Gość: cosmo IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.04, 15:33 Z KOMPLETEM ZELI DO ZABIEGOW .,LADOWARKA,PODSTAWKA,ELEGANCKI KUFEREK,REWELACJA.GABINET KOSMETZCZNY W DOMU...MADE IN USA.NOWY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zojjjjja Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.04, 09:35 bardzo jestem zainteresowana czy możesz podaćjakieś namiary Codziłam na takie zabiegi do gabinetu i każdy ponad 150 zł,to mnie rujnuje ale efekty są fantastyczne,potakich zabiegach ,żaden kosmetyk tego nie dokona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamka Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.04, 09:50 A JAK NAWIĄZAĆ KONTAKT Z TOBĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 10:29 Coś mi się zdaję że wszystko to pisze ta sama osoba i to ma być reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM 06.02.04, 10:47 Napewno, mogłaby to robic ciut cwaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.04, 11:59 no dobrze ,ale co to jest ,jakas reklama firmy czy czego? moze chce sprzedać? tu mozna sprzedac tez perfumy albo coś kupić albo zamienić. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM 06.02.04, 12:17 Tytuł postu mówi sam za siebie- chodzi o sprzedaz.To jest ok, tylko po co sztucznie podsycac zainteresowanie, wystepowac pod kilkoma nickami, by sprawic wrazenie nagłego zainteresowania? Glupie to i infantylne. Moge sie mylic, ale IMHO chodzi o galwanizer jaki rozprowadza jedna z firm w systemie sprzedazy bezposredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
teegra Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM 06.02.04, 13:05 DO LOLA 211 Już wyjaśniam sprawę,,,,udział w tej farsie wzięły dwie panie,ale znam jedną, z Łodzi.przykro mi że tak się głupio zachowały,chyba na ostatnim szkoleniu żle zrozumiały intencje prowadzącej to spotkanie.Dopuszczalne są w naszej firmie pewne formy reklamy,ale może dziewczyny ,kóre przeszły do nas z firmy(??) posłu gują się takimi kruczkami.Zoję znam,ale tej drugiej nie,w związku z tym bardzo Panie przepraszam w ich i swoim imieniu.Ja również chciałam zapoznać forumowiczki z tym urządzeniem ,ale jak Zoja odezwała się do mnie na forum nie wiedząc do kogo pisze ,skontaktowałam się z nią ,bo to jest jej imię,nie nick i miałam rację że to ona.Pomijając już tą sprawę,mam nadzieję,że skoro znacie Panie tą firmę to może wypowiedzcie się tutaj ,ponieważ nie jest to bardzo znana jeszcze firma ,bardzo chętnie usłyszałabym Wasze zdanie.Ja pracuję z tą firmą od wielu lat ,związałam się z nią na długo zanim weszła do Polski i bardzo jestem zadowolona ,ale każdy ma prawo mieć własne zdanie na ten temat.Zapraszam do rozmowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 13:23 zalosne autorka postu sama sobie udziela odpowiedzi i sama sobie zadaje pytania..bo nie pomysli sie zalogowac..zaduzo zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: GALWANIC SPA. SYSTEM SPRZEDAM 06.02.04, 13:48 Zojjja z Łodzi, a pisze z Gdyni, tak jak i pozostałe nicki. Do tej pory o galwanizacji nikt na FU chyba nie pisał, a teraz w ciagu 2 dni powstało ze 3 watki, kazdy stworzony ponoc przez inną osobe.Zamiast zachecac tylko zniechecacie, obrazajac inteligencje forumowiczek. Co do produktów firmy to sie nie wypowiem, bo dla mnie ich oferta jest po prostu za droga, nawet po cenie konsultanta.Zestaw galvanic to wg katalogu który posiadam koszt 920 zł., nawet odejmujac marze, nie wywale tyle kasy na zestaw.Do tego trzeba dokupowac zele- 130 zł. na miesieczną kuracje. Oferta ogólnie ciekawa, zachecajaca, ale ceny zaporowe. Odpowiedz Link Zgłoś