Dodaj do ulubionych

jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia)

18.11.09, 18:00
zdjęcie figury
Obserwuj wątek
    • wzorowa.uczennica Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 18:51
      Boże, dziewczyno... ale żeś się strzaskała na solarium, a tak poza
      tym to mi to wygląda na gruszkę, chyba że masz duże piersi to
      wówczas klepsydra....
      • wzorowa.uczennica Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 18:53
        chociaż ta sukienka akurat mocno podkreśla kształt bioder, więc
        trudno powiedzieć
        • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:04
          szczerze mówiąc nigdy nie korzystam z solarium, wtedy wróciłam z urlopu na
          Dominikanie, więc stąd ta opalenizna, mam biust C, a sukienka to typowa bombka,
          więc szersza w biodrach, w centymetrach mam tam ok 90 cm..
          • a_gneskka Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 22.11.09, 03:40
            www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html i klik w moją sygnaturkę, bo coś takiego jak "biust C" nie istnieje (litera bez obwodu nic nie znaczy).
            • sleepysheep Co za bzdura... 23.11.09, 21:34
              Jak to sama litera bez obwodu nic nie znaczy? Oczywiście, że znaczy - znaczy, że
              niezależnie od obwodu pod biustem, w biuście ma się zawsze ileś tam cm więcej. W
              przypadku miseczki C w rozmiarówce brytyjskiej będzie to 16,5cm, więcej niż w
              obwodzie - niezależnie, jaki on jest. I czy będzie to 60C czy 90C to zawsze
              będzie 16,5cm.
              • panistrusia Re: Co za bzdura... 27.11.09, 14:49
                To nie jest bzdura. Ok, jest 16cm różnicy, ale na węższej klatce
                piersiowej te 16cm różnic wymaga miseczki węższej i głębszej, a np na
                klatce 80cm to to 'C' to jest miseczka dosyć szeroka i płytka.
                Tutaj masz to na obrazkach:
                b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html
    • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:01
      Figura, moim zdaniem, w porządku. Nie za szczupła, nie pulchna, kobieca. Niestety efekt wizualny psuje paskudna opalenizna i oszkliwe białe włosy :/
      • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:07
        kurczę, to mnie załamałaś dziewczyno z tymi włosami (opaleniznę już wyjaśniłam
        wyżej:) ), to blond włosy nie są ładne? dlaczego? Dodam, że nie jestem typem
        dody, mam subtelniejszą urodę i delikatnie się maluję..to jak z tymi włosami? :)
        • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:13
          Rozjaśnione do bieli włosy NIGDY nie wyglądają ładnie, a w połączeniu z mocną opalenizną, zawsze dają tandetny, właśnie "dodowski" efekt. Nie muszę nawet widzieć twojej twarzy, żeby wiedzieć, że nie pasuje ci ten kolor, zresztą na palcach jednej ręki policzyć mogę osoby, które w platynie wyglądają dobrze. Przyciemnij włosy choć minimalnie i pozostań po swojej stronie palety kolorów (ciepłe vs zimne).
          • laracroft82 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:51
            enith napisała:

> Rozjaśnione do bieli włosy NIGDY nie wyglądają ładnie, a w połączeniu z mocną o
            > palenizną, zawsze dają tandetny, właśnie "dodowski" efekt. Nie muszę nawet widz
            > ieć twojej twarzy, żeby wiedzieć, że nie pasuje ci ten kolor, zresztą na palcac
            > h jednej ręki policzyć mogę osoby, które w platynie wyglądają dobrze. Przyciemn
            > ij włosy choć minimalnie i pozostań po swojej stronie palety kolorów (ciepłe vs
            > zimne).

a ty jaki masz problem, dziewczyna pyta sie o figure nie o to czy jej wlosy ci
            sie podobaja..idz spojrz na siebie w lustrze myk myk ;/
            • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 20:31
              > sie podobaja..idz spojrz na siebie w lustrze myk myk ;/
              Patrząc na mnie, nikt nie pomyśli "Doda", "blachara", "tipsiara". Może dlatego, że zamiast walczyć z naturą, czyli bardzo jasną cerą, ciemnym blondem, staram się uczynić z nich atut, zamiast trzaskać się na heban czy robić włosy na biało, bo taka jest moda. Dziewczyna ma ładną figurę i co z tego, jak reszta wygląda tandetnie i tę figurę przytłacza.
    • megi74 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:08
      Nikt nie jest w stanie określić prawidłowo kształtu sylwetki ze zdjęcia i to jeszcze w takiej sukience. Gdybyś wstawiła zdjęcie w leginsach i obcisłym podkoszulku to można by było się pokusić
      • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:14
        a i zapomniałam dodać, że mam 170 cm wzrostu, jeśli to pomoże w ocenie..
        • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:17
          spoko, nie po to pytam o opinie Was, drogie forumki, żeby zbierać same słodycze,
          mam do siebie dystans, a jeśli chodzi o kolor włosów, to każdy cieplejszy odcień
          będzie żółtawy/rudawy..nie jest mi dobrze w takich odcieniach:/
          • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:22
            > mam do siebie dystans, a jeśli chodzi o kolor włosów, to każdy cieplejszy odcie
            > ń
            > będzie żółtawy/rudawy..nie jest mi dobrze w takich odcieniach:/

Tu się mylisz. Odcieni popielatych/chłodnych jest naprawdę sporo. Są fantastyczne popielate blondy w Majirel, Goldwell'u, które na tak rozjaśnionych włosach, jak twoje, dałyby efekt autentycznie spektakularny. Zawsze też można rzucić na włosy łagodny bezamoniakowy toner, żeby troszkę włosy przyciemnić i nadać im chłodny odcień, jednocześnie nie niszcząc włosów, które pewnie i tak są już osłabione rozjaśnianiem. Jaki jest twój naturalny kolor włosów?
            • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:24
              yyy..prawie czarne mam swoje naturalne włosy;o
              • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:34
                dobra dziewczyny, proszę o konkrety, mianowicie mam schudnąć czy nie????? mam
                170 cm wzrostu, ważę (sic!) 64kg, a wyglądam jak na zdjęciu powyżej, plis o
                opinie Wasze:)
                • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:38
                  Z czego ty chcesz chudnąć? Masz ładną sylwetkę, a jeśli ćwiczysz i jesteś
                  umięśniona i "zwarta", to waga 64 kg jest jak najbardziej adekwatna.
                  • marzeka1 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:45
                    Nie masz z czego chudnąć, masz ładną, kobiecą sylwetkę, efekt psuje syndrom
                    "zatrzaśnięcia w solarium" + nieciekawy kolor włosów, ale figura OK.
                • laracroft82 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:54
                  ja-26 napisała:

> dobra dziewczyny, proszę o konkrety, mianowicie mam schudnąć czy nie????? mam
                  > 170 cm wzrostu, ważę (sic!) 64kg, a wyglądam jak na zdjęciu powyżej, plis o
                  > opinie Wasze:)

nie masz sie z czego odchudzac, masz fajna kobieca figurke, waga do wzrostu jest
                  prawidłowa..a jakimis furiatkami sie nie przejmuj widocznie nie mialy czytania
                  ze zrozumieniem w podstawówce....
                • armos Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 20:06
                  odchudzac na pewno się nie musisz.
    • armos Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 19:51
      Sylwetka chyba ok chociaż ciężko ocenić, tak jak dziewczyny wyżej pisały.
      Natomiast fatalna opalenizna, nawet jesli słoneczna to tandetna i te
      włosy...stanowczo na nie.
    • 8n Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 20:05
      nad ramionami mogłabyś popracować ;]
    • sabriel Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 20:13
      Dobrze wyglądasz(tzn. figura).Jak dla mnie w sam raz.Nie masz z czego się odchudzać.
      Opalenizna jest pourlopowa, to wiele tłumaczy,ale odcień blondu faktycznie za
      jasny. Wyglądasz jak lalka barbie czyli sztucznie. Ja akurat nie lubię takiego luku.
      • maglow1 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 20:49
        ramiona i wewnętrzna strona ud- nad tym możesz popracować.Ogólnie sylwetkę masz
        ładną, kobiecą.Jeżeli dobrze się czujesz ważąc 64 kg to ok.Ja mam tyle wzrostu
        co Ty i ważę 54-55 kg- w tej wadze czuję się najlepiej.
    • aeromonas Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 21:10
      Dama pik... Mnie akurat opalenizna się podoba, też lubię się opalać.
      A figura? No cóż - moim zdaniem baleron (sorry). Grube nogi z
      otłuszczonymi kolanami (moja zmora też!). Ramiona dość otłuszczone -
      może kup sobie hantel? Ja mam i ćwiczę sporo - wyrobiłam sobie
      mięśnie i przynajmniej tam mi się nie trzęsie. Zresztą pewnie
      przesadzam, bo mój ideał to postacie raczej z obrazów El Greco.
      • rachela25 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 21:35
        no ale na tym zdjęciu nic nie widać . Sukienka bombka zasłania
        biodra a na dodatek stoisz tyłem, to co my możemy tu stwierdzić ?
      • martadss Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 21:37
        >z otłuszczonymi kolanami

??
        • enith Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 21:49
          Przez otłuszczone kolana najczęściej mamy na myśli buły tłuszczu po wewnętrznej stronie kolan. Nie uważam jednak, by autora wątku miała z tym problem. Moim zdaniem nogi są niezłe, ramiona też. Fakt, nie widać zarysowanych mięśni, ale nie każdy też dąży do takiego wyglądu. Dopóki nic nie wisi i się nie trzęsie (brak jędrności), nie jest źle. Aczkolwiek ćwiczyć zawsze warto, choćby po to, by po 30-tce nagle nie sflaczeć, co zdarza się nawet bardzo szczupłym dziewczynom, które z racji swojej szczupłości nigdy nie uważały za słuszne ćwiczyć.
      • zawszezabulinka Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 21.11.09, 22:48
        to chyba ty mnie nie widzialas ;)
    • pochodnia_nerona Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 18.11.09, 22:48
      Figura kobieca i ładna. O opaleniźnie i włosach też już Panie powiedziały, co
      trzeba ;-)
    • stokrotka_pospolita Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 19.11.09, 09:28
      Figura? Fatalnie ubrana! No i te włosy - z całym szacunkiem, ale na fotografii
      jest tipsiara. Z normalną figurą :)
    • bella.koza po co??????????? 19.11.09, 09:51
      zasadnicze pytanie: po co dziewczyna o przeciętnej, normalnej figurze robi taka
      jazdę i się dopytuje. Idziesz na jakiś ważny casting czy jakis facet cię nie
      zechciał i masz schizy???
      Taki wątek i tyle dyskusji... nie pojmuję
      • ja-26 Re: po co??????????? 19.11.09, 10:21
        u lala, ale namieszałam;)Dziękuję Wam wszystkim za oceny, jednak chciałabym się
        trochę wybronić od ostatniej opinii, po co w ogóle pytam o opinie na temat
        swojej figury, otóż z tych samych powodów co inni, po prostu chcę poznać z
        czystej ciekawości, co tak naprawdę myślą o mnie i o moim wyglądzie ludzie
        pierwszy raz mnie widzący. Nikt mnie nie rzucił, jestem szczęśliwą mężatką,
        zaspokajając ciekawość co niektórych;) Rozumiem, że na zdjęciu mój rysopis
        pasuje do określenia 'tipsiary', bo są widoczne u mnie 3 podstawowe elementy:
        opalenizna, blond włosy, i jeszcze ta różowa sukienka..ale to było wyjście na
        wesele, czy żadna z Was nie stroi się trochę bardziej na jakieś większe wyjście?
        Sukieneczka kupiona w River Island, mnie osobiście strasznie się podoba, na
        codzień nie noszę różowych odblaskowych ubrań, ubieram się klasycznie, modnie,
        fajnie.. Ale jednocześnie jestem wdzięczna, za szczere opinie, nie uważam siebie
        za ideał, ale powszechnie (widząc mnie z przodu;)), jestem uznawana za
        atrakcyjną, jednak zastanawiam się nad zmianą odcienia blondu na ciemniejszy,
        jak tu któraś z Was sugerowała..i jeszcze jedno nie mam tipsów ;))))))a teraz
        jest listopad i ja jestem blada jak ściana;)))))pozdrawiam Was wszystkie bardzo
        serdecznie
    • lashqueen Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 19.11.09, 10:13
      Rzeczywiscie trudno ocenic typ figury, bo sukienka to utrudnia.
      Wage masz prawidlowa. Ja jestem z tych, co lubia szczuple sylwetki i nie
      czulabym sie dobrze z taka figura, zgubilabym 5-8 kg. A Ty jak sie czujesz?
      Jesli dobrze, to zostan taka, jaka jestes.

A poza tym, to tez mam wrazenie, jakby autorem watku byl mezczyzna ;)
      • ja-26 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 19.11.09, 10:26
        Nie!!!!!!!!!autorem wątku jestem ja-kobieta!!!!ale mnie zaskoczyłaś
        jejku!!!;)))) szczerze mówiąc pytam, bo nie czuję się dobrze z tą moją wagą i
        jednak chciałabym zrzucić te 5-8 kg jak piszesz, więc masz rację..ale ciężko
        będzie takiemu łasuchowi jak ja;))ale dziękuję!!!
    • otterly Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 21.11.09, 19:37
      Moim zdaniem chudnąć nie musisz, ale mogłabyś wyrzeźbić bardziej ciało. Ćwicząc
      automatycznie zgubisz trochę tłuszczu, nawet jeśli Twoja waga się nie zmieni
      (nabierzesz masy mięśniowej). Ale ja z tych, co lubią zrysowane mięśnie:)

Co do włosów: profesjonaliści twierdzą, że takie radykalne zmiany koloru włosów
      (z czarnych na blond) nigdy nie są korzystne. Powinno się poruszać w swojej
      gamie kolorystycznej, wtedy wizerunek będzie spójny i nic nie będzie raziło.
      Kolorystyka oczu, włosów i skóry jest u każdego dobrana przez naturę idealnie i
      zabiegi pielęgnacyjne powinny to piękno podkreślać, a nie zmieniać. Polecałabym
      Ci zmianę koloru włosów, może nawet powrót do naturalnych? Ja to zrobiłam po
      wielu latach eksperymentów i powiem szczerze, że nigdy nie czułam się taka
      naturalnie w swojej skórze :) Możesz "podciągnąć" naturalny kolor, uwydatnić go,
      albo lekko rozświetlić. Dobry fryzjer na pewno doradzi Ci co zrobić i na pewno
      tez odradzi takie radykalne zmiany koloru. Może skorzystaj z pomocy koloryty? No
      i ta fryzura a la Wioletta Villas... ;)

Odnośnie opalania: wygląd to kwesta gustu, ale tym jednym urlopem na pewno
      postarzyłaś swoją skórę o ładnych kilka (jeśli nie kilkanaście) lat. Szkoda
      młodej ładnej skóry i później pieniędzy na kosmetyki przeciwzmarszczkowe.
      • aeromonas Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 21.11.09, 20:35
        "Odnośnie opalania: wygląd to kwesta gustu, ale tym jednym urlopem
        na pewno postarzyłaś swoją skórę o ładnych kilka (jeśli nie
        kilkanaście) lat. Szkoda młodej ładnej skóry i później pieniędzy na
        kosmetyki przeciwzmarszczkowe."

Eee tam, bzdury. Przynajmniej dziewczyna zaopatrzyła się w zapas
        witaminy D. A zmarszczki i tak każdego prędzej czy później dopadną.
        I to bardziej zależy od innych czynników (geny, odżywianie, tryb
        życia) niż od opalania.
        • otterly Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 21.11.09, 21:33
          Radziłabym uzupełnić wiedzę na temat tego jaki wpływ ma promieniowanie słoneczne
          na naszą skórę. Zmarszczki przy tym wszystkim to tylko nieestetyczny defekt.
          • zawszezabulinka Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 21.11.09, 22:44
            jasny gwint, mimo ze wazylam mniej niz 64 kg i mialam wzrost (obecny) 172 to
            nie wygladalam tak szczuplo jak ty, a napewno nie w nogach

( za roznica ze mialam wiekszy biust)

przytulcie mnie, ja tez tak chce :(

wygladasz ok ;)
    • minniemouse Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 22.11.09, 05:16

hahaha
      jeszcze nie otworzylam ani jednego postu ale mowie do meza
      zaloze sie ze po zobaczeniu zdjecia i jaka ladna dziewczyna
      zjada ja ze 'frytka", ze 'wlosy' itd

no prosze :D
      a nie mowilam juz pierwszy post i jakie zlosnice zazdrosnice :D

nie przejmuj sie - masz swietna figure, super cialko a wlosy to juz
      jak komu sie podoba - jak lubisz takie to najwazniejsze!

Minnie
    • gondra Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 22.11.09, 13:03
      Figura ujdzie, aczkolwiek tchu nie zapiera. Ale przy takiej tandetnej stylizacji
      nawet 90-60-90 nie pomoże.
      • lonely.stoner Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 22.11.09, 13:54
        srednia, nogi grubawe troche, takie - mocne.
        Nie wiem jak z przodu wyglada?? no i nei mozna ocenic bo masz sukienke ktora
        znieksztalca troche. Ogolnie spoko moze byc.
      • savilala do ja 26 22.11.09, 14:28
        Po mojemu masz troszke "wałkowate" nogi tzn. takie obłe jesli wiesz co chce powiedzieć Niemniej wyglada to całkiem sympatycznie ale warto nad tym popracować bo moze byc duuzo lepiej.
        Co niektore pisały tu ze wyglądasz tandetnie itd. Myślę, że po części to troszkę zazdrość o to ze wzbudzasz zachwyt w oczach męzczyzn. I jestem pewna, że wzbudzałaś zainteresowanie na tym weselu i że się wyróżniałaś.
        Warto jednak chyba postawić na naturalność, bo niestety taki look kojarzy się dośc jednoznacznie...no ale co kto lubi

A i mam pytanie :) Co to za buty w Twojej galerii ? :) Bo są sliczne Napisz gdzie mozna takie kupić i za ile :)

Pozdrawiam
        • laracroft82 Re: do ja 26 22.11.09, 14:51
          savilala napisała:

A i mam pytanie :) Co to za buty w Twojej galerii ? :) Bo są sliczne Napisz gdz
          > ie mozna takie kupić i za ile :)

zajrzyj na forum moda, tam autorka prezentowała te buty..to Zara
        • gondra Re: do ja 26 22.11.09, 15:07
          > Co niektore pisały tu ze wyglądasz tandetnie itd. Myślę, że po
          > części to troszkę zazdrość o to ze wzbudzasz zachwyt w oczach męzczyzn.

???
          No proszę Cię, litości!:DDD
          • savilala Re: do ja 26 22.11.09, 15:32
            gondra napisała:

> > Co niektore pisały tu ze wyglądasz tandetnie itd. Myślę, że po
            > > części to troszkę zazdrość o to ze wzbudzasz zachwyt w oczach męzczyzn.
            >
            > ???
            > No proszę Cię, litości!:DDD

Serio :))) tak jest! faceci to proste stworzenia .... tez mnie to nie cieszy ale co zrobic
            • gondra Re: do ja 26 22.11.09, 15:47
              Chodzi mi o zazdrość. Zazdrościc można świetnej figury, pięknych włosów, pełnych
              ust, etc. Stylizacja na zjaraną blondynę w różu nie jest ani trudna, ani
              kosztowna, każda tak może wyglądać jeśli chce.

Poza tym imo większość kobiet krytykujących ten styl, nie taki rodzaj "zachwytu"
              chciałaby wzbudzać. Wierz mi, jeśli wyglądasz seksownie, ale nie tandetnie,
              spotkasz się z fajniejszymi reakcjami fajniejszych facetów, niż w stylizacji na
              Dodę sprzed kilku lat.
              • ja-26 Re: do ja 26 22.11.09, 16:54
                Bardzo dziękuję za opinie na początek:)Nie chcę tym wpisem nic udowadniać, ale
                nie zaszkodzi jak trochę sprostuję..otóż tak jak pisałam wcześniej, na co dzień
                mam zupełnie inny look niż na tym zdjęciu, nie ubieram prawie nigdy różu, jak
                już to pastele ale skromnie, poza tym mam gęste, zdrowe, błyszczące, długie
                włosy i są całkowicie proste, najczęściej chodzę w związanych. Szczerze mówiąc
                jestem pewna, że nie wyglądam tandetnie..Boże jak bym chciała pokazać Wam moje
                zdjęcie twarzy, ale kurczę ja wiem?! może kiedyś się zdecyduję..Jeśli chodzi o
                tak zwane powodzenie u mężczyzn to prawda, nie mogę na nie narzekać, ale jeszcze
                większe mam u ...kobiet!!!! Naprawdę, to właśnie dziewczyny baaardzo mi się
                zawsze przyglądają, nawet zdarza się, że się za mną oglądają:0)Faceci nie mają
                często tyle śmiałości, cóż rozumiem to, takie są kobiety. Ja jak widzę
                atrakcyjną dziewczynę, sama się jej przyglądam, ot tak z ciekawości:)
                Do zawszezabulinka: zapewniam Cię, że ja też muszę trochę schudnąć, mam
                problem dokładnie z tymi partiami ciała o których pisali tu moi najwięksi
                krytycy :)))))))
                pozdrawiam wszystkich!!!
                • gondra Re: do ja 26 22.11.09, 19:21
                  Nie wiem jak wyglądasz na co dzień. Na tym zdjęciu wyglądasz tandetnie. Pozdr.
                • marzeka1 Re: do ja 26 22.11.09, 19:46
                  "poza tym mam gęste, zdrowe, błyszczące, długie
                  włosy i są całkowicie proste, najczęściej chodzę w związanych. "- na zdjęciu
                  wyglądają na zmasakrowane stylizacją, zabiegami np. rozjaśnianiem, wyglądają
                  nieładnie i niezdrowo. I uwagi te nie wynikają, jak niektórzy piszą, z
                  zazdrości. Masz ładną kobiecą figurę, opalanie niepotrzebnie dodaje ci lat i
                  postarza skórę, ale włosy i ich kolor dają efekt tipsiary. A szkoda.
                  Taki kolor włosów ma moja szwagierka, nieważne jak elegancko się ubierze, włosy
                  zawsze psuja cały efekt.
                • monika.gwiazda1 Re: do ja 26 22.11.09, 19:59
                  dziewczyno nie przejmuj sie tym ględzeniem zakompleksionych szarych
                  myszek .moim zdaniem wyglądasz rewelacyjnie zarówno figura do
                  pozazdroszczenia jak i pewnie całokształt sukienka świetna widać że
                  dbasz o siebie nie każdego stać na kieckę z River Island.Mąż pewnie
                  jest zadowolony i to najważniejsze,mój mąż też lubi jak jestem
                  opalona(ale nie spalona).Wydaje mi się,że na weselu narobiłaś
                  niezłego zamieszania.Pzdr:)ZP.S o wakacjach na Dominikanie większość
                  pewnie może pomarzyć to wszystko zazdrość:)
                  • gondra Re: do ja 26 23.11.09, 18:56
                    ROTFL :DDD
                    Bezcenne!
                  • enith Re: do ja 26 23.11.09, 20:00
                    > pewnie może pomarzyć to wszystko zazdrość:)

Uwielbiam takie teksty. Skrytykuj czyjś wygląd na forum, a dowiesz się, że jesteś żartą przez zazdrość, zawistną i zakompleksioną szarą myszą ;)
                    Ustalmy jedno: KAŻDY ma prawo ubierać się, czesać i malować wg własnego uznania. Zawsze najważniejsze jest, byśmy to my czuli się komfortowo w naszej własnej skórze. Jeśli autorka wątku lubi swój "imydż" ciemnoskórej platynowej blondynki w różu - świetnie. Jeśli uwielbia ten obraz jej mąż - wspaniale. Jeśli dziewczyna wzbudza zainteresowanie innych mężczyzn i kobiet i jej to schlebia - super. Niemniej jednak, i tu nie ma się co obrażać na fakty, wizerunek pani ze zdjęcia nie zbliża się nawet do kategorii "kobiety z klasą". Kobiety, która zna swoje atuty i potrafi je wyeksponować. Kobiety, która nie walczy z naturą, a wykorzystuje w umiejętny sposób to, co natura jej dała. Oczywiście nie każdej kobiecie zależy na tym, żeby aspirować do tej kategorii. Znam dziewczynę, która ubiera się, krótko mówiąc, wulgarnie, a następnie przechadzając się wśród żuli, rajcuje ich gwizdami, cmokaniem i propozycjami "randek". I niech robi to na zdrowie, ale nie wmawia wszystkim wkoło, że KAŻDA kobieta marzy o takim zainteresowaniu, a te ją krytykujące, to "zazdrosne niedopchane myszy".
                    P. S. Mój mąż, obcokrajowiec, pomieszkał przez trzy lata w Polsce i stwierdził, obserwując dziewczyny i kobiety na wrocławskich ulicach, że Polki, bardzo z natury ładne, posiadły talent do niesamowitego oszpecania się. Na liście grzechów głównych znalazła się przed wszystkim nadmierna opalenizna i koszmarne efekty kolorystyczne (nie tylko platynowy blond) na głowie. Do tego palenie (smród i pożółkłe zęby). I ze smutkiem, ale muszę się zgodzić :/
                    Niemniej jednak nie odmawiam nikomu prawa do kreowania własnego wizerunku wg własnego uznania. A niech będzie na zdrowie ciemnoskórym blondynkom, miłośniczkom stylu goth, nieogolonym czcicielkom natury i wszystkim innym. Przynajmniej jest jakaś różnorodność do podziwiania.
                    P. S. Do autorki wątku: nie publikuj zdjęcia twarzy w internecie, nie ma takiej potrzeby. Czujesz się dobrze w takich włosach? To kij w oko takim, jak ja, zazdrośnicom ;)
                    • minniemouse Re: do ja 26 23.11.09, 23:26
                      Uwielbiam takie teksty. Skrytykuj czyjś wygląd na forum, a
                      dowiesz się, że jesteś żartą przez zazdrość, zawistną i
                      zakompleksioną szarą myszą ;)

zlotko, dziewczynie ze zdjecia NIC nie brakuje - jest ladna,
                      zgrabna, apetyczna, fajnie ubrana, dlugie blond wlosy,

pyta tylko JAKA MA FIGURE.

twoj atak ze to ze tamto swiadczz o tym ze tak ze jestes ta
                      zazdrosna niedopchana mysza
                      , i tyle.

bo albo odpowiadasz na pytanie albo trzymasz gebe na klodke.
                      a tak to wychodzi szydlo z wora ...

Minnie
                      • gondra masakra :) 25.11.09, 19:06
                        O ja piórkuję, rotfl podwójny! :DDD
    • kokitek Re: Będę szczera w 100%. 24.11.09, 12:20
      Na tej fotce jesteś mocno opalona, a wiadomo, że opalenizna optycznie wyszczupla (w końcu wiele panienek przy kości właśnie w tym celu biega na solarium-aby chociaż wyglądać szczuplej). Gdybyś wrzuciła swoje zdjęcie w postaci nieopalonej, założę się, że wyglądałabyś grubiej i wiele osób napisałoby Ci, że jednak powinnaś schudnąć. Ja nawet przy tej opalonej wersji jestem w stanie stwierdzić, że masz za dużo tłuszczyku na górnej partii rąk i na nogach. Nawet na obcasie masz tak zwane "kacze nóżki". Fakt, że zdjęcie robione jest troszkę z góry, więc to jeszcze doadtkowo skraca sylwetkę. Osobiście uważam, że choć 5 kg przydałoby się zrzucić. Pozdrawiam.
      • minniemouse Re: Będę szczera w 100%. 25.11.09, 02:08
        masz tak zwane "kacze nóżki". Fakt, że zdjęcie robione jest
        troszkę z góry, więc to jeszcze doadtkowo skraca sylwetkę. Osobiście
        uważam, że choć 5 kg przydałoby się zrzucić.

kacze nozki??? schudnac 5kg?
        a puknij ty sie w glowke, niedopchana anorektyczko :D

Minnie
        • kokitek Re: Będę szczera w 100%. 25.11.09, 20:13
          Widać, że masz problemy z nadwagą, gołym okiem to widać. Tylko otyli ludzie wyraz "anorektyczka" traktują jako obraźliwe przezwisko wobec kogoś. Mniej batonikow życzę:P
          • minniemouse Re: Będę szczera w 100%. 26.11.09, 00:36
            Widać, że masz problemy z nadwagą, gołym okiem to widać. Tylko
            otyli ludzie wyr
            > az "anorektyczka" traktują jako obraźliwe przezwisko wobec kogoś.

nie dosc ze anorektyczka to jeszcze slepa i "madra inaczej" :)

akurat nie mam problemow z nadwaga :) i u tych ktorzy ich nie maja
            (nawet 5 kilo) tez nie widze :)

Minnie
            • kokitek Re: Będę szczera w 100%. 26.11.09, 12:40
              Dobra już sobie daruj te wynurzenia bo nudzisz.
              • minniemouse Re: Będę szczera w 100%. 26.11.09, 22:28

Dobra już sobie daruj te wynurzenia bo nudzisz.

widac ze na dluzsza mete nie dasz rady dyskutowac :)
                o ile Ja-26 na pewno nie ma kaczych nozek, czy ty nie masz kaczego
                mozdzku - nie bylabym taka pewna... :)

Minnie
                • kokitek Re: Będę szczera w 100%. 27.11.09, 11:58
                  Już ulżyłaś sobie? Najpierw nazywasz mnie niedopchaną anorektyczką, potem mądrą inaczej, teraz kaczym móżdżkiem, niesłychanie łatwo przychodzi Ci obrażanie innych. Masz rację, na dłuższą metę nie dam rady dyskutować, bo i po co? Jaki sens ma dyskusja z osobą, która umie tylko obraźliwymi epitetami rzucać, niczym dziecko w gimnazjum? No jaki, powiedz? Moim zdaniem żaden, Dlatego już nic więcej Ci nie odpiszę, never, choćbyś obrażała mnie w innych wątkach:) Wycofam się, ustąpię:) Taka już jestem... Znajdź sobie inną ofiarę, a na pożegnanie napiszę tylko abyś się tak nie napinała mocno, bo jeszcze Ci linka między uszami pęknie i Ci odpadną. Miłego dnia.
                  • minniemouse Re: Będę szczera w 100%. 28.11.09, 00:26
                    bo jeszcze Ci linka między uszami pęknie
                    > i Ci odpadną.

nie jestem takze blondynka :)

a ty zanim zaczniesz mi zarzucac ze ciebie obrazam to sie dobrze
                    zastanow co sama napisalas do Ja26 ty zakichana hipokrytko.
                    tak jeszcze jeden epitet do kompletu dla ciebie - zakichana
                    hipokrytka.

nawet przez sekunde sobie nie wyobrazaj ze jak komus napiszez
                    falszywie ugrzecznionym tonem
                    ze "moze na tym ujeciu z gory masz kacze nozki" to kogos oszukasz co
                    do twoich intencji naiwniaczko.
                    i ze eakie powiedzenie komus w zawoalowany sposob ze ma "kacze
                    nozki" to nie jest obrazaniem go.
                    ja przynajmniej mam odwage powiedziec kazdemu prosto w twarz co o
                    nim mysle.

Dlatego już nic więcej
                    > Ci nie odpiszę,

to dobrze bo przynajmniej oszczedzisz mi dlaszej dyskusji z toba.

Minnie
    • tati1977 Re: jaka to figura Waszym zdaniem?(zdjęcia) 26.11.09, 08:50
      nie wiem co to za figura ale chcialabym taka miec
      • maglow1 ja-26 26.11.09, 10:15
        Widzisz dziewczyno jaką zacietą dyskusję wywołałaś swoją osobą;)myśle, ze co
        niektórzy aż za bardzo się ,,gorączkują,,WYLUZJCIE drogie Panie...
        • ja-26 Re: ja-26 26.11.09, 19:12
          Witam wszystkich!!! I dziękuję za opinie. DO MINNIEMOUSE
          :dzięki za słowa otuchy :)))
          Powiem tak (napiszę):nie mam najmniejszego problemu ze swoim
          wizerunkiem co więcej lubię go, ponieważ jestem na 1000% pewna, że
          daleko mi do wizerunku tak zwanej tipsiary, więc mam spokojną głowę
          pod tym względem;)
          Ktoś tam sugerował, że mylę powodzenie u jak się wyraził żuli, z
          zainteresowaniem normalnych mężczyzn, otóż pudło, przechodząc obok
          tych pierwszych nie słyszę żadnych gwizdów czy tekstów,nie robią
          tego ponieważ nie mają śmiałości, ponieważ swoim wyglądem wzbudzam
          raczej respekt i szacunek, (wygląd ze zdjęcia nie jest moim
          codziennym wizerunkiem). Wniosek nasuwa mi się jeden, trzeba
          schudnąć z 5 kilo, tak dla równowagi ok. Jeśli chodzi o wygląd, to
          myślę, że każda dziewczyna, kobieta marzy o tym, żeby być ładną,
          atrakcyjną (pomijając inne bardzo ważne cechy jak inteligencja itp,
          ale rozmawiamy stricte o wyglądzie zewnętrznym), i o tym, żeby choć
          trochę przypominać lalkę barbie (wiadomo:piękna), a przecież piękna
          nie musi być nienaturalna), ja akurat wybrałam jasne włosy, ponieważ
          takie lubię i w takich jest mi dobrze i tyle. I myślę, że te
          dziewczyny najgorliwiej zapewniające, że look barbie to tandeta,
          same mają sporo kompleksów i do barbie niestety porównać się nie
          mogą..DO ENITH:
          Mój mąż jest zachwycony;)))))))))))))))
          pozdrawiam wszystkich
          • ja-26 Re: ja-26 26.11.09, 19:16
            I nie mam kaczych nóżek, jestem wysoka i mam długie nogi;)))))
            • kokitek Re: ja-26 26.11.09, 20:18
              Skoro na żywo nie masz kaczych nóżek, to poprostu tak wyszło na fotce, bo robiona tak jakby z góry jest, a to skraca optycznie sylwetkę, a szczególnie nogi niestety. Nie chciałam Cię obrazić tymi nóżkami:)
          • gondra Re: ja-26 26.11.09, 19:50
            Dziewczyno, jesteś po prostu rozbrajająca.:)))
            Napisała Gondra, która do Barbie "niestety" porównać się nie może.:D
          • minniemouse Re: ja-26 26.11.09, 22:40
            Wniosek nasuwa mi się jeden, trzeba
            schudnąć z 5 kilo, tak dla równowagi ok.

hej! nie trzeba, naprawde - jak pisalam wczesniej wygladasz
            swietnie. wystarczy jak zostaniesz taka jak jestes :)
            za chudym tez niedobrze byc.
            no chyba ze sie ma 16 lat.

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka