Dodaj do ulubionych

Dobry samoopalacz - Wasze typy

IP: *.icpnet.pl 15.02.04, 12:58
Proszę o sugestie, co warto kupić, jakie są efekty i ew. cena.
DZIĘKI!
Obserwuj wątek
    • marialu Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 13:55
      do ciala polecam Sopot Ziaji ( daje ladny naturalny efekt na mojej bialosinej
      skorze) a do twarzy L'oreala Sublime Brozne (mam wersje do cery jasnej).Wczoraj
      zapodalam na szyje i twarz i jestem baaaardzo zadwololona :).Nie ma smug,a co
      najwazniejsze kolor skory nie zdradza niczym ze nie jest 100%
      naturalny.Poprostu marzenie, ale kosztuje chyba ok 50 zl ( juz nie pamietam bo
      mam go z rok).Ma objetosc 125 ml ale biorac pod uwage zuzycie przy kazdorazowej
      aaplikacji jest wydajny.Jest jeszcze z tej serii preparat do ciala w olejku z
      atomizerem ale mysle ze niczym Sopot mu nieustepuje(no z malym minusem z powodu
      latwiejszej aplikacji olejku)
      pozdrawiam
      marialu
    • Gość: madusiak Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.aster.pl 15.02.04, 15:52
      ja juz od 3 lat uzywam niezmiennie Yves Rocher Monoi de Tahiti ma brazowy kolor
      wiec latwo mozna zapobiec smugom -widac go jak sie naklada. Nie smierdzia tylko
      pieknie pachnie kwaitami z Tahiti, na dodatek ma lekkie zlotawe drobinki
      pieknie rozswietlajace skore. Polecam
      • sugarhoney Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 16:42
        Jaka jest cena samoopalacza z Yves Rocher?? i czy daje naturalny efekt?
      • Gość: justy Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.visp.energis.pl 17.02.04, 00:06
        też jestem z niego bardzo zadowolona. szczególnie dlatego, że firmie udało sie
        zamaskować charakterystyczny samoopalaczowy zapaszek.
    • Gość: W Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 16:34
      Polecam Sunless-Estee Lauder. Opala bardzo delikatnie (idealny do twarzy),
      nigdy nie udało mi się zrobić sobie smug ;) Fantastyczny. Używałam go będąc w
      ciąży, bo teraz wróciłam do opalania na solarium. Jest dość drogi, ale w tym
      wypadku jakość jest warta ceny (chyba ok. 100 zl).
      • Gość: GUHU Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 16.02.04, 23:06
        MAM PYTANIE DO GOSCIA CZY UZYWA ROWNIEZ PUDROW, FLUIDOW FIRME ESTEE L ICO O
        NICH SADZI?
      • Gość: GUHU Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 16.02.04, 23:10
        MAM PYTANIE DO GOSCIA CZY UZYWA ROWNIEZ PUDROW, FLUIDOW FIRME ESTEE L ICO O
        NICH SADZI? I JESLI TAK TO KTORY POLECASZ JA NA CO DZIEN TEGO NIE UZYWAM I
        SZUKAM CZEGOS CO MOZNA LATWO NALOZYC A NIE LATWO ZAUWAZYC( ZE MAM PUDER NA
        TWARZY)
        • Gość: W Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:54
          Nie próbowałam wszystkich pudrów i fluidów EL, ale kupiłam jeden na swój ślub i
          głęboko się rozczarowałam. Mam mieszaną cerę i obydwa produkty byly dobrane
          przez konsultantkę, jednak po kilku godzinach cera znów się świeciła a poza tym
          jakoś "źle" się czułam mając go na twarzy. Czułam dyskomfort. Od pół roku
          używam Double Perfection Fluide (Matte reflecting makeup) Chanel-REWELACJA!!!
          matuje a do tego wyrównuje koloryt, do tego mam puder sypki Poudre universelle
          libre też Chanel. Wiem, ze to duży wydatek, ale obydwa produkty sa bardzo
          wydajne.
    • magitek Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 17:39
      Dzisiaj kupiłam samoopalacz Yves Rocher CAP SOLEI ..hmmm.. mam nadzieje,ze
      bedzie dobry, jak wypróbuje to napisze, jakie efekty... 50ml - 29 zł, w sumie
      sporo ...
      Polecam nawet Kolastyny, ok.15 zł, ale natłuszcza skóre,i ma dziwny zapach...
      ale nie robi plam :)
      • dalloway Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 16.02.04, 23:23
        bardzo polecam yves rocher monoi de tahiti - łatwo się nakłada, daje super
        kolor i jeszcze ładnie rozświetla. niestety moim zdaniem zapach jest na
        poczatku nieco duszacy, a potem i tak smierdzi jak kazdy samoopalacz

kiedys podkradalam mamie flash bronzer (chyba) lancome do nog - absolutna
        rewelacja, ale ja nie lubie wydawac tyle kasy na kosmetyki typu samoopalacz
        jesli dla kogos cena nie gra roli, to z czystym sumieniem goraco polecam (mimo
        ze oczywiscie po kilku godzinach tez smierdzi...)
        • primrose Monoi Yves Rocher 18.02.04, 13:22
      • magitek Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 22.02.04, 18:08
        wreszcie użyłam samoopalacza...
        jest troche tłusty,ale ma miły zapach i daje efekt natutalnej opalenizny, jak
        po słonku :) polecam, zobaczymy tylo jak długo ten kolor pozostanie na buzce :)
        • mika_1 Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 22.02.04, 21:17
          Ja uzywam Estee Lauder - podkladu i pudru. Mam cere raczej tlusta i nigdy nie
          dawalam sobie z nia rady. Teraz nie mam problemu. Kremy to: DayWear Plus i
          Hydra Complete. Podklady to: Ideal Matt - baaardzo fajny, typowy do cery
          tlustej i Double Wear - bardzo naturalny. DO tego puder Lucidity i makijaz jest
          idealny:) POlecam.
    • mamabruna Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 17.02.04, 10:57
      Przetestowałam sporo samoopalaczy, mam jasna karnacje i niestety cere
      pozostawiającą wiele do życzenia. w samopalaczach nie do zniesienia jest dla
      mnie zapach ciała po aplikacji preparatu. nienawidze tego swadu i to niestety
      niezaleznie od tego jak dobry samopalacz się uzyło. próbowałam tanich, drogich
      i moim typami są: do ciała Ziaja Sopot (lekko brązuje, przez co ciało tylko
      lekko smierdzi prez kilka godzin. Idzie wytrzymać.) natomiast do twarzy -
      terracotta guerlein - kosztuje ok 100 zł, ale jest to kosmetyk zdecydowanie
      wart swojej ceny, zwłaszcza, że jest baaaardzo wydajny. Piekna opalenizna (dwa
      odcienie do wyboru, w zależności od karnacji) i zero zapaszku!!!
      • Gość: yoko Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.osiedla.net 17.02.04, 11:39
        co do guerlaina zecydowanie sie zgadzam. a dobry jest tez clarins w zelu do
        twarzy i ciala, szybko sie wchlania i nie czuc typowego zapachu:)
    • Gość: aneta Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:13
      ja juz zuzylam kilka tubek samoopalacza daxcosmetic (nie pamietam jak sie
      pisze, sorki :) ) brazowy z pomaranczowym sloneczkiem, moim zdaniem zapach
      calkiem znosny, naturalna opalenizna, lekki nie tlusty, super sie rozprowadza,
      i nie ma po nim smug, a kosztuje kilkanascie zloty, polecam
    • mika281 Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 18.02.04, 13:12
      firma wellnes samoopalacz Rio - naprawde super, brązowa, naturalna opalenizna,
      cena 8 zł. z tymże raczej nie dla bardzo jasnej cery bo jest dosyć mocny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka