Dodaj do ulubionych

PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW

IP: *.class147.petrotel.pl 30.01.04, 21:46
Dziewczyny pomóżcie, gdzie w Warszawie można przedłużyć włosy. Chodzi mi o
dobry sprawdzony salon. Muszę ratować się po nieudanym cięciu - jestem
załamana ratunku !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.enterpol.pl 30.01.04, 22:03
      nie rób tego! z doświadczenia, bedzie jeszcze gorzej, chyba ,ze po paru
      tygodniach gotowa jesteś obciąc się na jeża!
    • Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:02
      Oj, co za glupoty wypisuje moja poprzedniczka! z calym szacunkiem, ale moja
      przyjaciolka ma przedluzone wlosy, i pieknie to wyglada i sie trzyma. Ja mam
      wloski zageszczone.
      Wazne, aby pasma byly z naturalnych wlosow, i zeby mialy juz na sobie wosk -
      zywice- czyli zeby byly to juz gotowe do nalozenia pasma za pomoca zgrzewarki.
      Musza byc dostosowane to grubosci i jakosci wlosow klientki.
      moze zanim sobie przedluzysz, sprobuj zageszczenia? to tez moze zlagodzic
      efekt nieudanego ciecia.
      • Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:35
        Dodam jeszcze ze ja i moja przyjaciolka stosujemy te metody od 2 lat i nie
        mamy z tego tytulu zadnych problemow z wlosami. Przed takiem zabiegiem jest
        przeprowadzany wywiad z klientka-przynajmniej powinien byc- podczas ktorego
        trzeba odpowiedziec na szereg pytan, a propos ewentualnych alerii, wypadania
        wlosow, stanu hormonow i znam przypadki, gdzie uczciwie odmowiono
        przeprowadzenia zabiegu chetnym osobom.
        Ja nie mieszkam w Wawce, ale w wielu gazetach oraz w wyszukiwarce znajdziesz
        namiary, ja polceam metode Great Lenghts.
        pozdrawiam
        • Gość: AGA Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.zep.com.pl 02.02.04, 15:28
          Jak często musisz zdejmować te pasemka. Bułabym wdzięczna za namiary na salon
          gdyż ja również nie mieszkam w Warszawce
          • Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:53
            Mieszkam w Gdansku, polecam salon Millenium, tel. 346 26 39, kier. 58. Tyle ze
            najpierw oni musza zobaczyc twoje wloski, potem dobieraja kolor, grubosc, i
            potem wysylaja zamowienie, czeka sie ok. 10 dni na pasma.pozdrawiam
          • Gość: sandra Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:57
            srednio co 2 miesiace trzeba je zdejmowac, jak odrosna juz od skory. Chyba ze
            zdecydujesz sie na inna metode, jaka sa pasemka, ktore mozesz uzywac wiele
            razy. to numer do takiego salonu: 341 99 98
            • Gość: ja Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 04.02.04, 18:27
              a powiedzcie mi jeszcze ile taki zbaieg kosztuje
            • Gość: Mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:18
              10 - 15 zlotych za pasemko, zalezy od grubosci i dlugosci.
              Przy zageszczaniu, juz 15 - 20 pasemek daje fajny efekt.
              • Gość: Sara Cicho, ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:12
                Jestem juz weteranka w przedluzaniu wlosow, zaczelam jak mialam 16 lat (teraz
                mam 18-wiem, stara juz jestem). Swoich wlosow to mam tyle co po wstepnej
                chemioterapii, ale nie przez przedluzanie. Przerabialam juz wszystkie mozliwe
                kolory, teraz mam na glowinie 6 kolorow, wlosy do pasa. Krece je z uporem
                maniaka na termolokach, bo cos mnie na loki wzielo. I nie powypadaly, trzymaja
                sie dzielnie. Zaplacilam za nie 2 tysiace zlotych, ale mieszkam w Łodzi, a jak
                wiadomo w mym cudnym miescie licza sobie wiecej niz w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka