Obserwuj wątek
    • maga19 Re: Water Shine Diamonds 17.01.04, 17:24
      Efekt jest:) Osobiście mam tę szminkę, ale bezbarwną, to znaczy "same
      diamenty". Jak uda Ci się ją kupić w promocji, to warto. Tylko trzeba uważać
      na mrozie, bo godzinie gadania na ustach robi się taki biały nalot i niezbyt
      ładnie wygląda;)pozdr. Magda
      • Gość: youare... Re: Water Shine Diamonds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:33
        Ale zdaje mi się, że założycielce wątku chodzi chyba o szminkę w sztyfcie, nic
        nie wspomniała o "Water shine diamond liquid" czyli o tej w płynie :)

Jeśli chodzi o ten pierwszy rodzaj to, no cóż...kupiłam ją ponad rok temu w
        odcieniu jasnego różu, 111 bodajże. Na początku wydawało mi się, że jest
        rewelacyjna - ładny kolor, mnóstwo drobinek, widoczny efekt...Ale z czasem mój
        zachwyt słabł i słabł aż mi się ostatecznie znudziła :) Efekt nie powalił mnie
        wcale na kolana, ot po prostu takie drobinki brokatu, trochę jak z dyskoteki w
        remizie ;) O mokrych ustach nie mogło być oczywiście mowy. Kolor też mi się
        przejadł, bo to był taki róż, że czasami aż bił po oczach :) I zapachu też nie
        miała, a ja lubię apetyczne szminki...

Tą szminkę w płynie (a właściwie to najzwyklejszy błyszczyk w przesadzonej
        cenie - 20 zł za jakieś 5 ml :) też swego czasu miałam. Też róż, najjaśniejszy
        w gamie. Była...Okropna to mało powiedziane :) Zapach chemiczny, efekt
        suuuuuper...tandetny ;) Te drobinki paskudnie wychodziły poza kontur ust, a w
        połączeniu z kolorem dawały iście jarmarczny efekt :) Wysuszała usta, szybko z
        nich znikała...Ja bym jej jakoś porównała do pomadki w płynie Bell, o połowę
        tańszej :) Sądzę jednak że bezbarwna wersja lepiej by się sprawdziła i byłaby
        bezpieczniejsza pod względem efektu i drobinek :)

Pzdr,

youare
    • Gość: Lenka Re: Water Shine Diamonds IP: *.chello.pl 17.01.04, 17:33
      Mi odpowieda tylko jeden jej kolor-111 (jasny róż),Mam jeszcze 109,ale jej nie
      używam.Generalnie fajna,nie droga,ładnie wygląda na ustach(ale tylko na nie
      wysuszonych),właściwości pielęgnacyjnych nie ma żadnych,nie jest też zbyt
      trwała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka