Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:20 Co myślicie o tej szmince? Które odcienie najładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga19 Re: Water Shine Diamonds 17.01.04, 17:24 Efekt jest:) Osobiście mam tę szminkę, ale bezbarwną, to znaczy "same diamenty". Jak uda Ci się ją kupić w promocji, to warto. Tylko trzeba uważać na mrozie, bo godzinie gadania na ustach robi się taki biały nalot i niezbyt ładnie wygląda;)pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youare... Re: Water Shine Diamonds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:33 Ale zdaje mi się, że założycielce wątku chodzi chyba o szminkę w sztyfcie, nic nie wspomniała o "Water shine diamond liquid" czyli o tej w płynie :) Jeśli chodzi o ten pierwszy rodzaj to, no cóż...kupiłam ją ponad rok temu w odcieniu jasnego różu, 111 bodajże. Na początku wydawało mi się, że jest rewelacyjna - ładny kolor, mnóstwo drobinek, widoczny efekt...Ale z czasem mój zachwyt słabł i słabł aż mi się ostatecznie znudziła :) Efekt nie powalił mnie wcale na kolana, ot po prostu takie drobinki brokatu, trochę jak z dyskoteki w remizie ;) O mokrych ustach nie mogło być oczywiście mowy. Kolor też mi się przejadł, bo to był taki róż, że czasami aż bił po oczach :) I zapachu też nie miała, a ja lubię apetyczne szminki... Tą szminkę w płynie (a właściwie to najzwyklejszy błyszczyk w przesadzonej cenie - 20 zł za jakieś 5 ml :) też swego czasu miałam. Też róż, najjaśniejszy w gamie. Była...Okropna to mało powiedziane :) Zapach chemiczny, efekt suuuuuper...tandetny ;) Te drobinki paskudnie wychodziły poza kontur ust, a w połączeniu z kolorem dawały iście jarmarczny efekt :) Wysuszała usta, szybko z nich znikała...Ja bym jej jakoś porównała do pomadki w płynie Bell, o połowę tańszej :) Sądzę jednak że bezbarwna wersja lepiej by się sprawdziła i byłaby bezpieczniejsza pod względem efektu i drobinek :) Pzdr, youare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Water Shine Diamonds IP: *.chello.pl 17.01.04, 17:33 Mi odpowieda tylko jeden jej kolor-111 (jasny róż),Mam jeszcze 109,ale jej nie używam.Generalnie fajna,nie droga,ładnie wygląda na ustach(ale tylko na nie wysuszonych),właściwości pielęgnacyjnych nie ma żadnych,nie jest też zbyt trwała. Odpowiedz Link Zgłoś