Gość: Martyna IP: *.icpnet.pl 15.02.04, 12:58 Proszę o sugestie, co warto kupić, jakie są efekty i ew. cena. DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialu Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 13:55 do ciala polecam Sopot Ziaji ( daje ladny naturalny efekt na mojej bialosinej skorze) a do twarzy L'oreala Sublime Brozne (mam wersje do cery jasnej).Wczoraj zapodalam na szyje i twarz i jestem baaaardzo zadwololona :).Nie ma smug,a co najwazniejsze kolor skory nie zdradza niczym ze nie jest 100% naturalny.Poprostu marzenie, ale kosztuje chyba ok 50 zl ( juz nie pamietam bo mam go z rok).Ma objetosc 125 ml ale biorac pod uwage zuzycie przy kazdorazowej aaplikacji jest wydajny.Jest jeszcze z tej serii preparat do ciala w olejku z atomizerem ale mysle ze niczym Sopot mu nieustepuje(no z malym minusem z powodu latwiejszej aplikacji olejku) pozdrawiam marialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.aster.pl 15.02.04, 15:52 ja juz od 3 lat uzywam niezmiennie Yves Rocher Monoi de Tahiti ma brazowy kolor wiec latwo mozna zapobiec smugom -widac go jak sie naklada. Nie smierdzia tylko pieknie pachnie kwaitami z Tahiti, na dodatek ma lekkie zlotawe drobinki pieknie rozswietlajace skore. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 16:42 Jaka jest cena samoopalacza z Yves Rocher?? i czy daje naturalny efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.visp.energis.pl 17.02.04, 00:06 też jestem z niego bardzo zadowolona. szczególnie dlatego, że firmie udało sie zamaskować charakterystyczny samoopalaczowy zapaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 16:34 Polecam Sunless-Estee Lauder. Opala bardzo delikatnie (idealny do twarzy), nigdy nie udało mi się zrobić sobie smug ;) Fantastyczny. Używałam go będąc w ciąży, bo teraz wróciłam do opalania na solarium. Jest dość drogi, ale w tym wypadku jakość jest warta ceny (chyba ok. 100 zl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUHU Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 16.02.04, 23:06 MAM PYTANIE DO GOSCIA CZY UZYWA ROWNIEZ PUDROW, FLUIDOW FIRME ESTEE L ICO O NICH SADZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUHU Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 16.02.04, 23:10 MAM PYTANIE DO GOSCIA CZY UZYWA ROWNIEZ PUDROW, FLUIDOW FIRME ESTEE L ICO O NICH SADZI? I JESLI TAK TO KTORY POLECASZ JA NA CO DZIEN TEGO NIE UZYWAM I SZUKAM CZEGOS CO MOZNA LATWO NALOZYC A NIE LATWO ZAUWAZYC( ZE MAM PUDER NA TWARZY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:54 Nie próbowałam wszystkich pudrów i fluidów EL, ale kupiłam jeden na swój ślub i głęboko się rozczarowałam. Mam mieszaną cerę i obydwa produkty byly dobrane przez konsultantkę, jednak po kilku godzinach cera znów się świeciła a poza tym jakoś "źle" się czułam mając go na twarzy. Czułam dyskomfort. Od pół roku używam Double Perfection Fluide (Matte reflecting makeup) Chanel-REWELACJA!!! matuje a do tego wyrównuje koloryt, do tego mam puder sypki Poudre universelle libre też Chanel. Wiem, ze to duży wydatek, ale obydwa produkty sa bardzo wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 15.02.04, 17:39 Dzisiaj kupiłam samoopalacz Yves Rocher CAP SOLEI ..hmmm.. mam nadzieje,ze bedzie dobry, jak wypróbuje to napisze, jakie efekty... 50ml - 29 zł, w sumie sporo ... Polecam nawet Kolastyny, ok.15 zł, ale natłuszcza skóre,i ma dziwny zapach... ale nie robi plam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 16.02.04, 23:23 bardzo polecam yves rocher monoi de tahiti - łatwo się nakłada, daje super kolor i jeszcze ładnie rozświetla. niestety moim zdaniem zapach jest na poczatku nieco duszacy, a potem i tak smierdzi jak kazdy samoopalacz kiedys podkradalam mamie flash bronzer (chyba) lancome do nog - absolutna rewelacja, ale ja nie lubie wydawac tyle kasy na kosmetyki typu samoopalacz jesli dla kogos cena nie gra roli, to z czystym sumieniem goraco polecam (mimo ze oczywiscie po kilku godzinach tez smierdzi...) Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 22.02.04, 18:08 wreszcie użyłam samoopalacza... jest troche tłusty,ale ma miły zapach i daje efekt natutalnej opalenizny, jak po słonku :) polecam, zobaczymy tylo jak długo ten kolor pozostanie na buzce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 22.02.04, 21:17 Ja uzywam Estee Lauder - podkladu i pudru. Mam cere raczej tlusta i nigdy nie dawalam sobie z nia rady. Teraz nie mam problemu. Kremy to: DayWear Plus i Hydra Complete. Podklady to: Ideal Matt - baaardzo fajny, typowy do cery tlustej i Double Wear - bardzo naturalny. DO tego puder Lucidity i makijaz jest idealny:) POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 17.02.04, 10:57 Przetestowałam sporo samoopalaczy, mam jasna karnacje i niestety cere pozostawiającą wiele do życzenia. w samopalaczach nie do zniesienia jest dla mnie zapach ciała po aplikacji preparatu. nienawidze tego swadu i to niestety niezaleznie od tego jak dobry samopalacz się uzyło. próbowałam tanich, drogich i moim typami są: do ciała Ziaja Sopot (lekko brązuje, przez co ciało tylko lekko smierdzi prez kilka godzin. Idzie wytrzymać.) natomiast do twarzy - terracotta guerlein - kosztuje ok 100 zł, ale jest to kosmetyk zdecydowanie wart swojej ceny, zwłaszcza, że jest baaaardzo wydajny. Piekna opalenizna (dwa odcienie do wyboru, w zależności od karnacji) i zero zapaszku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.osiedla.net 17.02.04, 11:39 co do guerlaina zecydowanie sie zgadzam. a dobry jest tez clarins w zelu do twarzy i ciala, szybko sie wchlania i nie czuc typowego zapachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:13 ja juz zuzylam kilka tubek samoopalacza daxcosmetic (nie pamietam jak sie pisze, sorki :) ) brazowy z pomaranczowym sloneczkiem, moim zdaniem zapach calkiem znosny, naturalna opalenizna, lekki nie tlusty, super sie rozprowadza, i nie ma po nim smug, a kosztuje kilkanascie zloty, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mika281 Re: Dobry samoopalacz - Wasze typy 18.02.04, 13:12 firma wellnes samoopalacz Rio - naprawde super, brązowa, naturalna opalenizna, cena 8 zł. z tymże raczej nie dla bardzo jasnej cery bo jest dosyć mocny Odpowiedz Link Zgłoś