Gość: lauretka4 IP: *.inetia.pl 23.01.04, 16:24 czy warto założyć tipsy? Bardzo podobaja mi się dłuuuugie paznokcie, a swoje mam zbyt słabe. Warto założyć tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: tipsy 23.01.04, 16:38 tak, pod warunkiem że: 1. masz kasę, żeby regularnie chodzić na przedłuzanie i malowanie, ok 150 zł miesiecznie 2. nie masz dziecka 3. nic nierobisz w domu, masz gosposię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijka Re: tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 16:59 Tipsy jeśli są dobrze zrobione wygladają bardzo ładnie, ale najiksza wada to kasa jaką trzeba dać na założenie i nastepnie usupełnianie co 2 tygodnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: tipsy 11.06.04, 14:43 Wcale nie tzreba ich uzupelniac co 2 tygodnie. Ja sobie sama spilowuje i ide na uzupelnianie co 4 tygodnie czyli co miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: tipsy 11.06.04, 15:10 a o co chodzi z tym nicnierobieniem w domu? bo ja mam i tipsy, i co nieco w domu do roboty. jakoś jedno drugiemu nie przeszkadza - wręcz przeciwnie. jak miałam prawdziwe paznokcie, to albo mi się łamały, albo mi lakier schodził na skutek różnych prac domowych, a teraz nic. Odpowiedz Link Zgłoś