ha_nuta 16.02.10, 11:58 taki, który nie będzie uczulał. Jaki możecie polecić? Od jakiegoś czasu wszystkie żele typu: lirene, fa itp. mnie uczulają. Czy zostaje mi tylko szare mydło? a może macie jakieś sprawdzone? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Żel pod prysznic 16.02.10, 12:04 Nie da się przewidzieć co Cię może uczulić, ale może poszukaj wśród preparatów aptecznych? A co do szarego mydła to są w sprzedaży żele pod prysznic Biały Jeleń:) Odpowiedz Link Zgłoś
ha_nuta Re: Żel pod prysznic 16.02.10, 12:19 No właśnie myślę o Avene, bo ich kosmetyków używam. ALbo LRP. Rzeczywiście popytam w aptece. W ostateczności pozostanie mi Jeleń, chociaż nie ukrywam, że jego "zapach" najpiękniejszy nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Żel pod prysznic 16.02.10, 16:06 A co do szarego mydła to są w sprzedaży żele pod prysznic Biały Jel > eń:) Ale to NIE jest szare mydło ani w ogóle mydło toaletowe ani żadne inne Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Żel pod prysznic 16.02.10, 13:44 Polecam Białego Jelenia, tanie i sprawdzone, dostępne w Rossmannie. Mam atopię, a te żele nigdy mnie nie zwiodły. torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=17167 pollena.com.pl/sklep/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=67&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Żel pod prysznic 16.02.10, 16:43 Wypróbuj serię Rossmannowską kosmetyków dla niemowląt pn.Babydream. Mają naprawdę b.dobre składy, bez SLS, SLES, bez wielu potencjalnych alergenów itp. Odpowiedz Link Zgłoś