Dodaj do ulubionych

Białe bluzki - help!!!

IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 18.02.04, 12:38
Usiłujęod jakiegośczasu kupić białe bluzki do garnituru, kostiumu, takie
zwykłe, "koszulowe", bez udziwnień, z naturalnych tkanin. Nie ma. Wywiało.
Czy ktoś widział w Warszawie takie bluzki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.chello.pl 18.02.04, 13:20
      No właśnie niby takie proste,klasyczne a jak ciężko kupić.
      Mogę cię tylko przestrzec-nie kupuj takiej bluzki w Orsayu,ja w wakacje kupiłam
      sobie dwie i obie po praniu mi się skuliły.
      • Gość: baa Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:30
        niekoniecznie, koszule z Orseya kurcza sie. Trzeba je odpowiednio prac. Mam
        najrozniejsze modele, biale tez. Jedyne zastrzezenie to prasowanie, ktorego nie
        znosze.

pzdr
        • Gość: kiwi Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 18.02.04, 14:29
          Błagam, napiszcie, gdzie to można kupić! Mierzyłam z Hofflandu, ale w rozmiar
          34 weszłabym razem ze swoim psem. Nie wiem, co to za miary mają w tym
          Hofflandzie? Orsay nie słynie niestety z wysokiej jakośći ubrań, poza tym tam
          większkość rzeczy jest z poliestru :(
          • Gość: aga Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.icpnet.pl 18.02.04, 14:35
            A bylas w Zarze? Na ul. Chmielnej na początku jest równiez sklep sprzedający
            tylko takie koszulowe bluzki - nazwy zapomniałam :-(
            • Gość: Lenka Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.chello.pl 18.02.04, 15:50
              Albo zajrzyj do Royal Collection.
    • bubster Re: Białe bluzki - help!!! 18.02.04, 16:08
      nie jestem pewna, ale chyba widziałam takie wczoraj w Galerii Centrum
      nie pamiętam na którym stoisku

sama jakieś dwa tygodnie temu kupiłam sobie taką bluzkę o jakiej mówisz (tylko
      nie całą białą a w drobne niebieskie paski) w Navy
    • Gość: PKOBP Re: Białe bluzki - help!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.04, 20:47
      No ja moze troche nietypowe miejsce podam... :) W GEANCIE sa swietne. Na prawde
      bardzo dobrze leza i ukladaja sie jak trzeba. Ja jestem bardzo zadowolona. Cena
      30-40 zl.
      Ps. Ja swoje kupowalam na Jubilerskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka