smyk-wawa 17.12.09, 13:08 Proszę o sprawdzone przez Was kobietki nazwy> Z góry dziękuję MADZIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greeneyes86 Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 17.12.09, 13:39 Mam cerę normalną w kierunku suchej i u mnie dobrze się sprawdza Yves Rocher ACTIV SENSITIVE 'Krem na zaczerwienienia chroniący przed zimnem'. Jest delikatny, ma dość bogatą konsystencję (ale nie tłustą), szybko się wchłania, ale pozostawia delikatną warstwę ochronną na twarzy. Fajnie nawilża, ale istniejących zaczerwień nie likwiduje, nie ma się co łudzić ;) Ale z powodzeniem używam go już trzecią zimę i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 17.12.09, 23:03 Polecam Iwostin lipidowy krem ochronny na zimę SPF 15 Odpowiedz Link Zgłoś
dont.touch.me Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 17.12.09, 23:19 Ja mam teraz Iwostin i jestem zadowolona. Ważne, żeby nie był nawilżający tylko natłuszczający... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 18.12.09, 13:13 Tez jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 18.12.09, 13:12 Lipidowy krem z serii Pharmaceris. Ma fajna konsystencje, lekki, ale treściwy. Dobrzr się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
cold-case-love Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 18.12.09, 13:22 Ja używam kremu oliwkowego Ziaja albo tej samej firmy kremu z koziego mleka. Są bardzo fajne na zimę bo są tłuste i cały dzień nie potrzebuję żadnego innego nawilżenia. Polecam tez robić sobie maski na twarz np. z glinki Rhassoul (kupisz ją na przykład w sklepie mydlarnia.info.pl) i mieszać z olejem jojoba i wodą z kwiatów z róży damsceńskiej. Oczyści to pory i ds zastrzyk nawilżenia bo Olej jojoba zawarty w maseczce uzupełni niedobór sebum wydzielanego przez ludzką skórę, gdyż swą budową jest bardzo zbliżony do substancji wydzielanej przez gruczoły łojowe. Sama robię sobie takie maski i efekt jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 18.12.09, 18:46 Nanobase: wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3321-opis-Astellas-Nanobase.htm Odpowiedz Link Zgłoś
a_andzia28 factory2 21.12.09, 08:57 Gdzie go kupić? Nigdzie go nie widziałam. W aptece, w drogeriach?? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake a_andzia28 21.12.09, 22:55 chociażby tutaj www.apteo.pl/product/id/1522,nanobase-krem-30-g Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Jaki krem do cery suchej i wrażliwej na zimę? 18.12.09, 19:50 iwostin sensitia poltłusty i tlusty na dzien, na noc nawilzajacy uzywam od paru lat i chwale sobie Odpowiedz Link Zgłoś