Gość: Aga IP: *.class147.petrotel.pl 30.01.04, 21:46 Dziewczyny pomóżcie, gdzie w Warszawie można przedłużyć włosy. Chodzi mi o dobry sprawdzony salon. Muszę ratować się po nieudanym cięciu - jestem załamana ratunku !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.enterpol.pl 30.01.04, 22:03 nie rób tego! z doświadczenia, bedzie jeszcze gorzej, chyba ,ze po paru tygodniach gotowa jesteś obciąc się na jeża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:02 Oj, co za glupoty wypisuje moja poprzedniczka! z calym szacunkiem, ale moja przyjaciolka ma przedluzone wlosy, i pieknie to wyglada i sie trzyma. Ja mam wloski zageszczone. Wazne, aby pasma byly z naturalnych wlosow, i zeby mialy juz na sobie wosk - zywice- czyli zeby byly to juz gotowe do nalozenia pasma za pomoca zgrzewarki. Musza byc dostosowane to grubosci i jakosci wlosow klientki. moze zanim sobie przedluzysz, sprobuj zageszczenia? to tez moze zlagodzic efekt nieudanego ciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:35 Dodam jeszcze ze ja i moja przyjaciolka stosujemy te metody od 2 lat i nie mamy z tego tytulu zadnych problemow z wlosami. Przed takiem zabiegiem jest przeprowadzany wywiad z klientka-przynajmniej powinien byc- podczas ktorego trzeba odpowiedziec na szereg pytan, a propos ewentualnych alerii, wypadania wlosow, stanu hormonow i znam przypadki, gdzie uczciwie odmowiono przeprowadzenia zabiegu chetnym osobom. Ja nie mieszkam w Wawce, ale w wielu gazetach oraz w wyszukiwarce znajdziesz namiary, ja polceam metode Great Lenghts. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.zep.com.pl 02.02.04, 15:28 Jak często musisz zdejmować te pasemka. Bułabym wdzięczna za namiary na salon gdyż ja również nie mieszkam w Warszawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:53 Mieszkam w Gdansku, polecam salon Millenium, tel. 346 26 39, kier. 58. Tyle ze najpierw oni musza zobaczyc twoje wloski, potem dobieraja kolor, grubosc, i potem wysylaja zamowienie, czeka sie ok. 10 dni na pasma.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:57 srednio co 2 miesiace trzeba je zdejmowac, jak odrosna juz od skory. Chyba ze zdecydujesz sie na inna metode, jaka sa pasemka, ktore mozesz uzywac wiele razy. to numer do takiego salonu: 341 99 98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 04.02.04, 18:27 a powiedzcie mi jeszcze ile taki zbaieg kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:18 10 - 15 zlotych za pasemko, zalezy od grubosci i dlugosci. Przy zageszczaniu, juz 15 - 20 pasemek daje fajny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Cicho, ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:12 Jestem juz weteranka w przedluzaniu wlosow, zaczelam jak mialam 16 lat (teraz mam 18-wiem, stara juz jestem). Swoich wlosow to mam tyle co po wstepnej chemioterapii, ale nie przez przedluzanie. Przerabialam juz wszystkie mozliwe kolory, teraz mam na glowinie 6 kolorow, wlosy do pasa. Krece je z uporem maniaka na termolokach, bo cos mnie na loki wzielo. I nie powypadaly, trzymaja sie dzielnie. Zaplacilam za nie 2 tysiace zlotych, ale mieszkam w Łodzi, a jak wiadomo w mym cudnym miescie licza sobie wiecej niz w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś