mal-sia 23.02.10, 12:25 stosowałyscie taki balsam?Jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orange_tail Re: CARMEX - balsam do ust 23.02.10, 12:52 to taka przezroczysta maź. po nałożeniu mentol przyjemnie chłodzi. w składzie jest jeszcze kamfora, kwas salicylowy, wit. e, lanolina, masło kakaowe, masło shea (en.wikipedia.org/wiki/Carmex). stosuję go już dłuższy czas, w drogeriach można trafić na fajne przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: CARMEX - balsam do ust 23.02.10, 15:29 gdzies wyczytałam ze carmex stosuja nawet gwiazady Hollywood ;D czyli musi byc chyab dobry, cena tez nie jakas powalajaca chyba koło 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: CARMEX - balsam do ust 23.02.10, 19:18 paradoksalnie zdarza się,że pierzchną mi po nim usta;)za to na opryszczkę jest znakomity Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: CARMEX - balsam do ust 23.02.10, 22:04 Moim zdaniem średni, cuchnie i często wysusza mi usta.Lepsze są moim zdaniem Tisane, Himalaya,masło do ust z Marks$Spencer. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: CARMEX - balsam do ust 24.02.10, 15:52 jarka63 napisała: > często wysusza mi usta myślałam,że tylko ja tak mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: CARMEX - balsam do ust 23.02.10, 23:26 ten w słoiczku, mimo ostrego zapachu i efektu chłodzenia - rewelacyjny, długo utrzymuje się na ustach, naprawdę dobrze nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: CARMEX - balsam do ust 24.02.10, 08:51 Mentol może odstraszać, ale ogólnie jestem an tak :) Dobrze nawilża usta i szybko nie znika z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
gekontoke Re: CARMEX - balsam do ust 24.02.10, 14:41 moim zdaniem świetny, ten w słoiczku, wydajny i świetnie nawilża, pachne kamforowo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: CARMEX - balsam do ust 24.02.10, 20:53 Mi nie pasuje. W działaniu jest taki sobie, nie pasuje mi zapach i chłodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: CARMEX - balsam do ust 26.02.10, 18:26 Dla nie swietny, tisane sie chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: CARMEX - balsam do ust 27.02.10, 18:43 Ja mam 2 - w słoiczku i w tubce wiśniowy. W słoiczku na początku mam mocno chłodzący efekt (mentol), który jednak z czasem jest słabszy. Ten w tubce ma przyjemniejszy smak/zapach, ale mam wrażenie że słabiej chroni usta. Obydwa dobrze trzymają się na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: CARMEX - balsam do ust 28.02.10, 12:30 Miałam w słoiczku, sztyfcie i teraz mam w tubce wiśniowy. Najlepszy jest w słoiczku, nie ma nic lepszego dla ust. Tisane i inne pielęgnacyjne sztyfty mogą się schować. Odpowiedz Link Zgłoś