Gość: netka IP: *.proxy.aol.com 26.01.04, 12:11 Bardzo jestem zainteresowana tym tematem!Chcialabym z takiej farmy skorzystac na Pomorzu.Czy ktos juz takiemu czemus sie poddal?Prosze o informacje,koszt, jakie sa zabiegi itp. itd.!!!Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krizia Re: Farmy PIEKNOSCI 26.01.04, 18:55 www.wyspa.com.pl www.hotelsenator.pl www.bryza.pl Nie byłam tam, ale wiem, że są dobre i...drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: Farmy PIEKNOSCI IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 14:24 Hm a kto probowal na wlasnej skorze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Farmy PIEKNOSCI IP: *.240.81.adsl.skynet.be 27.01.04, 14:33 Tez jestem ciekawa waszych opinii! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Farmy PIEKNOSCI 27.01.04, 14:59 była w Afrodycie w Ośnie Lubuskim, ale to od Pomorza daleko ;))) Ponadto hotel heffner w sopocie oba gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Farmy PIEKNOSCI IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 22:13 Czy moglabys cos wiecej napisac.Mianowicie ceny i jakies zabiegi? Bardzo mi zalezy na opini kogos, kto takie cos juz stosowal? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Farmy PIEKNOSCI 28.01.04, 15:02 No przecież ceny masz na stronach www. O Hefnerze w Sopocie wiem tylko tyle, że jest kosmicznie drogi. Afrodyta w Ośnie Lubuskim jest chyba najtańsza no i jest autoryzowanym salonem Thalgo, no ale - jak napisała poprzedniczka - nie jest na pomorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Farmy PIEKNOSCI IP: *.240.81.adsl.skynet.be 28.01.04, 17:21 Ja mam rodzine w lubuskim wiec moze kiedys skorzystam.Moglabys napisac na temat swojegopobytu(obsluga,atmosfera,zabiegi)warto zainwestowac?Interesuje mnie wypad na weekend.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: Farmy PIEKNOSCI IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 09:19 Mnie wlasnie tez interesuje opinia kogos kto juz byl i temu sie poddawal!!! Poczytac mozna ,ale wiecie jak to jest nie ma jak opinia kogos doswiadczonego!!! Odpowiedz Link Zgłoś