aganiok13 27.01.04, 16:16 Witam Forumowiczki, podpowiedzcie, gdzie w W-wie kupujecie kosmetyki Ruby Rose (głównie poluję na cienie)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Ruby Rose IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 13:25 Ja sie z tymi kosmetykami zetknelam za Wschodnia granica (Kaliningrad, Moskwa, Ukraina) i podejrzewam, ze u nas tez mozna je kupic u handlujacych ze Wschodu. Ruby Rose sa extra, wszystkie moje kolezanki prosily mnie, zebym im kupowala te cienie, one tam sa taniutkie, ale sa bardzo dobre. I wszystkie laski tam maja "zestawy". Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka5 Re: Ruby Rose 28.01.04, 17:17 Kiedys byl podobny watek i pamietam, ze dziewczyny mowily ze ogromny wybor jest na stadionie. Nie moge tego potwierdzic, bo tam nie bylam. Ale chyba sie wybiore, bo wypatruje tych paletek na pobliskim bazarku i niestety nie moge ich dostac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: Ruby Rose 29.01.04, 09:13 Wczoraj kupiłam zestaw cieni za 20zł dokładnie nie liczyłam ile ich tam jest większy kosztuje 35zł, polowałam na nie pół roku. A ONE SĄ W KDT!!! 1 RZĄD OD STRONY PAŁACU Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aganiok13 Re: Ruby Rose IP: *.polkomtel.com.pl 29.01.04, 11:53 DZIĘKI !! :) Odpowiedz Link Zgłoś