Gość: Inez IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 16:20 Witam wszystkie kobitki. Może któraś z Was używa badź uzywała kosmetyków z firmy Jabushe.Kąkretnie interesuje mnie krem pod oczy.Czy stosowanie tego kremu przyniosły jakies efekty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: Krem pod oczy firmy Jabushe IP: 213.25.149.* 20.01.04, 11:44 uzywam od miesiaca, razem z innymi kremami Jabushe. Tylko Cure wydaje mi sie sensowny. Pod oczy ma tak małe stężenie kwasu liponowego, że nie wierzę w oszłamiajace efekty i też takich nie widzę. Ten pod oczy różni się od innych tym, że po użyciu wystepuje takie dziwne i nieprzyjemne uczucie ściągnięcia skóry wokół oczu. Musze nakładać minimalne ilości. Nie lepszy od innych. Porównuję z kremami z najwyższej półki bo takich używam. pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
ba-ja Re: Krem pod oczy firmy Jabushe 20.01.04, 17:38 Ja rowniez uzywam tego kremu od ok. miesiaca. Skora mnie nie szczypala, ani nie ciagnela, mimo ze jestem alergikiem. Niestety zadnych specjalnych efektow nie widze. Lepszy niz nic ale nie lepszy niz inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Jabushe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:34 Czy ktoś mi może powiedzieć jak się wymawia nazwę tych kosmetyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Jabushe? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 10:37 jabuszi Odpowiedz Link Zgłoś